- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.961
İnşallah ay ben seni geçen sene bir topikten çıkaracam da hafıza heç kalmadıEvet canım ilaç verip açtılar çok şükür ondan sonra 7 mart 2020 de gebe olduğumu öğrendim femara ile yumoşları büyüttük kendi çatladı hamile kaldım 3 haftalıkken değerim 600 küsür çıktı ama 3 gün sonra düşmeye başladı. yani araya corona girdi moral bozukluğu falan bu zamana kadar saldık ama artık evliliğimizinde 5. senesi çokta istiyoruz.İnşallah rabbim nasip eder isteyen herkese ve bizlere
Bugünlerde pek iyi değilim cnm benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum bugün doğum yapti
İnşallah inşallah kendine dikkat et yediğine içtiğine hareketlerine inşallah sağlıkla gelir5 Şubat İnşALLAH güzel olur bekliyim artık RABBİM verir İnşALLAH
Hayırlısı olsun artık insan beklemekten de bıkıyor ben de bir yılı geçti hemen olacak sandım da yok yok bu ay femara kullandım çatlatma iğnemi daha yapmadım bir kaç güne yapacağım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ümmeti Muhammed’eBen eylülde kaldım betam tam olarak kasımda sıfırlandı canım bekledik yükselmesini acaba sağlıklımıdır diye değerim 1000 ne çıktığında hala gözükmüyordu kese vs hemen iğne ile düşürüldü. ama ondan sonra tüpümde tıkanıklık kaldı işte..bende pkoyum ama pko olduğumu bilmiyordum çünkü benim adetim vs her şeyim düzenlidir sadece yumurtalarım tembel geç büyüyorlar.ama sağlıklı beslen vs ile bunu da aşabiliyorsun.İnşallah rabbim hepimize sağlıkı gebelikler yaşatsın ve sağlıklı bebişler nasip etsin. zaten dış gebelik ultrasonda gözükmüyor çünkü rahim dışında olduğu için anca kanama yapıyor yada değer düzensiz artarsa ordan anlaşılıyor. benim mesele 170 di 2 gün sonra 2 katı olması gerekirken sadece 200 küsür olmuştu ve hep böyle devam etti.bende bu bir 2 ay daha normal deneyip tüp yada aşılamaya başvurucam artık 31 yaşıma da az kaldı.inşallah bunlara gerek kalmadan hepimiz sağlıklı gebelik haberlerimizi alırız.
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım. Ben de iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün. 2 sene önce evlenmişti.Bugünlerde pek iyi değilim cnm benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum bugün doğum yaptine güzel kavuştu yavrusuna bende kavuscam cennette ama özlüyorum cok kızımı sen nasılsın ne var ne yok
İnşallah canım inşallahKesinlikle doktor çok önemli canım güzel bir doktorla hemen sonuç al inşallah
Valla bende denediğim ay hamile kalırım diye hep düşünüyordum evliliğin ilk bir yılı zaten düşünmedik süpriz hamile kaldım o da dış gebelik oldu sevincimiz kursağımızda kaldı valla.. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda inşallahHayırlısı olsun artık insan beklemekten de bıkıyor ben de bir yılı geçti hemen olacak sandım da yok yok bu ay femara kullandım çatlatma iğnemi daha yapmadım bir kaç güne yapacağım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ümmeti Muhammed’e
Benim etrafımda da o kadar cok hamile çocuklu var ki sadece ben kaldım sanki gibi hissediyorum bazenRabbim tekrar nasip etsin inşallah canım. Ben de iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün. 2 sene önce evlenmişti.
