Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben geldim girmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. @Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
ayyyyyy hadi bakalımmmmm bir kız daha geliyorrrrr hyrlı olsun ballısııı sağlıkla kucağına al bizede dua et

Çal annemm çal guzzummm adet geldi mi?

Kız ben örgüye rağmen senden daha çok sayfadayım bak bakalım dün kimin daha çok msj ı var
daha var canım
İyiyim kuzum sen nasılsın?
hep iyi ol canım
Esim grip ve sinuziti artmiş evde yatiyor diye
Sabah kalktim ona borek attim firinaa kahvaltiliklari hazirlarimm,camasir astimm
Sonraa iş hayatima söylene söylene yürüdüm
Götum buzz kesti
Sizz napiyosunuz
ben de kahvaltı hazırladım erken
Insallah bu kadarla atlatir canim. 5 ila 6. Gun genelde kotu sonra rahatliyorlar canim. Insallah o durumu kalmayacak baban. Hafif atlatacak canim. Herkese gunaydin bu arada
inşallah canım.
Babamiz, bugun de dualarimda.gececek insaallah
inşallah canım.sabah konuştum sesi iyi geliyordu.

yok balım bn geldim sabah 3 günlük bir rapor hazırladım sundum o yzdn yogundum bakamadım sonra hastaneye gittim d vitamini için kan verdim geldim şimdi duruldum napıyorsunuz ballarımmm
Bildiğin gibiyim ben kuzum, başlayın bir an önce de heyecanlı ve pozitif testli günler gelsin

Esim grip ve sinuziti artmiş evde yatiyor diye
Sabah kalktim ona borek attim firinaa kahvaltiliklari hazirlarimm,camasir astimm
Sonraa iş hayatima söylene söylene yürüdüm
Götum buzz kesti
Sizz napiyosunuz
hiç deme bzde donuyoruz burada bir de güneş açtı dağlar hep kar onun buz gibi rüzgarı geliyor ayaz var . geçmiş olsun eşin için kuzum

Bildiğin gibiyim ben kuzum, başlayın bir an önce de heyecanlı ve pozitif testli günler gelsin
benm ilacım dün bitti kuzum şimdi bat'ı bekliyorum bakalım olunca arıyacam ya 2. günü ya da 3.günü çağıracaklar testlerimi de hazırladım bakalım heycanlı günler geliyorrrr inşallah pozitf alırız bbgm hep birlikteee

Hadi hayırlısı gülüm

ayy çok heyecanlıyım senin adına, inşallah güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…