- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.821
Canım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kızOo alternatiflerimiz cogaldi teocum. Hepsi birbirinden degerleri kizlarimizin. Isimiz zorlasti
Canim hayirli olsun. Kesin dedi mi. Demediyse 16. Haftada degisen cinsiyeti cok duydum . Saglkli olsunda kiz erkek fark etmiyor zaten.
Canim haziran annelerinde 12 13. Haftada kiz olup 14 16. Haftada erkek olan o kadar com kisi oldu ki onun icin soyledim .Canım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kızsülale şokta
2 senedir her ay adete 4-5 gün kala test mevzularına girdiğim için şu an fena bir boşluktayımbir yerden bişey çıkarıp rutin telaşıma girmek istiyorum çünkü hayatımda en iyi bildiğim hissettiğim yaşadığım duygu kendimi hamile sanıp heveslenmekmiş onu anladım
Kanama zannettiğim ama aslında akıntı olan durum olmuştu koyu turuncu gibiydi. İki gün önce alışverişe çıktık annemle baya dolaştım ertesi gün yani dün çok ufak koyu kahve lekelenme oldu sabah. Ama devam etmedi neyseki.Canim haziran annelerinde 12 13. Haftada kiz olup 14 16. Haftada erkek olan o kadar com kisi oldu ki onun icin soyledim .. Ama senin kiz olma ihtimali yuksek. Kanaman falan olmamisti senin dimi.
O nasıl oluyor kızzz. Seni hastanede karıştırmış olmasınlarCanım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kızsülale şokta
O yoruldugun icin olmustur canim. Ilk uc aylik donemde kanama olmadiysa genelde kiz bebek oluyor. Birde yine 12. Haftadan sonra gostermiyosa inatla oda genelde kiz oluyorKanama zannettiğim ama aslında akıntı olan durum olmuştu koyu turuncu gibiydi. İki gün önce alışverişe çıktık annemle baya dolaştım ertesi gün yani dün çok ufak koyu kahve lekelenme oldu sabah. Ama devam etmedi neyseki.
Aşkım annemin aynısı olmasam düşünürdüm vallaO nasıl oluyor kızzz. Seni hastanede karıştırmış olmasınlaroğlu olmayan biri kızını oraya koymuştur, annenin doğurduğu erkek bebeği almıştır belkim belkim
3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Buda bugün ki
Canımıniçi seninki muhtemelen gece çatladı ve bugün silikleşti birkaç gün daha yapmaya devam et pik görmezsen dediğim gibi olmuşturBuda bugün ki
Yaşamadım kız 5 in üstüne çıkmadı kiAhhhh Allahımmm ne zaman görecez gerçek bir çizgi dahaerken çıkarsa genelde 4 gün kala çıkıyor, senin hala bir şansın var geçen ay kimyasal yaşadığın için bu ay senden umudum var.
He ya ben hiç kimyasal yaşamam ya negatiftir ya pozitifKuzu Lari kimyasalı kabul etmiyordu
Canım benim gözünüz artık inşallahh artık sağlıkla doğum haberini de alırızKızlar ben geldimgirmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
Ahhaahah :))) çöp çatan seniii
Hoşgeldin canımmm tüm kalbimle dualarım seninleKızlarr ben geldimbizim de yarın 12 de detaylı usg randevumuz var. Bize de dua edin olur mu
Kuzum bu ara herkeste aynı şey yaOyy bu aralar pek yorgun dusuyorum ya
İsten gel yemek fln derken pil bitiyor
O kabul etmesin haberi yok kimyasal geçirdi
Canım benim yaaaAyyy negüzel Allahım kucağına almayı nasip etsin. Harika birşeydir kız çocuğu annesi olmak, tekrar tebrik ederim güzelim
Bunuda bizim gelin biraz önce göndermiş bana.
Bence bu bebek te kızsizce cinsiyeti nedir?
Eki Görüntüle 2765477
Evet canım çok.. klomenin yan etkisidir kistkızlar bn geçen ay klomen kullandım 1 ocakta da ovitrelli iğnemi olmuştum ama olmadı neyse bugün doktora gittim eşimde bende tahlil verdik hormonlarında birşey yok dedi eşiminde normal ama geçen aydan gelişen yumurtalar daha temizlenmemiş içinden dedi büyük ihtimal kist olmuş.bu ay dinlendirelim dedi elleacnelle diye bi ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı eşimede vitamin verdi
hiç iğneden sonra bile çatlamayan yumurta duydunuz mu ?
