Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy geçmiş olsun kuzum çok dkkt et iş yerinde gerekirse kendini riske atma rapor al yine senin sağlığın herşeyden önemli mide bulantılarında geçer inşallah çok uzun sürmeden biz güzel haberleri bekliyoruz daha balım

Bugun tamamen geçti kuzum :) çok şükür. Senın idrar durumun nasıl çok su iç limonda kat

Günaydın canım

Tesekkur ederim yarin da ovitrelle gunum .Butun Arkadaslarimin bu son bekledigi ay olmasi dilegiyle ❣
Yiaa ozamannn yansın gecelerrrr Sağ ol canımın içi hepimiz için öyle olsun inşallah
bnde yanına gelirm yada sn gelirsn ne var 45 dk sonra birlikteyizzz
hemen başlamak istiyorum aslında şu tüp süreci geçsin ne olup ne olmayacak görelim öyle yapıcam
Gel annem gel hatta biz de bile kalabilirsin yerimiz var şükür
Şimdilik iyi canım. Annemin henüz belirtisi yok. Çok iyi izole oldular.
Çok sevindim canım inşallah çok hafif atlatırlar
Bu tarz işler, pinterestten buldum bunu
Eki Görüntüle 2764981
O ooo harikaymış bu ya
Canımın içi ben adet olmayı bekliyorum TÜPe başlayacağım Allahın izniyle Ama senin için çok endişelendim şu an mümkünse bir SiperLik al Maskenin üstüne Allah korusun hamile olduğun için ilaç da kullanamazsın
Bugun tamamen geçti kuzum :) çok şükür. Senın idrar durumun nasıl çok su iç limonda kat
Evet tatlım dün akşamdan beri bol bol su tüketiyorum gece resmen wc İle bir bütün oldum ama çok şükür bugün hiç koku yok Demekki seninki de yumurtlamadan kaynaklanıyordu
Bittimii canimm
Ozletttin kendini
Yok aşkım bitmedi ama sizi o kadar çok özlüyorum ki buraya giremeden de duramıyorum

ben de bir hocayla online sınav yapıyorum

Lari bitmiş halini atmayı unutma, merak ediyorum

X xnobodyx kuzum tabiki her zaman yardımcı olurum. Bak bunlar aşılama tecrübemde aldığım notlar belki işine yarar

Gereksiz06 bugün daha iyi misin canım? Gebelikte Mide bulantılarıma Sabah aç karna içtiğim greyfurt suyusüper gelirdi Belki senin de işine yarar ayrıca ayva da çok yarıyordu bana
Ama ilaç kullanıyorsa greyfurt suyu olmaz canım. Greyfurt Birçok ilaçla tepkimeye girebiliyormuş.

Ama ilaç kullanıyorsa greyfurt suyu olmaz canım. Greyfurt Birçok ilaçla tepkimeye girebiliyormuş.
Doğru söylüyorsun hayatım eğer ilaç kullanıyorsa greyfurt olmaz fakat greyfurt folik Asst açısından inanılmaz zengindir bebeğin iskelet sistemine inanılmaz katkısı olur faydası da büyüktür

Gereksiz06 bugün daha iyi misin canım? Gebelikte Mide bulantılarıma Sabah aç karna içtiğim greyfurt suyusüper gelirdi Belki senin de işine yarar ayrıca ayva da çok yarıyordu bana
Çok şükür iyiyim bulantım cok olmuyor da zaman zaman bas dönmesi gıbi tansiyon düşmesi gibi bisey yasiyorum ona da ancak yatarak care buluyorum aktif bir sekilde bulanti başlamadı daha bakalim keşke hic olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…