Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne saçma bir davranış. Herkesin çocuğu kendine özel. Başkasına niye atılıyor acaba.
Kesinlikle haklısın. Hemde H halleycik in çocuk istediğini bile biledir, samimi arkadaşmış ya. Bazen diyorum, bu davranışı sergileyen İnsanlar mı normal, yoksa biz mi bu konuda çok fazla duyarlıyız... orayı tam anlamadım

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Cook samimi arkadasim var 2 yasinda cocugu var ikigunde bir resmini atiyor
Smdik banyo sonrasu die atmis
Engellicem sonunda sebepsiz
En sevmediğim tiplerden yaa
LaRisaCca sen adeti mi bekliyosun cnm tup bebek icin
Evet tatlımm başlayacağız inşallah
LaRisaCca okuldaydım kuzum bugün, düne göre iyiyim
Çok sevindim canım daha da iyi olacaksın inşallah
Ben babamdan dolayı durgunum. Bir de kitap okuyorum.
Canım benim Ne okuyosun tatliş

Hayır olur mu geçen sene Şubat ayında hamile kalmak isteyenler miydi acaba öyle hatırladım ama çıkaramadım yine de ama karşılaştık eminim
Evet olabilir geçen sene Aralık ayından şubat ayına kadar çünkü femara klomen çatlatma iğnesi hepsini kullandım ve martta hamile kalmıştım. Martta hamilelik veya Kasım annelerine de çok yazdım o sıralar:)) ama nasip olmadı inşallah bu sefer yüzümüze güler hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Ay ne güzel dediniz böyle ben çok umutsuz karamsar biriyim öyle deyince mutlu oldum İnşALLAH güzel olur
İnşallah olur ama umutsuz ve karamsar olursan olmaz hep iyi düşün olacak elbet iste dua et rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat bizlere de nasip edecek

Dedim zaten ben hamile değil miyim hemde çalışma zorunda olan

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Ben Bayadır girmiyordum ya buraya en son martta kaybedince küstüm her şeye daha yeni yeni girip bakıyorum ondan birde çalışmaya başladım vakit buldukça işte napam
Tekrar hayatın içine girmene, yeniden savaş vermene sevindim
Bende 3 yıldır adet olunca, her ay 1-2 gün herşeye küsüyorum. Bu ayda küsecem besbelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…