Evet canım küçük de olsa böyle bir ihtimal var test için sebebin yok sayılmaz :))Kızlaaar ben size bir şey soracağımhani benim yumurta çatlaması kaçmıştı ya ptesi gittiğimde hafta sonu çatlamıştır demişti ekranda etrafında sıvısını görmüştü. Ben ptesi akşam belki bir umut değerlendirmiştim. Sizce az da olsa ptesi günü sayesinde de bu ay bir ihtimalim var mıdır sizce
Canım bu habere çok sevindim inşallah bu şekilde semptomsuz atlatır3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Tamam o zaman bugün de olsun İnşALLAH güzel olurCanımıniçi seninki muhtemelen gece çatladı ve bugün silikleşti birkaç gün daha yapmaya devam et pik görmezsen dediğim gibi olmuştur
Yaşamadım kız 5 in üstüne çıkmadı ki
He ya ben hiç kimyasal yaşamam ya negatiftir ya pozitif
Canım benim gözünüz artık inşallahh artık sağlıkla doğum haberini de alırız
Hoşgeldin canımmm tüm kalbimle dualarım seninle
Kuzum bu ara herkeste aynı şey ya
deme öyle deme
Canım benim yaaakesin erkek benim tüm cinsiyetlerde tek tahminim var o da erkek
Evet canım çok.. klomenin yan etkisidir kist
Evet canım küçük de olsa böyle bir ihtimal var test için sebebin yok sayılmaz :))
Canım bu habere çok sevindim inşallah bu şekilde semptomsuz atlatır
Ayseee1987 elbiseyi yaptım ama akşam bitti ve bitirirken kadın evde yanımdaydı acelesi de vardı doğum gününd gidiyormuş hemen paketledik filan elimden kaptı götürdü foto çekemedim ama muhakkak çekip bana gönderecekler çünkü yaptığım ilk örnek fotosunu paylaşmak insta sayfamda benim için de önemli sans muhakkak atarım
Hadi beline kuvvet canımTamam o zaman bugün de olsun İnşALLAH güzel olur
Ahahah değen senin güzel gözün olsun bebişimmm
Kadın geldi, mis gibi olmuş.Hadi beline kuvvet canım
Ahahah değen senin güzel gözün olsun bebişimmmtemizlik işini naptın bugün
Hadi beline kuvvet canım
Ahahah değen senin güzel gözün olsun bebişimmmtemizlik işini naptın bugün
Hakkimizda hayirli si olsun nediyelim elimizden gelende bu.Sağ ol güzel kalpli Ayşoşum
İnşallah hiç olmaz rahat bir gebelik geçirirsin canım
Vallahi tatlım eğer bu ayda kırmızıları görürse Tüp bebeğe başlayacağım artık o yüzden çok da kafama takmıyorum
Canım ben artık senin testlerine güvenmiyorum inşallah bu ay gebesindir hayatım
Canım önemli olan ultrason kontrolü nde sağda ve solda ki yumurta sayın yaşın genç olduğu için amh Sonucun çokta seni ilgilendirmiyor şu anda
Ne kötü bir müdür patron bazı insanlar gerçekten çok anlayışsız senin hamile olduğunu bildiği halde nasıl böyle davranabiliyor aklım almıyor
İnşallah kuzum tek duam bu şu anda
Neyse sağlık olsun gün aşırı olmuş oldu
Teşekkür ederim bebişim
Tatlım her ay aynı olmaz inşallah bu ay gebelik olur
Öyle söyleme tatlım sonuçta tedaviyi bitireceksin ama yinede korunmayacaksın Her an her şey olabilir
Canımıniçi seninki muhtemelen gece çatladı ve bugün silikleşti birkaç gün daha yapmaya devam et pik görmezsen dediğim gibi olmuştur
Yaşamadım kız 5 in üstüne çıkmadı ki
He ya ben hiç kimyasal yaşamam ya negatiftir ya pozitif
Canım benim gözünüz artık inşallahh artık sağlıkla doğum haberini de alırız
Hoşgeldin canımmm tüm kalbimle dualarım seninle
Kuzum bu ara herkeste aynı şey ya
deme öyle deme
Canım benim yaaakesin erkek benim tüm cinsiyetlerde tek tahminim var o da erkek
Evet canım çok.. klomenin yan etkisidir kist
Evet canım küçük de olsa böyle bir ihtimal var test için sebebin yok sayılmaz :))
Canım bu habere çok sevindim inşallah bu şekilde semptomsuz atlatır
Olabilir mi ki yaa
Ayseee1987 elbiseyi yaptım ama akşam bitti ve bitirirken kadın evde yanımdaydı acelesi de vardı doğum gününd gidiyormuş hemen paketledik filan elimden kaptı götürdü foto çekemedim ama muhakkak çekip bana gönderecekler çünkü yaptığım ilk örnek fotosunu paylaşmak insta sayfamda benim için de önemli sans muhakkak atarım
Amin canim insallahh sende en kisa zamanda guzel haberler alirsinBünye ile alakalı demekki ben zaten yumurtlama akıntısını hiç görmem ama ne bileyim şimdi beklenti oluşuyor tabii
Bu arada sağlıkla hayırla al bebeğini kuvagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?