Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben geldim girmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin prenses. A archi88 sayfadaki kızların birine talip olursun artık şimdiden seç gelini

Kızlar ben geldim girmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
Yaaaa sağlıkla gelsinn Nasıl mutlu oldum anlatamam demekki tüylenmenin cinsiyetle ilgisi yok biz doğuma kadar ne hale geliriz düşünemiyorum

Ayyy negüzel Allahım kucağına almayı nasip etsin. Harika birşeydir kız çocuğu annesi olmak, tekrar tebrik ederim güzelim
Bunuda bizim gelin biraz önce göndermiş bana.
Bence bu bebek te kız sizce cinsiyeti nedir?

kızlar bn geçen ay klomen kullandım 1 ocakta da ovitrelli iğnemi olmuştum ama olmadı neyse bugün doktora gittim eşimde bende tahlil verdik hormonlarında birşey yok dedi eşiminde normal ama geçen aydan gelişen yumurtalar daha temizlenmemiş içinden dedi büyük ihtimal kist olmuş.bu ay dinlendirelim dedi elleacnelle diye bi ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı eşimede vitamin verdi
hiç iğneden sonra bile çatlamayan yumurta duydunuz mu ?

Canımm çok sevindim güzel kızın sağlıkla gelsin ne mutlu sana

Aşkım ben anlamıyorum ki hiç valla sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah

Ben de 3 defa oldum hic hatirlamam akinti oldugunu
Bünye ile alakalı demekki ben zaten yumurtlama akıntısını hiç görmem ama ne bileyim şimdi beklenti oluşuyor tabii
Bu arada sağlıkla hayırla al bebeğini kuvagina

Kızlaaar ben size bir şey soracağım hani benim yumurta çatlaması kaçmıştı ya ptesi gittiğimde hafta sonu çatlamıştır demişti ekranda etrafında sıvısını görmüştü. Ben ptesi akşam belki bir umut değerlendirmiştim. Sizce az da olsa ptesi günü sayesinde de bu ay bir ihtimalim var mıdır sizce

Emir canım bunun tıbben ihtimali çok düşük. Ama Allahın işine akıl sır ermez. Kim bilir maybe

Emir canım bunun tıbben ihtimali çok düşük. Ama Allahın işine akıl sır ermez. Kim bilir maybe
2 senedir her ay adete 4-5 gün kala test mevzularına girdiğim için şu an fena bir boşluktayım bir yerden bişey çıkarıp rutin telaşıma girmek istiyorum çünkü hayatımda en iyi bildiğim hissettiğim yaşadığım duygu kendimi hamile sanıp heveslenmekmiş onu anladım

Çok sevindim canım sağlıkla gelsin prenses. A archi88 sayfadaki kızların birine talip olursun artık şimdiden seç gelini
Oo alternatiflerimiz cogaldi teocum. Hepsi birbirinden degerleri kizlarimizin. Isimiz zorlasti
Ay sağol canım evet ya erkek kesin diyodum ama kızmış minnoş
Canim hayirli olsun. Kesin dedi mi. Demediyse 16. Haftada degisen cinsiyeti cok duydum . Saglkli olsunda kiz erkek fark etmiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…