- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.141
Muhakkak gelicem tatlım sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim gözün aydınevet kuzu diğer tahlillerimle beraber adet oldugumda gidicem ya o zmn götrcm ynmda bakalım şimdilik bir sorun yok o zmn sonuçlarımda
ayyy keşke balım ama o gün bir gün glckkk kuzu bakalımm snide bekliyorum ama
Hadi inşallah çiçeğimmbu ay bnmde ağırdı kuzu bir tık fazla bnde yasminden dolayı düşündm baya da şiştiler.. kuzu balım iç üzülmek yok bu ay süper bir şekilde tüp e doğru giriş yapıyoruzzz allahın izniyle güzel günler bizi bekliyorrr
Aminn canım benim inşallah öyle olurcanım başlamak bitirmenin yarısıdırı derler hiç üzülme sen emin adımlarla tüpe gidiyorsun sonu güzel olcak inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım dur bakalım daha az önce bana moral veriyodungünaydın kızlar bendeki bu ay belirtiler aşırı duygusallık ( herşeye ağlıyorum ) göğüs ağrısı yada regl olucam yadaaaaaa pek ümidim yok amaminnoş
Canom hava bızzzzzgünaydın canım.. ben sabah sözde duş alıp çıkcaktım evden amaa nerdeee
Canım tedavin hayırlı olsun hadi. Sana tavsiyem 8.-9. Günler de test yapıp negatifi yani iğne etkisinin geçtiğini görmen sonra 11. Günden itibaren test yapmak istersen silik çizgi çıktığında iğneden mi diye düşünmezsiniğneyi oldum şimdi kaç gün etkisi oluyor bunun kızlar?
Canımm çok sevindim yaa ne mutlu böyle güzel haberler almak bizlerden dualarını eksik etmeSelam kızlar. Test sonucumuz ulaştı bize tertemiz hiçbir problem yok.Bu mübarek günde dualarım sizinle
CAnım benim çok geçmiş olsun neden böyle birşey oldu ki şimdi anlamadım.. durumu nasıl dualarımız sizinle kuzumKızlar ablamın kızını yoğun bakıma alıyolarmış nolu dua edin böbreklerinde büyüme varmış
Aşkım valla yün içinde cebelleşiyorum :)) teyzeye dedim, nolur akşam getir ilk bebek giysisi örgüm foto bile çekemedim.. tamam dedi söz akşam getircem :))
Yaş 35 mi sanki bunayasınBunak gibi kendi kendime konuşuyorum
Ahahah bil bacımmmm dostunu düşmanını billlNamussuz gambazladi beni yaa
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Aşılama ve tüp bebek dışında eğer spermlerde problem yoksa birliktelikte sınır yok. İğneden 1 gün önce iğne günü ve 2 gün sonraya kadar hergün olursa. İyi olurKızlar merhaba
Ben dün sabah 7.30 da iğneyi oldum
36 saat sınra yanş bu akşam doktor ilişki olsun dedi.
Sizlerde de bu şekilde mi oldu ?
Ve akıntı geldi mi mutlaka siz de ?
Çatladığınj nasıl anlayacağım
Canım bi ihtimal.. inşallah gebesindirHanımlar gebelik testi tam olarak adete kaç gün kala anlaşılır.6 gün varken belli olur mu?