- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.741
oyy geçmiş olsun kuzum çok dkkt et iş yerinde gerekirse kendini riske atma rapor al yine senin sağlığın herşeyden önemliGünaydın Kızceler.
okuyayım dedim yine dayanamadım bakmaya.
nasılsınız. ? varmı güzel haberler ?
bende durumlar işe başladım işyerinde pozitifler var. endişeliyim bu durumda ama Allah büyük.
Ek olarak mide bulantıları çıkarmalarım yoğun.
Bugun tamamen geçti kuzum :) çok şükür. Senın idrar durumun nasıl çok su iç limonda katCanım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek mi
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazım
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kız
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve koku
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))
Rabbim iyi ki yaratmış onları
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuan
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)
Amin canım inşallah benim de gayem o
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalar
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyo
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsun
Bittimii canimm
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek mi
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazım
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kız
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve koku
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))
Rabbim iyi ki yaratmış onları
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuan
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)
Amin canım inşallah benim de gayem o
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalar
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyo
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsun
Günaydın canım
YiaaTesekkur ederimyarin da ovitrelle gunum .Butun Arkadaslarimin bu son bekledigi ay olmasi dilegiyle ❣
Gel annem gel hatta biz de bile kalabilirsin yerimiz var şükürbnde yanına gelirm yada sn gelirsn ne var 45 dk sonra birlikteyizzz
hemen başlamak istiyorum aslında şu tüp süreci geçsin ne olup ne olmayacak görelim öyle yapıcam
Çok sevindim canım inşallah çok hafif atlatırlarŞimdilik iyi canım. Annemin henüz belirtisi yok. Çok iyi izole oldular.
O ooo harikaymış bu yaBu tarz işler, pinterestten buldum bunu
Eki Görüntüle 2764981
Canımın içi ben adet olmayı bekliyorum TÜPe başlayacağım Allahın izniyle Ama senin için çok endişelendim şu an mümkünse bir SiperLik al Maskenin üstüne Allah korusun hamile olduğun için ilaç da kullanamazsınGünaydın Kızceler.
okuyayım dedim yine dayanamadım bakmaya.
nasılsınız. ? varmı güzel haberler ?
bende durumlar işe başladım işyerinde pozitifler var. endişeliyim bu durumda ama Allah büyük.
Ek olarak mide bulantıları çıkarmalarım yoğun.
Evet tatlım dün akşamdan beri bol bol su tüketiyorum gece resmen wc İle bir bütün oldum ama çok şükür bugün hiç koku yokBugun tamamen geçti kuzum :) çok şükür. Senın idrar durumun nasıl çok su iç limonda kat
Yok aşkım bitmedi ama sizi o kadar çok özlüyorum ki buraya giremeden de duramıyorumBittimii canimm
Ozletttin kendini
ben de bir hocayla online sınav yapıyorum
Yiaaozamannn yansın gecelerrrr Sağ ol canımın içi hepimiz için öyle olsun inşallah
Gel annem gel hatta biz de bile kalabilirsin yerimiz var şükür
Çok sevindim canım inşallah çok hafif atlatırlar
O ooo harikaymış bu ya
Canımın içi ben adet olmayı bekliyorum TÜPe başlayacağım Allahın izniyle Ama senin için çok endişelendim şu an mümkünse bir SiperLik al Maskenin üstüne Allah korusun hamile olduğun için ilaç da kullanamazsın
Evet tatlım dün akşamdan beri bol bol su tüketiyorum gece resmen wc İle bir bütün oldum ama çok şükür bugün hiç koku yokDemekki seninki de yumurtlamadan kaynaklanıyordu
Yok aşkım bitmedi ama sizi o kadar çok özlüyorum ki buraya giremeden de duramıyorum
Lari bitmiş halini atmayı unutma, merak ediyorum
Yiaaozamannn yansın gecelerrrr Sağ ol canımın içi hepimiz için öyle olsun inşallah
