Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olsam gider smear testi yaptırırdım, az bir derecede bile iltihap bulgusuna rastlanırsa antibyotik kullanırdım Sonra olmazsa diğer aşamalara geçerdim

Eklentiler

• 9092342D-4379-4FB0-9A49-BE1D03185CCA.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
ay maşallah ya. güzel haberler almışsın bak ne güzel. sağ salim kucagına aldığın günleride görürüz inşallah. birde ne kadar detaylı baktı. neye baktı doktor. bilgilendirisen sevinirim canım.

Canım herşeyine bakıyor. Beyin kalp böbrek omurilik safra kesesi herşeye yani. Yarım saat baktı. Sonra bizim kız dönmedi. Çikolata yedirdi 15 dakika yürüttü. Yine dönmedi bir yarım saat daha baktı. Canım benim sendende güzel haberler alalım inşallah

Benimde 2 gebeliğim sağlıksız hcg artışından dolayı dış gebelik olarak karar verip iğneyle sonlandırdı doktorum. Sonrasında rahim filmim temiz çıktı ama bende senin gibi bidaha doğalı yakalayamadım. Bu ay klomenle başladım bakalım son kez şans verdim dış gebeliğin tekrarlama ihtimali yüksek, eğer yine o şekil olursa direk tüplerimi aldırıp tüp bebeğe yönlenirim sanırım
Senin sağlıklı bir gebelikte kaybın olduysa ilk aşılamada yaptırabilirsin bence inşallah rabbim daha fazla aratmaz

3.gün canım bugün. Eklem ağrısı dışında iyi gibi. 7-8.gün civarı kötü olunuyordu sanki. Öksürük ve nefes darlığı olmazsa çok sıkıntı yaşamaz inşallah.
Geçmiş olsun canım hafif şekilde atlatır inşallah

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseye kayıplar yaşatmasın, çok zor.Artık sınandığımı düşünüyorum,inşallah çok az zaman kalmıştır

Bende 2017 de dış gebelik yaşadım sonra 1 sene olmadı halbu ki hemen olur demişlerdi arkasından. sonra 2018 kasım da rahim filmi çektirdim meğersem sağ tüpüm tıkalıymış ondan sonra tekrar doğal yolla denemeye koyulduk olmadı 1 senede böyle geçti.2019 aralıkta klomen ovitrelle başladık 1 ay klomenden sonra femeraya geçtik şubatta çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatladı ve o ay gebe kaldım o da düştü zaten pandemi vs uğraşmak istemedim.yine aradan 1 sene geçti artık sanırım aşılama veya tüp bebek deneyeceğim. istanbul da olup iyi bir kadın doğum doktoru olan ve tüp bebek denemesi yapan varsa bana yazabilir mi? kafam çok karışık

Kızlarr tünaydınnnn bugun iğnemin 4.günü Heyecanlıyım ne zaman test yapsam onu düşünüyorum
3. Günü yapmıştım çok güzel bir pozitif çıkmıştı canım sende yapsan yalancı pozitif çıkcak
benim 15.gun halaa yapmadimm canimm biraz daha bekle kuzumm istersen
Ay inşallah gebelik vardır onun gecikmesindesindir
Maşallahh Allah nazarlardan korusun sağlıcakla gelsin prenses
Aminn Kesinlikle yaşadığımız herşey bir sınav herkesin sınavı farklı kimisine vererek sınıyor Allah kimisine vermeyerek. Dün haberlerde gördünüzmü evde doğum yapmış kadın bıcaklamış bebeği ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Allah bildiği gibi yapsın biz bu kadar ararken isterken neden diye soruyo insan
Çok geçmiş olsun tekrarını sağlıkla yaşatsın rabbim. Ben pkoyum o yüzden kolay olmaz zaten diye düşündüm evlendiğimde korunmadım. Hemen önündeki ay dış gebeliği yaşadım, 3 ay korundum 3 ay sonra ilk denemede yine oldu oda dış oldu. Yani pkodan korkarken dış çıktı başıma. Rahim filminde de hiçbişey çıkmadı. Sonrasında kafamda soru işareti olmadı değil yani sadece beta hcg düzensiz olduğu için dış dediler hiç ultrasonda görmeye gelemeden acaba değilmiydi diye bile düşündüğüm oluyor. Ben istanbuldayım ama daha tüp aşamasına gelmediğim için okonuda hiçbir bilgim yok

Aminn çok teşekkür ederiz

Yok canım paralar çöpe gitmesin
testler pahalı valla
10. gün yapsammı diyorum sonra vazcayıyorum ya yalancı çıkarsa diye

35 yaşıma göre yumurtalarım iyiymiş,İstanbul’da değilim
o zaman bence iyi bir merkez ya da doktor seçerek tüp bebek yap derim. Zaten normal de gebe kalabildiğin için şansın yüksek olur.
Canimmm merhaba babanın durumu nasil acaba insallah iyidir kuzumm
Hamd olsun canım, şimdlik iyi.
maşallah kuzuyaaa. Nazlı pişo
Geçmiş olsun canım hafif şekilde atlatır inşallah
çok sağol canım.
Rabbim yardımcın olsun canım. İstanbulda değilim ama meorial ve acıbademden memnun olan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…