- 12 Ocak 2021
- 269
- 705
- 53
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.901
Ben olsam gider smear testi yaptırırdım, az bir derecede bile iltihap bulgusuna rastlanırsa antibyotik kullanırdımLaRisaCca edaecoo ve diğer arkadaşlar birşey danışacağım, 2 doğal gebelik ve kayıp sonrası kafayı yememle birlikte bir süredir gebelik olmuyor iki tarafta da bir sıkıntı olmadığını söyledikleri halde,siz olsaydınız aşılama dener miydiniz?yoksa doğrudan tüp mü?birisinde daha az hormon yükleme ve daha az stres olacağım sanki?ama yıkımı da büyük olur?işin içinden çıkamıyorum.Adet olunca çağırdı doktorum muayene ve konuşmak için,daha önce bir ay femara kullandım Kasım’da, öyle birşey istemiyorum.Tüp için de 2merkezle görüşmüşlüğüm var ama ticari baktıkları için zaten onlar aşılama önerecek değil
Maşallah subhanallah canım yavrum ya minik kuşMelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
Canımm çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip Etsin inşallahMaşallah subhanallah canım yavrum ya minik kuşRabbim nazarlardan saklasın seni gözün aydın canım
ay maşallah ya. güzel haberler almışsın bak ne güzel. sağ salim kucagına aldığın günleride görürüz inşallah. birde ne kadar detaylı baktı. neye baktı doktor. bilgilendirisen sevinirim canım.MelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
Mansallahhh ya canimmm benimmm tutututuhhhh nazar degmesinnnMelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
Canım herşeyine bakıyor. Beyin kalp böbrek omurilik safra kesesi herşeye yani. Yarım saat baktı. Sonra bizim kız dönmedi. Çikolata yedirdi 15 dakika yürüttü. Yine dönmediay maşallah ya. güzel haberler almışsın bak ne güzel. sağ salim kucagına aldığın günleride görürüz inşallah. birde ne kadar detaylı baktı. neye baktı doktor. bilgilendirisen sevinirim canım.
Yaa teyzesi çok teşekkür ederizzMansallahhh ya canimmm benimmm tutututuhhhh nazar degmesinnn
oyyy kurbaneyyyyy allah bağışlasın onu sana kuzcummmmMelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
Canımm aminnoyyy kurbaneyyyyy allah bağışlasın onu sana kuzcummmmsağlıkla doğsun prensesmizzz
Benimde 2 gebeliğim sağlıksız hcg artışından dolayı dış gebelik olarak karar verip iğneyle sonlandırdı doktorum. Sonrasında rahim filmim temiz çıktı ama bende senin gibi bidaha doğalı yakalayamadım. Bu ay klomenle başladım bakalım son kez şans verdim dış gebeliğin tekrarlama ihtimali yüksek, eğer yine o şekil olursa direk tüplerimi aldırıp tüp bebeğe yönlenirim sanırımLaRisaCca edaecoo ve diğer arkadaşlar birşey danışacağım, 2 doğal gebelik ve kayıp sonrası kafayı yememle birlikte bir süredir gebelik olmuyor iki tarafta da bir sıkıntı olmadığını söyledikleri halde,siz olsaydınız aşılama dener miydiniz?yoksa doğrudan tüp mü?birisinde daha az hormon yükleme ve daha az stres olacağım sanki?ama yıkımı da büyük olur?işin içinden çıkamıyorum.Adet olunca çağırdı doktorum muayene ve konuşmak için,daha önce bir ay femara kullandım Kasım’da, öyle birşey istemiyorum.Tüp için de 2merkezle görüşmüşlüğüm var ama ticari baktıkları için zaten onlar aşılama önerecek değil
Geçmiş olsun canım hafif şekilde atlatır inşallah3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Amin inşallahBenimde 2 gebeliğim sağlıksız hcg artışından dolayı dış gebelik olarak karar verip iğneyle sonlandırdı doktorum. Sonrasında rahim filmim temiz çıktı ama bende senin gibi bidaha doğalı yakalayamadım. Bu ay klomenle başladım bakalım son kez şans verdim dış gebeliğin tekrarlama ihtimali yüksek, eğer yine o şekil olursa direk tüplerimi aldırıp tüp bebeğe yönlenirim sanırım
