Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben erinmedim saydım büyük bir köy kurulur benden sonra evlenenlerin çocuklarıyla. ne yapalım, bizim de imtihanımız böyle
Benimde etrafımda öyle valla 3 çocuklularla dolu aynen öyle onların da elbet vardır baska imtihanlari

Ayseee1987 canım sen Kıbrıs'ta yasiyodun dimi deprem olmuş sanırım iyi misin gecmis olsun
Evet canım çok sağol. 2 saat önceydi. İlk defa deprem yaşadım, 10 sn sürdü. Hala başım dönüyor sallanıyorum gibi hissediyorum.
Koltukta oturdum kahve içiyordum eşim koltuğu sallıyor zannettim arkama baktım kimse yok avizeye baktım almış başını gidiyor, haa dedim deprem dedikleri şey bu galiba neyseki kimseye bişey olmadı bina fln çökmedi ama kıbrıs için fazlaydı. Çünkü biliyorsun 4 tarafımız denizlerle çevrili biraz daha şiddetli olsa tsunami bile gelebilir. ALLAH korusun

İyi canım çok şükür. Sarı renk akıntım var sadece 1 hafta sonra test yaparım
Hadi inşallah güzel haberini alırız
Canım bende klomenle kullanmaya başladım inofolic doktor devam et dedi ediyorum çatlatma iğnemi yaptı pazartesi 2şubatta gel kana bakalım dedi
İnşallah bu ay bebişin gelir tutunur canım
rabbim en kısa sürece kucaklarımızı doldursun inşallah
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım. Ben de iş arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugün. 2 sene önce evlenmişti.
Ahh yaa biz ne zaman biz
Az once afiyetle yedim bir porsiyon ovitrelle tesekkur ederim gùlùm
Ohhh şifa olsun da bebişin gelsin inşallah

Canım iyi olmanıza çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın çok geçmiş olsun

Ayy Allah korusun canım Allah beterinden korusun. Türkiye bu ara cok sallanıyor

Aaa nerden acaba valla bende o kadar çok yere bakıyorum ki burayı yeni keşfettim valla belki buraya da daha önce yazmışımdır
Hayır olur mu geçen sene Şubat ayında hamile kalmak isteyenler miydi acaba öyle hatırladım ama çıkaramadım yine de ama karşılaştık eminim

Çok geçmiş olsun canım. Ben alıştım sallanmaya her pazar sallıyor sağolsun gözüm hep avizelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…