- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.781
bazı patronlar anlayışsız oluyor maalesf cnımAyy canım patronla konuştum kendisi de karantina da dedim pozitif var maske takamıyorum midem bulanıyor. ne der bana ofiste pozitif yok maske takmasan da olur.ağız yaptı biraz bendesalı günü kontrol o zamana kadar idare edeyim diyorum
ayyyy yesin ablan ballarınııııı ağzından ball damlıyorrrr inşallah balım inşallah
Gunaydinn benimde oyleydiGünaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
canm bndede her ay değişirdi sorun yok olabiliyor böyleGünaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
O nimeti sevemedim bir türlü
Bugun bende zorla yutttumm desemO nimeti sevemedim bir türlü
Ben hep böyleyim normalde çatlamadan sonra az da olsa akıntı bekliyor insan 4 gündür kuruyum geçen aylar da boyleydimGunaydinn benimde oyleydi
Benım bugun 3. günüm akıntım bugun kesildi. Dün vardı ve ilk gün vardıGünaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
Sanki çizgi var gbi canım yaKızlar 2 gün önce 2 defa test yaptım silik çizgi kuruma çizgisi fln çıkmadı, dün sabah test yaptım yine bişey çıkmadı, dün gece baktım idrara 3-5 saat gitmemişim hadi bir test daha yapayım dedim, 3 dk bekledim başında bişey yoktu, biraz önce aklıma geldi baktım böyle bir iz bırakmış. Adete 3 gün kaldı. Ve bugün sabah test yapmadım, şu an pişmanım
Eki Görüntüle 2765063
Evet canım ama ben geçmiş aylarda da silik çizgi gördüm, hep adet oldumSanki çizgi var gbi canım ya
oyyy bn bayılırımmmmmmmmmmmmm afyt beybiii
Sağ ol güzel kalpli AyşoşumAyyyy maşallah kız sanasüpersin. Benim hiç örgü becerim yoktur. Negüzel elinden böyle şeyler geliyorsa hep yap, en güzel terapi ❤ Rızkın artın inşallah bol bol siparişler gelsin
İnşallah hiç olmaz rahat bir gebelik geçirirsin canımÇok şükür iyiyim bulantım cok olmuyor da zaman zaman bas dönmesi gıbi tansiyon düşmesi gibi bisey yasiyorum ona da ancak yatarak care buluyorumaktif bir sekilde bulanti başlamadı daha bakalim keşke hic olmasa
Vallahi tatlım eğer bu ayda kırmızıları görürse Tüp bebeğe başlayacağım artık o yüzden çok da kafama takmıyorumGunaydiiiin ☺ewet yansin geceler. Ama bosa yanmasin artik
Canım ben artık senin testlerine güvenmiyorum inşallah bu ay gebesindir hayatımKızlar 2 gün önce 2 defa test yaptım silik çizgi kuruma çizgisi fln çıkmadı, dün sabah test yaptım yine bişey çıkmadı, dün gece baktım idrara 3-5 saat gitmemişim hadi bir test daha yapayım dedim, 3 dk bekledim başında bişey yoktu, biraz önce aklıma geldi baktım böyle bir iz bırakmış. Adete 3 gün kaldı. Ve bugün sabah test yapmadım, şu an pişmanım
Eki Görüntüle 2765063
Canım önemli olan ultrason kontrolü nde sağda ve solda ki yumurta sayın yaşın genç olduğu için amh Sonucun çokta seni ilgilendirmiyor şu andaKızlar Amh sonucum 1.57 nasıl sizce
Ne kötü bir müdür patron bazı insanlar gerçekten çok anlayışsız senin hamile olduğunu bildiği halde nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyorAyy canım patronla konuştum kendisi de karantina da dedim pozitif var maske takamıyorum midem bulanıyor. ne der bana ofiste pozitif yok maske takmasan da olur.ağız yaptı biraz bendesalı günü kontrol o zamana kadar idare edeyim diyorum
İnşallah kuzum tek duam bu şu anda
Neyse sağlık olsun gün aşırı olmuş olduBi gün önce olmuştu diye değerlendiremedim tüh
Teşekkür ederim bebişimayyyy bayıldımmmm siparişlerin bol olsun hayatımmm
Tatlım her ay aynı olmaz inşallah bu ay gebelik olurGünaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
Öyle söyleme tatlım sonuçta tedaviyi bitireceksin ama yinede korunmayacaksın Her an her şey olabilirBu arada sizinle burada son ayim bundan sonra sessizce takip ederim artik
Buda bugün kiSağ ol güzel kalpli Ayşoşum
İnşallah hiç olmaz rahat bir gebelik geçirirsin canım
Vallahi tatlım eğer bu ayda kırmızıları görürse Tüp bebeğe başlayacağım artık o yüzden çok da kafama takmıyorum
Canım ben artık senin testlerine güvenmiyorum inşallah bu ay gebesindir hayatım
Canım önemli olan ultrason kontrolü nde sağda ve solda ki yumurta sayın yaşın genç olduğu için amh Sonucun çokta seni ilgilendirmiyor şu anda
Ne kötü bir müdür patron bazı insanlar gerçekten çok anlayışsız senin hamile olduğunu bildiği halde nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor
İnşallah kuzum tek duam bu şu anda
Neyse sağlık olsun gün aşırı olmuş oldu
Teşekkür ederim bebişim
Tatlım her ay aynı olmaz inşallah bu ay gebelik olur
Öyle söyleme tatlım sonuçta tedaviyi bitireceksin ama yinede korunmayacaksın Her an her şey olabilir
Rabbim tedavini hayirla sonuçlandırsınBenım bugun 3. günüm akıntım bugun kesildi. Dün vardı ve ilk gün vardı
Ahhhh Allahımmm ne zaman görecez gerçek bir çizgi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?