Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eylülde kaldım betam tam olarak kasımda sıfırlandı canım bekledik yükselmesini acaba sağlıklımıdır diye değerim 1000 ne çıktığında hala gözükmüyordu kese vs hemen iğne ile düşürüldü. ama ondan sonra tüpümde tıkanıklık kaldı işte..bende pkoyum ama pko olduğumu bilmiyordum çünkü benim adetim vs her şeyim düzenlidir sadece yumurtalarım tembel geç büyüyorlar.ama sağlıklı beslen vs ile bunu da aşabiliyorsun.İnşallah rabbim hepimize sağlıkı gebelikler yaşatsın ve sağlıklı bebişler nasip etsin. zaten dış gebelik ultrasonda gözükmüyor çünkü rahim dışında olduğu için anca kanama yapıyor yada değer düzensiz artarsa ordan anlaşılıyor. benim mesele 170 di 2 gün sonra 2 katı olması gerekirken sadece 200 küsür olmuştu ve hep böyle devam etti.bende bu bir 2 ay daha normal deneyip tüp yada aşılamaya başvurucam artık 31 yaşıma da az kaldı.inşallah bunlara gerek kalmadan hepimiz sağlıklı gebelik haberlerimizi alırız.

Amin canım inşallah.. evet acıbadem bende duydum artık bakacağım duruma göre:)

yaşın normal denemeye uygun henüz. ama vakit kaybetmeyeyim diyorsan ayrı. Hangi şehirdesin canım

yaşın normal denemeye uygun henüz. ama vakit kaybetmeyeyim diyorsan ayrı. Hangi şehirdesin canım
Bilmiyorum ki nasıl olacak 4 senedir bu şekilde gitti bu 5. senemiz vakit kaybetmeyeyim diyorum ama tabi ki onun olup olmaması da sonuçta garanti değil. İstanbuldayım canım çok var burda seçenek ama insan çok tedirgin oluyor nereye gitsem kime güvensem vs.

o zaman hiç bekleme derim. Şişli memorial ve acıbadem başarılı bu işte

Yok canım paralar çöpe gitmesin
testler pahalı valla
10. gün yapsammı diyorum sonra vazcayıyorum ya yalancı çıkarsa diye
Benimde öyle 10. Günden sonra yapsam iğnenin etkisinin geçmesini kontrol etsem diye aklımı kurcalamıyor değil

İşte ben 1000 kadar bile beklemedik ikisinde de 150 lilerde düşürdük 3 4 kan takibiyle. Bundan tereddüttüm var Bu sefer Allah nasip eder olursa daha temkinli yaklaşıcam en azından 1000 kadar falan muakkak beklemek istiyorum. İnşallah bu 2 ayda kendiliğinden olur sağlıklıcaa

Evet haklısın amam doktorun gördüğü ir şey avrdır belki biliyorsun allah korusun tüpü patlatma yada iç kanama geçirme ihtimali de var. erken teşhis her zaman hayat kurtarır. sen tabi ki temkinli ol hatta tek doktora bağlı kalma beni hatam o oldu ve 1 sene tüpüm tıkalı gezdim.başka doktor uyardı öyle çektirdim.inşallah bekelyen herkese rabiim sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip eder. inşallah annelik duygusunu tadar o cennet kokuları içimize çekebilirz. inşallah 1000 e kadar beklersin ve sağlıklı olur bu sefer kesesini görürsün

Hamile olan arkadaşlara bisey sormak istiyorum ya izinleri olursa ? Hamilelik belirtilerinde kasik batmasi harici sanci oluyormuydu acaba ?
ben pek belirti yaşamadım.
içime doğru test yaptım regl e 2 gün kala öğrendim.
Ama regl zamanlarında kasık ağrısı göğüs hassasiyeti halsizlik vardı.

Ay inşallah şimdi kese falan bunu okumak bile güzel. Bi olsunda önce inşallah senin tüpün açıldı dimi sonra çok şükür. Amin güzel dileklerin için inşallah hepimiz yaşayalımm

Son 3 gün yaptıklarım bunlar ilki daha koyu o gün olmuş mu acaba e sondaki bugün yaptığım yorumlar mısınız

Eklentiler

• 48A30E38-B5FA-403B-9B4E-53B7D972AAE8.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 563D3A28-41B6-4C4C-9680-C852608362D3.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 24
  • DB693470-42FE-4453-B85E-E7FCFFE06ACC.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 30
Ay inşallah şimdi kese falan bunu okumak bile güzel. Bi olsunda önce inşallah senin tüpün açıldı dimi sonra çok şükür. Amin güzel dileklerin için inşallah hepimiz yaşayalımm
Evet canım ilaç verip açtılar çok şükür ondan sonra 7 mart 2020 de gebe olduğumu öğrendim femara ile yumoşları büyüttük kendi çatladı hamile kaldım 3 haftalıkken değerim 600 küsür çıktı ama 3 gün sonra düşmeye başladı. yani araya corona girdi moral bozukluğu falan bu zamana kadar saldık ama artık evliliğimizinde 5. senesi çokta istiyoruz.İnşallah rabbim nasip eder isteyen herkese ve bizlere

Femarayla gebe kalmışsın bikere dahamı denesen acaba

Hmm o gün denemedik biz bi gün önce olmuştu bide dün oldu kaçırdım mı bilmiyorum
üzülme bende pikten önce ki günde değerlendirdim sonrasında hiç beraberlik olmadı ve sonuç gebeyim çok şükür. inşallah olmuştur.

üzülme bende pikten önce ki günde değerlendirdim sonrasında hiç beraberlik olmadı ve sonuç gebeyim çok şükür. inşallah olmuştur.
İnşALLAH ya ben geçen ay klomen kullanmıştım olmadı maalesef tekrar kontrole gittim hormonlar yüksek çıktı bi ilaç verdi onu düzenlemesi için başka bi şey yok bu teste başladım bu ayda bakalım hayırlısı olur İnşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…