Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuuzu savaş filmi isliyoruZ
Biraz soguk almisim disardan yedik vee yorganimi aldim uzandim
Sen ne izliyorsun
O gün karda fotoyu atan sendin dimi canım.Tabii karlarda gezmeninde bir karşılığı var geçmiş olsun. Sıcak içecekler tüketDikkat et kendine.
Bende masumlar apt. İzliyorum

Sabaha kadar dötünün üstüne durabilirsin artık rahatınla ohhh
Psikiyatr randevum vardı kuzum. O kadar yolu git gel valla çok yorgunum. Punch seti aldım kendimi oyalayacağım. Allah yardımcım olsun kafayı sıyırmadan kötüyüm inşallah toparlarım

Psikiyatr randevum vardı kuzum. O kadar yolu git gel valla çok yorgunum. Punch seti aldım kendimi oyalayacağım. Allah yardımcım olsun kafayı sıyırmadan kötüyüm inşallah toparlarım
Merkezdemi yaaasiyosun canim
Köylerindemi
Tortum şelasine kdr gezdim oralari

Canımm yaa. Hiç haberim yoktu, ilk defamı gittin? Punch testi ne bilmiyorum. İyi gelecekse aynen öyle onunla oyalan. Tam olarak ne diye gittin psikiyatri ye, bende düşünüyorum gitmeyi ama daha kısmet olmadı. Allahım iyi etsin inşallah tüm sıkıntılardan kurtulalım

Balım punch bir nevi elişi. Kafa dağıtmak için. Bunda biraz uğraşayım dikiş ve örgüye de başlayacağım.
İlk defa gittim kuzum anlattım ağladım anksiyete dedi ilaç verdi hayra çıksın sonum

Anksiyete birçoğumızda var, zaman zaman kendini daha belirgin gösteriyor. Sen ilaçları kullan, ilerlemesine izin verme kafanı dağıt. Ailevi durumlarını bilmiyorum ama Sevmediğin insanlarla, sana negatif enerji veren kişilerle sakın görüşme, görüşmek için kendini mecbur hissetme. En erken zamanda Herşey yoluna girecek En başta Allah var inan buna

Canim bence iyi yapmissin destek almakla. Bazen insan kendi asamiyor bu tur zor durumlari. O yüzden destek gerekiyor bencede. Insallah en kisa surede rahatlarsin canim benim. Rahatlayinca bebisin de gelicek sana. Hiiicc uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…