Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazı patronlar anlayışsız oluyor maalesf cnım inşallah bir sıkıntı yaşamazsn salıya allah büyük az sık dişini dikkatli ol
maalesef canım sanki eşleri hiç hamile olmadı
ayyyy yesin ablan ballarınııııı ağzından ball damlıyorrrr inşallah balım inşallah

çok anlayışsız gerçekten..
Kızlar ben geldim girmiyodum bi kaç gündür inşallah herkes iyidir. Bugün dr kontrolüm vardı cinsiyeti belli oldu kız geliyo dedi doktor. @Ayseee1987 kız bence demişti doğru bildi
ayyy prenses geliyor öyle mi. Çok sevindim
Canım sordum valla kesin dimi altında bişeyler yok mu gözükmüyomu diye kız kız dedi. Doğru diyosun bana dığana kadar erkek demişler bı çıkmışım kız sülale şokta
hahah benim yeğenime 8.aya kadar kız dediler kıza göre hazırlık yaptık 8.ayda ablam rahatsızlandı hastanede yatınca erkek dediler sonra bir doğdu ki erkek.
başka arkadaşıma da hep erkek dediler doğdu ki kız. şikayet ettiler hastaneyi araştırılsın erkek oğlumuzu mu aldılar diye sonuç kız çıktı.

LaRisaCca edaecoo ve diğer arkadaşlar birşey danışacağım, 2 doğal gebelik ve kayıp sonrası kafayı yememle birlikte bir süredir gebelik olmuyor iki tarafta da bir sıkıntı olmadığını söyledikleri halde,siz olsaydınız aşılama dener miydiniz?yoksa doğrudan tüp mü?birisinde daha az hormon yükleme ve daha az stres olacağım sanki?ama yıkımı da büyük olur?işin içinden çıkamıyorum.Adet olunca çağırdı doktorum muayene ve konuşmak için,daha önce bir ay femara kullandım Kasım’da, öyle birşey istemiyorum.Tüp için de 2merkezle görüşmüşlüğüm var ama ticari baktıkları için zaten onlar aşılama önerecek değil

yaşın kaç canım, hangi şehirdesin

3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Canimmm merhaba babanın durumu nasil acaba insallah iyidir kuzumm

canım merhaba yaşın itibari ile bence daha çok vakit kaybetmek yerine ben senin adına tüp denemek isterdim şahsen.. ama bu kararı en önemlisi senin isteyip doğru şekilde vermen.. tüp bana göre zahmetli ve meşaketli bir yol evet ama şansı da aşılamaya göre daha yüksek ama aşılama ilede gebe kalan arkadaşlarımız oldu.. yani bu biraz nasip işi balım kendini hangisinde rahat hissedeceksen onu denemelisin.. bak benm bu 2.ci tüp bebek denemem olacak.. dondurulmuş embriyo ile doktorum bana ısrarla aşılama dedi bunu denemeden önce bn reddettim ve doktoruma danışmadn direk tüp bebek merkeziyle görüşüp transfer işlemlerine başladım.. kalbinden ne geçiyorsa onu yap yeterki için kalbin rahat olsun.. olumsuz düşünme ama sakın iyi düşün güzel olcak herşey başka bir sorun varsa seve seve yardımcı oluruz

benim 15.gun halaa yapmadimm canimm biraz daha bekle kuzumm istersen
Yok canm şimdi yapmam zaten çok çok erken Sadece düşünüyorum ne zaman yapsam diye 10. gün bile çok erken olur :))
Sen ne zaman yapmayı düşünüyosun peki 15. gün gayet iyi aslında.

Yok canm şimdi yapmam zaten çok çok erken Sadece düşünüyorum ne zaman yapsam diye 10. gün bile çok erken olur :))
Sen ne zaman yapmayı düşünüyosun peki 15. gün gayet iyi aslında.
Bilmiyorumm canim ya ne bilim hasta olmayı bekliyorum adet günüme kadar bekleyeyim diyorum yarin yapabilirim belki adet olmazsam ya

Bilmiyorumm canim ya ne bilim hasta olmayı bekliyorum adet günüme kadar bekleyeyim diyorum yarin yapabilirim belki adet olmazsam ya
Adet gecikebiliyormus iğne den sonra. Olabilir de . İnşallah tutmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…