Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazı patronlar anlayışsız oluyor maalesf cnım inşallah bir sıkıntı yaşamazsn salıya allah büyük az sık dişini dikkatli ol

Günaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
Benım bugun 3. günüm akıntım bugun kesildi. Dün vardı ve ilk gün vardı

Sanki çizgi var gbi canım ya

Ayyyy maşallah kız sana süpersin. Benim hiç örgü becerim yoktur. Negüzel elinden böyle şeyler geliyorsa hep yap, en güzel terapi ❤ Rızkın artın inşallah bol bol siparişler gelsin
Sağ ol güzel kalpli Ayşoşum
Çok şükür iyiyim bulantım cok olmuyor da zaman zaman bas dönmesi gıbi tansiyon düşmesi gibi bisey yasiyorum ona da ancak yatarak care buluyorum aktif bir sekilde bulanti başlamadı daha bakalim keşke hic olmasa
İnşallah hiç olmaz rahat bir gebelik geçirirsin canım
Gunaydiiiin ☺ewet yansin geceler. Ama bosa yanmasin artik
Vallahi tatlım eğer bu ayda kırmızıları görürse Tüp bebeğe başlayacağım artık o yüzden çok da kafama takmıyorum
Canım ben artık senin testlerine güvenmiyorum inşallah bu ay gebesindir hayatım
Kızlar Amh sonucum 1.57 nasıl sizce
Canım önemli olan ultrason kontrolü nde sağda ve solda ki yumurta sayın yaşın genç olduğu için amh Sonucun çokta seni ilgilendirmiyor şu anda
Ne kötü bir müdür patron bazı insanlar gerçekten çok anlayışsız senin hamile olduğunu bildiği halde nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor
LaRisaCca tatlım inşallah tedavin olumlu olacak.
edaecoo ile çifte haber vereceksiniz inşallah.
İnşallah kuzum tek duam bu şu anda
Bi gün önce olmuştu diye değerlendiremedim tüh
Neyse sağlık olsun gün aşırı olmuş oldu
ayyyy bayıldımmmm siparişlerin bol olsun hayatımmm
Teşekkür ederim bebişim
Günaydın hanımlar bugün ignenin 4.gunu bu nasıl bünye ya hiç akintim yok kupkuru ben mi anormalim anlamıyorum
Tatlım her ay aynı olmaz inşallah bu ay gebelik olur
Bu arada sizinle burada son ayim bundan sonra sessizce takip ederim artik
Öyle söyleme tatlım sonuçta tedaviyi bitireceksin ama yinede korunmayacaksın Her an her şey olabilir

Buda bugün ki

Eklentiler

• DD2AFCDA-ACD5-4D52-A79D-BF739E68A4A1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 41
Ayseee1987 benim adete 6 gün kaldı test yaptım yine negatif tabiki
Ahhhh Allahımmm ne zaman görecez gerçek bir çizgi daha erken çıkarsa genelde 4 gün kala çıkıyor, senin hala bir şansın var geçen ay kimyasal yaşadığın için bu ay senden umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…