Aaa nerden acaba valla bende o kadar çok yere bakıyorum kiİnşallah ay ben seni geçen sene bir topikten çıkaracam da hafıza heç kalmadı
Valla benim tüm arkadaşlarım hatta benden sonra evlenenler hamile kaldı hatta ve hatta bi tanesi 2.ye hamileymiş bir de 6 ay uğraşmış kalmak için ben 4 senedir uğraşıyorum ben napim dedimBenim etrafımda da o kadar cok hamile çocuklu var ki sadece ben kaldım sanki gibi hissediyorum bazen
Bende 5 buçuk yıllık evliyim 4 yila yakin vajinismus yasadim 9.ayimizda geldi kızım cok şükür ama kaybettim 4 buçuk aylikkenValla benim tüm arkadaşlarım hatta benden sonra evlenenler hamile kaldı hatta ve hatta bi tanesi 2.ye hamileymiş bir de 6 ay uğraşmış kalmak için ben 4 senedir uğraşıyorum ben napim dedim
Kız ben erinmedim saydım büyük bir köy kurulur benden sonra evlenenlerin çocuklarıyla.Benim etrafımda da o kadar cok hamile çocuklu var ki sadece ben kaldım sanki gibi hissediyorum bazen
Canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Eğer adetin 26-28 günde bir oluyorsa bunu pik sayabiliriz ama Bana pik yapmamış gibi geldi, bence yapmaya devam et. Bazen Lh dalgalanmaları olabiliyor.Son 3 gün yaptıklarım bunlar ilki daha koyu o gün olmuş mu acaba e sondaki bugün yaptığım yorumlar mısınız
Burayı yeni mi keşfettinAaa nerden acaba valla bende o kadar çok yere bakıyorum kiburayı yeni keşfettim valla belki buraya da daha önce yazmışımdır
Canikom yap sen iğneni kontrollü olsun
İyiyim ben de canım naptın bugün? Yoğundun sen de
Ahahah patlat gitsinn severizz test yapmayı
Kuzuşş dikkat et sen de üşütme akşama bir çorba yap sana da eşine de iyi gelir bebişim
Amin canım :)) o aşılamam tutmuştu bu ay adet olunca tüpe başlayacağım onu bekliyorum
Canım ben de senin gibi.. ama klomen kullanmadım inofolic i de adetten hemen sonra günde 2 başladım 14. Gün filan bitti sonra folidoce ile devam ettim. Bat 26 ocak. Senin ne zaman?
Kuzum sana önerim 8.-9. Günlerde test yapıp negatife döndüğünü yani iğne etkisinin geçtiğini görmen böylece 11. Günde bile test yapsan silik çizgi çıkarsa iğneden mi diye düşünmezsin
Canım senle aynı durumdayım adet olunca tüpe başlıyorum sana da tavsiyem direk tüp
Ya testt yapsana testttt
Oyyy benim kuzummm kız bu sana benzemiyormaşallah yavruma Allah nazarlardan saklasın
Kuzuş ya 1 gün önce pikti ve sen değerlendirdin zaten ya da o en koyu testte o an pik değildi gece pik yaptı ertesi gün de silikleşti ama sen zaten öncesini ve sonrasını değerlendirdin inşallah bu ay gebe kalırsın
İsyan çıkar kız ben insan değil miyimmmmm
Az once afiyetle yedim bir porsiyon ovitrelleCanikom yap sen iğneni kontrollü olsun
İyiyim ben de canım naptın bugün? Yoğundun sen de
Ahahah patlat gitsinn severizz test yapmayı
Kuzuşş dikkat et sen de üşütme akşama bir çorba yap sana da eşine de iyi gelir bebişim
Amin canım :)) o aşılamam tutmuştu bu ay adet olunca tüpe başlayacağım onu bekliyorum
Canım ben de senin gibi.. ama klomen kullanmadım inofolic i de adetten hemen sonra günde 2 başladım 14. Gün filan bitti sonra folidoce ile devam ettim. Bat 26 ocak. Senin ne zaman?
Kuzum sana önerim 8.-9. Günlerde test yapıp negatife döndüğünü yani iğne etkisinin geçtiğini görmen böylece 11. Günde bile test yapsan silik çizgi çıkarsa iğneden mi diye düşünmezsin
Canım senle aynı durumdayım adet olunca tüpe başlıyorum sana da tavsiyem direk tüp
Ya testt yapsana testttt
Oyyy benim kuzummm kız bu sana benzemiyormaşallah yavruma Allah nazarlardan saklasın
Kuzuş ya 1 gün önce pikti ve sen değerlendirdin zaten ya da o en koyu testte o an pik değildi gece pik yaptı ertesi gün de silikleşti ama sen zaten öncesini ve sonrasını değerlendirdin inşallah bu ay gebe kalırsın
İsyan çıkar kız ben insan değil miyimmmmm diye
Ya benim adetim düzensiz olduğu için net bi şey diyemiyorum kiCanım normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Eğer adetin 26-28 günde bir oluyorsa bunu pik sayabiliriz ama Bana pik yapmamış gibi geldi, bence yapmaya devam et. Bazen Lh dalgalanmaları olabiliyor.
Ay ne güzel dediniz böyle ben çok umutsuz karamsar biriyim öyle deyince mutlu oldum İnşALLAH güzel olurİnşallah inşallah kendine dikkat et yediğine içtiğine hareketlerine inşallah sağlıkla gelir
Evet yap devam et bencede çünkü pik değil lh de dalgalanma olmuş gibi duruyor.Ya benim adetim düzensiz olduğu için net bi şey diyemiyorum kiAma yine yapmaya devam ederim ben Bi ilaç verdi doktor hormon ve adetim düzensiz diye onu kullanıyorum düzene girer mi bilmiyorum
Siz biliyor musunuz bu ilacı
Tamam yapmaya devam ederim ben teşekkür ederimEvet yap devam et bencede çünkü pik değil lh de dalgalanma olmuş gibi duruyor.
İlacı bilmiyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?