Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar polikistik overliyim adet döngümün 33.günündeyim çamaşırımda ıslaklık hissettim baktım şeffaf uzayan akıntı gelmiş baya, yumurtlama akıntısı. Takvime baktım yumurtlama günü gösteriyor bugün. 45 güne ayarlı takvim. Polikistik over var diye yumurtlama olmaz diye bekliyodum ama mümkün mü yumurtlama olması?

Tabiki mümkün, hemen kk yı kapat, kocanın kolundan tut odaya hadi rastgelsin inşallah

Tekrar hayatın içine girmene, yeniden savaş vermene sevindim
Bende 3 yıldır adet olunca, her ay 1-2 gün herşeye küsüyorum. Bu ayda küsecem besbelli
Evet çünkü savaş vermeden olmuyor canım inşallah Allah nasip ederse bu sene Allah izin verirse evladım olacak inanıyorum.

Evet lariiii nezaketen en ufak bir benzerlik bile yok. aynııı babası

Canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha tekrarını göstermesin

Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bende 5 buçuk yıllık evliyim 4 yila yakin vajinismus yasadim 9.ayimizda geldi kızım cok şükür ama kaybettim 4 buçuk aylikkensuan beklemek cok zor geliyor eylülde kaybettim daha geçen adetim düzenli geldi..
Oyy kurban olurum allahım sana acılarını unutturck bir evlat göndersn aratmadn kuzum çok zor rabbm sabırını versn size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…