Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Bakalım senin de geçecek mi
Sağol bebişimmm içeceğim su önemli :)
Sağol canım gidemedim
Canım benim bu ay bende de öyle oldu. Yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum o gün. Sağ kasığımın ağrısı sağ üst karın ve böbreğime kadar ağrıdı.ertesi gün hiçbirşeyim kalmadı. Ağrı sızı yok idrar yaparken kesik kesik de değil sadece koku ve sık idrara çıkma var dediğin gibi bol su içmem lazım
Aynen :))) bilseydik takip ederdik kız
Canım benim bebeğin saçı çıkarken mide yanması yaparmış derler :)
Canım benim bilemedim ki heralde örgüye kaptırıp suyu ihmal ediyorum o yüzden olmuş olabilir öyle ki hastanenin dibindeyken idrar tahliline bile gitmedim .. bilmiyorum ama idarım kötü kokuyor.. ağrı sancı yok , idrar debisi düşük değil sadece sık idrar çıkışı ve koku
Ben olsam olsam kemal sunal gibi “al içeri al al “ derim emre oğlum için kızz :)))
Rabbim iyi ki yaratmış onları
Örebiliyorum valla hatta çok da şeker oluyor şuan
Ben örgü yapıyordum ama bir yandan da eşkiya ya bakıyordum :)
Amin canım inşallah benim de gayem o
Tanıdık çevre sağolsun valla canım :) geliyor bir iki bir şey.. bir de “aaa bana bu modeli öğretir misin ?” Diyen akrabalar
Canım bu birkaç saat içinde de pik olabilir yarın da olabilir, lh çok dalgalanan bir hormon yarın silik de olabilir ..t çizgisi en az c kadar koyu ya da daha koyu olmalı pik için yerinde olsam bugünü değerlendirirdim :)
Aşko ben ekmeğe kırıyorum ampülü bende bulantı yapmıyo
Atarım canım :) bir takım hazırlıyorum birkaç parçadan oluşuyor ama yarına acilen içlerinden bir parça lazım onu bitirmem gerek yarın akşam gelip alacaklar :)
Ohh güle güle kirletin canım benim iyi yapmışsın bari bu işine katkısı olsun