Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kuzu diğer tahlillerimle beraber adet oldugumda gidicem ya o zmn götrcm ynmda bakalım şimdilik bir sorun yok o zmn sonuçlarımda
ayyy keşke balım ama o gün bir gün glckkk kuzu bakalımm snide bekliyorum ama
Muhakkak gelicem tatlım sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gözün aydın
Hadi inşallah çiçeğimm
canım başlamak bitirmenin yarısıdırı derler hiç üzülme sen emin adımlarla tüpe gidiyorsun sonu güzel olcak inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Aminn canım benim inşallah öyle olur
günaydın kızlar bendeki bu ay belirtiler aşırı duygusallık ( herşeye ağlıyorum ) göğüs ağrısı yada regl olucam yadaaaaaa pek ümidim yok ama minnoş
Canım dur bakalım daha az önce bana moral veriyodun inşallah gebesindir bu ay
günaydın canım.. ben sabah sözde duş alıp çıkcaktım evden amaa nerdeee
Canom hava bızzzzz
iğneyi oldum şimdi kaç gün etkisi oluyor bunun kızlar?
Canım tedavin hayırlı olsun hadi. Sana tavsiyem 8.-9. Günler de test yapıp negatifi yani iğne etkisinin geçtiğini görmen sonra 11. Günden itibaren test yapmak istersen silik çizgi çıktığında iğneden mi diye düşünmezsin
Selam kızlar. Test sonucumuz ulaştı bize tertemiz hiçbir problem yok. Bu mübarek günde dualarım sizinle
Canımm çok sevindim yaa ne mutlu böyle güzel haberler almak bizlerden dualarını eksik etme
Kızlar ablamın kızını yoğun bakıma alıyolarmış nolu dua edin böbreklerinde büyüme varmış
CAnım benim çok geçmiş olsun neden böyle birşey oldu ki şimdi anlamadım.. durumu nasıl dualarımız sizinle kuzum
Aşkım valla yün içinde cebelleşiyorum :)) teyzeye dedim, nolur akşam getir ilk bebek giysisi örgüm foto bile çekemedim.. tamam dedi söz akşam getircem :))
Bunak gibi kendi kendime konuşuyorum
Yaş 35 mi sanki bunayasın
Namussuz gambazladi beni yaa
Ahahah bil bacımmmm dostunu düşmanını billl
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Aşılama ve tüp bebek dışında eğer spermlerde problem yoksa birliktelikte sınır yok. İğneden 1 gün önce iğne günü ve 2 gün sonraya kadar hergün olursa. İyi olur
Hanımlar gebelik testi tam olarak adete kaç gün kala anlaşılır.6 gün varken belli olur mu?
Canım bi ihtimal.. inşallah gebesindir

Canım hoşgeldinn naber? Tatlım benim değerlendirebildiğin kadar sık değerlendir gün aşırı olsun en geç Ort 21-24 olunca çatlıyor ama kimininki erken de çatlayabiliyor

Canım hoşgeldinn naber? Tatlım benim değerlendirebildiğin kadar sık değerlendir gün aşırı olsun en geç Ort 21-24 olunca çatlıyor ama kimininki erken de çatlayabiliyor
Hoşbuldum iyiyim çok şükür sizleri takip ediyorum burdan takipteyim sizler de iyisiniz inşallah Evet benimki erken çatlıyor büyük ihtimalle, dün birliktelik olmuştu ztn, bugün çatlamaz herhalde bu, bugün bekleyip yarın ve obürgünü değerlendireyim o zaman, gerisi de kısmet artık gelecek olan geliyor, bu ay biraz rahat olmaya çalışıyorum bakalım ne kadar aşarılı olcm

Merhaba canım
İğneden önce yapmadım
Doktor istrmedi. İğne vurulduktan 36 saat sonda olucak dedi. 36 saat sonra 24 saat sonra 24 saat sonra şeklinde 3 gün olucak dedi.
Çünkü eşimin ileri haraketi biraz düşük çıktı. Muhtemelen o yüzden 36 saat sonra olsun diye söylediğini düşünüyorum

Bence yarın çatlar canım en kötü ertesi gün çatlayacak. Bazı kişilerde günde 1 mm bazı kişilerde 2 mm büyüyor. Kısaca Ortalama 1.5 mm büyüyor.
Senin Eşinde sperm sorunu yoktu sanırım, bence bu gece kesinlikle ilişkiye gir ve 24 saat sonra yine ilişkiye gir. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

amin inşallah Bakalım ne görücez, çok da düşünmücm artık, çok yıpratıyo insanı, sende durumlar ne bakalım

Gun asiri olabilir canimm
Yumurtladini anliyosan yani akintidan falan o günlerde üstuste de deneyebilirsin

Kızlar herkese merhaba
Ben bu ay klomen kullandım ilk kez bugün kontrole gittim 17 mm civarı 2 yumurta olmuş iğne vurmayım ptesi gel dedi. Yinede pazar ilişki olsun dedi doktor. Ben pek doktora soramadım bildiğim kadarıyla pcos da yoktu bende neden acaba iğne vuracak yani kendi çatlamıyormu yumurtalar? Yada bu tedavi süreci mi hızlandırıyor?

amin inşallah Bakalım ne görücez, çok da düşünmücm artık, çok yıpratıyo insanı, sende durumlar ne bakalım
Çok hemde çok yıpratıcı oluyor, benim bu ay kafam başka şeylerle meşguldü gerçekten diğer aylar gibi düşünmeye çok fırsat bulamadım ve huzurlu bir ay geçirdim. Böyle daha kolay geçiyor ve olumsuzu daha kolay kabulleniyorsun.
Benim yarın adet günüm canım. 4 gündür adet sancısı çekiyordum bugün daha sancı başlamadı. Normalde benim sancı başlar ve hemen bikaç saate adet olurdum, öyle önden günler önce bel ve karın sancısı başlamazdı. Bi heveslendiydim ama sabah idrar testi yaptım yok yani negatif.

Catlamazsaa diye işi garantiye almak adina canim
Kontrollu büyütüyor ve saatli iliskiyle ihtimalimiz artiyor

Pazartesiye kadar kendisi çatlamış olacağını düşünüyorum. Benim fikrim Bence ilişki için pazarı bekleme canım bugün yarın ilişki yaşayın. Hatta bugün ilişki olsun pazar yine ilişki olsun, doktora gidince zaten çatlayıp çatlamadığını görür, bence çatlamadıysa iğne yapacak o yüzden pazartrsi gel demiştir. Bugün 17mm, yarın ortalama 19 mm olur. İğne yapacak olsaydı yarın iğneyi vurdur derdi diye düşünüyorum.

Anladım canım çok teşekkürler değerlendirmek lazım o zaman en azından cuma pazar

Yok cnım zaten negatif çıktı. Sadece merak ettim ben

Sperm değerlerine de bağlı, ama gün aşırı uygun olur canım. İstersen ovu testi ile de takip et. Çatladığını anlarsın en azından
Yaş 35 mi sanki bunayasın
He valla 35 değil. 36 olduğuna göre bunamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…