Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo alternatiflerimiz cogaldi teocum. Hepsi birbirinden degerleri kizlarimizin. Isimiz zorlasti

Canim hayirli olsun. Kesin dedi mi. Demediyse 16. Haftada degisen cinsiyeti cok duydum . Saglkli olsunda kiz erkek fark etmiyor zaten.
Canım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kız sülale şokta

Canım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kız sülale şokta
Canim haziran annelerinde 12 13. Haftada kiz olup 14 16. Haftada erkek olan o kadar com kisi oldu ki onun icin soyledim . . Ama senin kiz olma ihtimali yuksek. Kanaman falan olmamisti senin dimi.

benim bu serüvenim 3 yıl oluyor aynen anlattığın durumdayım, ve kaç yıl daha sürer bilinmez. Seni çok iyi anlıyorum bugün benimde adet sancım başladı, oysaki daha adete 3 gün var, normalde adet günümde yada adetten önceki gece sancı başlardı. Ve sabah idrarıyla test yapma hevesim bile kaçtı. Sanırım erken adet olacam.

Canim haziran annelerinde 12 13. Haftada kiz olup 14 16. Haftada erkek olan o kadar com kisi oldu ki onun icin soyledim . . Ama senin kiz olma ihtimali yuksek. Kanaman falan olmamisti senin dimi.
Kanama zannettiğim ama aslında akıntı olan durum olmuştu koyu turuncu gibiydi. İki gün önce alışverişe çıktık annemle baya dolaştım ertesi gün yani dün çok ufak koyu kahve lekelenme oldu sabah. Ama devam etmedi neyseki.

O nasıl oluyor kızzz. Seni hastanede karıştırmış olmasınlar oğlu olmayan biri kızını oraya koymuştur, annenin doğurduğu erkek bebeği almıştır belkim belkim

O yoruldugun icin olmustur canim. Ilk uc aylik donemde kanama olmadiysa genelde kiz bebek oluyor. Birde yine 12. Haftadan sonra gostermiyosa inatla oda genelde kiz oluyor . Benim tespitlerim bu yonde. .

C Capanin Gururu Teyom canim baban nasil oldu suan kacinci gununde . Insallah rahat atlatiyodur.
3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.

Canımıniçi seninki muhtemelen gece çatladı ve bugün silikleşti birkaç gün daha yapmaya devam et pik görmezsen dediğim gibi olmuştur
Ahhhh Allahımmm ne zaman görecez gerçek bir çizgi daha erken çıkarsa genelde 4 gün kala çıkıyor, senin hala bir şansın var geçen ay kimyasal yaşadığın için bu ay senden umudum var.
Yaşamadım kız 5 in üstüne çıkmadı ki
Kuzu Lari kimyasalı kabul etmiyordu
He ya ben hiç kimyasal yaşamam ya negatiftir ya pozitif
Kızlar ben geldim girmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
Canım benim gözünüz artık inşallahh artık sağlıkla doğum haberini de alırız
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin prenses. A archi88 sayfadaki kızların birine talip olursun artık şimdiden seç gelini
Ahhaahah :))) çöp çatan seniii
Kızlarr ben geldim bizim de yarın 12 de detaylı usg randevumuz var. Bize de dua edin olur mu
Hoşgeldin canımmm tüm kalbimle dualarım seninle
Oyy bu aralar pek yorgun dusuyorum ya
İsten gel yemek fln derken pil bitiyor
Kuzum bu ara herkeste aynı şey ya
O kabul etmesin haberi yok kimyasal geçirdi
deme öyle deme
Canım benim yaaa kesin erkek benim tüm cinsiyetlerde tek tahminim var o da erkek
Evet canım çok.. klomenin yan etkisidir kist
Evet canım küçük de olsa böyle bir ihtimal var test için sebebin yok sayılmaz :))
3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Canım bu habere çok sevindim inşallah bu şekilde semptomsuz atlatır

Ayseee1987 elbiseyi yaptım ama akşam bitti ve bitirirken kadın evde yanımdaydı acelesi de vardı doğum gününd gidiyormuş hemen paketledik filan elimden kaptı götürdü foto çekemedim ama muhakkak çekip bana gönderecekler çünkü yaptığım ilk örnek fotosunu paylaşmak insta sayfamda benim için de önemli sans muhakkak atarım

Tamam o zaman bugün de olsun İnşALLAH güzel olur

Ayseee1987 biz de inandık kem gözümüzden korktu zahar

Hakkimizda hayirli si olsun nediyelim elimizden gelende bu.TURKIYE ye gelince aynen, bnde tup bebek istiyorum. Nasip

amin canım

Ayseee1987 biz de inandık kem gözümüzden korktu zahar
Olabilir mi ki yaa harbiden bi foto çekmekte ne vardı ki 5 sn lik bir olay Neyse canı sağolsun

Bünye ile alakalı demekki ben zaten yumurtlama akıntısını hiç görmem ama ne bileyim şimdi beklenti oluşuyor tabii
Bu arada sağlıkla hayırla al bebeğini kuvagina
Amin canim insallahh sende en kisa zamanda guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…