Senin sağlıklı bir gebelikte kaybın olduysa ilk aşılamada yaptırabilirsin bence inşallah rabbim daha fazla aratmaz
Bende 2017 de dış gebelik yaşadım sonra 1 sene olmadı halbu ki hemen olur demişlerdi arkasından. sonra 2018 kasım da rahim filmi çektirdim meğersem sağ tüpüm tıkalıymış ondan sonra tekrar doğal yolla denemeye koyulduk olmadı 1 senede böyle geçti.2019 aralıkta klomen ovitrelle başladık 1 ay klomenden sonra femeraya geçtik şubatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve o ay gebe kaldım o da düştü zaten pandemi vs uğraşmak istemedim.yine aradan 1 sene geçti artık sanırım aşılama veya tüp bebek deneyeceğim. istanbul da olup iyi bir kadın doğum doktoru olan ve tüp bebek denemesi yapan varsa bana yazabilir mi? kafam çok karışıkBenimde 2 gebeliğim sağlıksız hcg artışından dolayı dış gebelik olarak karar verip iğneyle sonlandırdı doktorum. Sonrasında rahim filmim temiz çıktı ama bende senin gibi bidaha doğalı yakalayamadım. Bu ay klomenle başladım bakalım son kez şans verdim dış gebeliğin tekrarlama ihtimali yüksek, eğer yine o şekil olursa direk tüplerimi aldırıp tüp bebeğe yönlenirim sanırım
Senin sağlıklı bir gebelikte kaybın olduysa ilk aşılamada yaptırabilirsin bence inşallah rabbim daha fazla aratmaz
3. Günü yapmıştım çok güzel bir pozitif çıkmıştı canım sende yapsan yalancı pozitif çıkcakKızlarr tünaydınnnn bugun iğnemin 4.günüHeyecanlıyım ne zaman test yapsam onu düşünüyorum
Ay inşallah gebelik vardır onun gecikmesindesindirbenim 15.gun halaa yapmadimm canimm biraz daha bekle kuzumm istersen
Maşallahh Allah nazarlardan korusun sağlıcakla gelsin prensesMelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
AminnAmin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseye kayıplar yaşatmasın, çok zor.Artık sınandığımı düşünüyorum,inşallah çok az zaman kalmıştır
Çok geçmiş olsun tekrarını sağlıkla yaşatsın rabbim. Ben pkoyum o yüzden kolay olmaz zaten diye düşündüm evlendiğimde korunmadım. Hemen önündeki ay dış gebeliği yaşadım, 3 ay korundum 3 ay sonra ilk denemede yine oldu oda dış oldu. Yani pkodan korkarken dış çıktı başıma. Rahim filminde de hiçbişey çıkmadı. Sonrasında kafamda soru işareti olmadı değil yani sadece beta hcg düzensiz olduğu için dış dediler hiç ultrasonda görmeye gelemeden acaba değilmiydi diye bile düşündüğüm oluyor. Ben istanbuldayım ama daha tüp aşamasına gelmediğim için okonuda hiçbir bilgim yokBende 2017 de dış gebelik yaşadım sonra 1 sene olmadı halbu ki hemen olur demişlerdi arkasından. sonra 2018 kasım da rahim filmi çektirdim meğersem sağ tüpüm tıkalıymış ondan sonra tekrar doğal yolla denemeye koyulduk olmadı 1 senede böyle geçti.2019 aralıkta klomen ovitrelle başladık 1 ay klomenden sonra femeraya geçtik şubatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve o ay gebe kaldım o da düştü zaten pandemi vs uğraşmak istemedim.yine aradan 1 sene geçti artık sanırım aşılama veya tüp bebek deneyeceğim. istanbul da olup iyi bir kadın doğum doktoru olan ve tüp bebek denemesi yapan varsa bana yazabilir mi? kafam çok karışık
Aminn çok teşekkür ederiz3. Günü yapmıştım çok güzel bir pozitif çıkmıştı canım sende yapsan yalancı pozitif çıkcak
Ay inşallah gebelik vardır onun gecikmesindesindir
Maşallahh Allah nazarlardan korusun sağlıcakla gelsin prenses