Gel annem gel hatta biz de bile kalabilirsin yerimiz var şükür
Çok sevindim canım inşallah çok hafif atlatırlar
O ooo harikaymış bu ya
Canımın içi ben adet olmayı bekliyorum TÜPe başlayacağım Allahın izniyle Ama senin için çok endişelendim şu an mümkünse bir SiperLik al Maskenin üstüne Allah korusun hamile olduğun için ilaç da kullanamazsın
Evet tatlım dün akşamdan beri bol bol su tüketiyorum gece resmen wc İle bir bütün oldum ama çok şükür bugün hiç koku yokDemekki seninki de yumurtlamadan kaynaklanıyordu
Yok aşkım bitmedi ama sizi o kadar çok özlüyorum ki buraya giremeden de duramıyorum
X xnobodyx kuzum tabiki her zaman yardımcı olurum. Bak bunlar aşılama tecrübemde aldığım notlar belki işine yararAşılamada yaşadığım belirtileri gün be gün not aldım. Hepimiz merak edip araştırmışızdır. Aşılamanın ilk günü ikinci günü belirtileri diye.. Belirtiler herkeste farklı olacaktır tabi ki. Ama sizlere fikir vermesi adına paylaşıyorum. Umarım hepiniz pozitifi görürsünüz :
1- Aşılamanın ilk günü. Gazım çok ve karnımda ağrılı şişlik var
2-Aşılamanın 2. Günü az hissedilir ve ara ara kasık ağrısı, gaz, karın şişliği
3-Aşılamanın 3. Günü göğüste hassasiyet, gaz, karında şişlik, aşırı nadir aralıkta kasıkta hafif ağrı, dudak ve dil kuruluğu
4-Aşılamanın 4. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda ilk günlere göre daha belirgin ağrı, yoğun sıvı beyaz renk akıntı,sürekli dudak ve dil kuruluğu.
5-Aşılamanın 5. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,yorgunluk
6-Aşılamanın 6. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı ve wc de ,bacak bacak üstüne atarak otururken kasığa saplanan ağrı, ayakta fazla durunca şiddetli kasık ve sırt ağrısı
7-Aşılamanın 7. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı, genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı
8-Aşılamanın 8. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda belirgin ağrı, adet olacakmış gibi bir his. Gaz. Aşırı uyku hali, yorgunluk,kasıklarda batma
9-Aşılamanın 9. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Karında şişlik. Adet sancısı gibi sancı,kasıklarda batma
10- Aşılamanın 10. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Alıngan, gergin ruh hali
11- Aşılamanın 11.Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Kasıklarda batma. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi pozitif, kanda 38
Kaç aldınben de bir hocayla online sınav yapıyorum
Arada sayfayı kapatıp bize mi bakıyosunben de bir hocayla online sınav yapıyorum
Atıcam aşko akşama ancak biterLari bitmiş halini atmayı unutma, merak ediyorum
Sanırım Senin bata 6 gün kaldı canım, varmı bi belirti?Arada sayfayı kapatıp bize mi bakıyosun
Atıcam aşko akşama ancak bitermodelin başlangıç kısmı çok yordu beni şimdi yürümeye başladı örgü
Ama ilaç kullanıyorsa greyfurt suyu olmaz canım. Greyfurt Birçok ilaçla tepkimeye girebiliyormuş.Gereksiz06 bugün daha iyi misin canım? Gebelikte Mide bulantılarıma Sabah aç karna içtiğim greyfurt suyusüper gelirdi Belki senin de işine yarar ayrıca ayva da çok yarıyordu bana
Yok kuzum :) adet olurum gibime geliyorSanırım Senin bata 6 gün kaldı canım, varmı bi belirti?
Doğru söylüyorsun hayatım eğer ilaç kullanıyorsa greyfurt olmaz fakat greyfurt folik Asst açısından inanılmaz zengindir bebeğin iskelet sistemine inanılmaz katkısı olur faydası da büyüktürAma ilaç kullanıyorsa greyfurt suyu olmaz canım. Greyfurt Birçok ilaçla tepkimeye girebiliyormuş.
Ayyyy maşallah kız sana
Çok şükür iyiyim bulantım cok olmuyor da zaman zaman bas dönmesi gıbi tansiyon düşmesi gibi bisey yasiyorum ona da ancak yatarak care buluyorumGereksiz06 bugün daha iyi misin canım? Gebelikte Mide bulantılarıma Sabah aç karna içtiğim greyfurt suyusüper gelirdi Belki senin de işine yarar ayrıca ayva da çok yarıyordu bana
öğrenci değil hoca olarakKaç aldın
Hahah öyle de, kaç verdinöğrenci değil hoca olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?