Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ay ben seni geçen sene bir topikten çıkaracam da hafıza heç kalmadı

@Matmazella nasıl geçiyor burcusami naptın canım?
Bugünlerde pek iyi değilim cnm benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum bugün doğum yapti ne güzel kavuştu yavrusuna bende kavuscam cennette ama özlüyorum cok kızımı sen nasılsın ne var ne yok

Hayırlısı olsun artık insan beklemekten de bıkıyor ben de bir yılı geçti hemen olacak sandım da yok yok bu ay femara kullandım çatlatma iğnemi daha yapmadım bir kaç güne yapacağım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ümmeti Muhammed’e

Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım. Ben de iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün. 2 sene önce evlenmişti.

Valla bende denediğim ay hamile kalırım diye hep düşünüyordum evliliğin ilk bir yılı zaten düşünmedik süpriz hamile kaldım o da dış gebelik oldu sevincimiz kursağımızda kaldı valla.. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda inşallah inşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu ay

Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım. Ben de iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün. 2 sene önce evlenmişti.
Benim etrafımda da o kadar cok hamile çocuklu var ki sadece ben kaldım sanki gibi hissediyorum bazen

Benim etrafımda da o kadar cok hamile çocuklu var ki sadece ben kaldım sanki gibi hissediyorum bazen
Valla benim tüm arkadaşlarım hatta benden sonra evlenenler hamile kaldı hatta ve hatta bi tanesi 2.ye hamileymiş bir de 6 ay uğraşmış kalmak için ben 4 senedir uğraşıyorum ben napim dedim

Valla benim tüm arkadaşlarım hatta benden sonra evlenenler hamile kaldı hatta ve hatta bi tanesi 2.ye hamileymiş bir de 6 ay uğraşmış kalmak için ben 4 senedir uğraşıyorum ben napim dedim
Bende 5 buçuk yıllık evliyim 4 yila yakin vajinismus yasadim 9.ayimizda geldi kızım cok şükür ama kaybettim 4 buçuk aylikkensuan beklemek cok zor geliyor eylülde kaybettim daha geçen adetim düzenli geldi..

Son 3 gün yaptıklarım bunlar ilki daha koyu o gün olmuş mu acaba e sondaki bugün yaptığım yorumlar mısınız
Canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Eğer adetin 26-28 günde bir oluyorsa bunu pik sayabiliriz ama Bana pik yapmamış gibi geldi, bence yapmaya devam et. Bazen Lh dalgalanmaları olabiliyor.

Az once afiyetle yedim bir porsiyon ovitrelle tesekkur ederim gùlùm

Canım normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Eğer adetin 26-28 günde bir oluyorsa bunu pik sayabiliriz ama Bana pik yapmamış gibi geldi, bence yapmaya devam et. Bazen Lh dalgalanmaları olabiliyor.
Ya benim adetim düzensiz olduğu için net bi şey diyemiyorum ki Ama yine yapmaya devam ederim ben Bi ilaç verdi doktor hormon ve adetim düzensiz diye onu kullanıyorum düzene girer mi bilmiyorum
Siz biliyor musunuz bu ilacı

Eklentiler

• FC3D6194-30F8-4C55-92E8-CB4D7A8C1009.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 30
Ya benim adetim düzensiz olduğu için net bi şey diyemiyorum ki Ama yine yapmaya devam ederim ben Bi ilaç verdi doktor hormon ve adetim düzensiz diye onu kullanıyorum düzene girer mi bilmiyorum
Siz biliyor musunuz bu ilacı
Evet yap devam et bencede çünkü pik değil lh de dalgalanma olmuş gibi duruyor.
İlacı bilmiyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…