AminnKesinlikle yaşadığımız herşey bir sınav herkesin sınavı farklı kimisine vererek sınıyor Allah kimisine vermeyerek. Dün haberlerde gördünüzmü evde doğum yapmış kadın bıcaklamış bebeği ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah bildiği gibi yapsın biz bu kadar ararken isterken neden diye soruyo insan
Çok geçmiş olsun tekrarını sağlıkla yaşatsın rabbim. Ben pkoyum o yüzden kolay olmaz zaten diye düşündüm evlendiğimde korunmadım. Hemen önündeki ay dış gebeliği yaşadım, 3 ay korundum 3 ay sonra ilk denemede yine oldu oda dış oldu. Yani pkodan korkarken dış çıktı başıma. Rahim filminde de hiçbişey çıkmadı. Sonrasında kafamda soru işareti olmadı değil yani sadece beta hcg düzensiz olduğu için dış dediler hiç ultrasonda görmeye gelemeden acaba değilmiydi diye bile düşündüğüm oluyor. Ben istanbuldayım ama daha tüp aşamasına gelmediğim için okonuda hiçbir bilgim yok
Yok canım paralar çöpe gitmesin3. Günü yapmıştım çok güzel bir pozitif çıkmıştı canım sende yapsan yalancı pozitif çıkcak
Ay inşallah gebelik vardır onun gecikmesindesindir
Maşallahh Allah nazarlardan korusun sağlıcakla gelsin prenses
AminnKesinlikle yaşadığımız herşey bir sınav herkesin sınavı farklı kimisine vererek sınıyor Allah kimisine vermeyerek. Dün haberlerde gördünüzmü evde doğum yapmış kadın bıcaklamış bebeği ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah bildiği gibi yapsın biz bu kadar ararken isterken neden diye soruyo insan
Çok geçmiş olsun tekrarını sağlıkla yaşatsın rabbim. Ben pkoyum o yüzden kolay olmaz zaten diye düşündüm evlendiğimde korunmadım. Hemen önündeki ay dış gebeliği yaşadım, 3 ay korundum 3 ay sonra ilk denemede yine oldu oda dış oldu. Yani pkodan korkarken dış çıktı başıma. Rahim filminde de hiçbişey çıkmadı. Sonrasında kafamda soru işareti olmadı değil yani sadece beta hcg düzensiz olduğu için dış dediler hiç ultrasonda görmeye gelemeden acaba değilmiydi diye bile düşündüğüm oluyor. Ben istanbuldayım ama daha tüp aşamasına gelmediğim için okonuda hiçbir bilgim yok
o zaman bence iyi bir merkez ya da doktor seçerek tüp bebek yap derim. Zaten normal de gebe kalabildiğin için şansın yüksek olur.35yaşıma göre yumurtalarım iyiymiş,İstanbul’da değilim
Hamd olsun canım, şimdlik iyi.Canimmm merhaba babanın durumu nasil acaba insallah iyidir kuzumm
maşallah kuzuyaaa. Nazlı pişoMelodiminEsi edaecoo LaRisaCca A archi88 C Capanin Gururu Teyom Omur-un Hatunu cakltanesi teyzelerii biz geldik Adını unuttuğum varsa kusuruma bakmasın Zor bir usg oldu çünkü bizim kız kendini göstermeyi hiç sevmiyor genel bir sorun yok dedi perinatolog. Sonucu bizim doktora attım bekliyorum. Bu da ilk resmimiz
çok sağol canım.Geçmiş olsun canım hafif şekilde atlatır inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım. İstanbulda değilim ama meorial ve acıbademden memnun olan çok kişi varBende 2017 de dış gebelik yaşadım sonra 1 sene olmadı halbu ki hemen olur demişlerdi arkasından. sonra 2018 kasım da rahim filmi çektirdim meğersem sağ tüpüm tıkalıymış ondan sonra tekrar doğal yolla denemeye koyulduk olmadı 1 senede böyle geçti.2019 aralıkta klomen ovitrelle başladık 1 ay klomenden sonra femeraya geçtik şubatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve o ay gebe kaldım o da düştü zaten pandemi vs uğraşmak istemedim.yine aradan 1 sene geçti artık sanırım aşılama veya tüp bebek deneyeceğim. istanbul da olup iyi bir kadın doğum doktoru olan ve tüp bebek denemesi yapan varsa bana yazabilir mi? kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?