Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam
İğneden sonra sizinde kasık ve bel ağrınız çok oldu mu ya
Resmen ağrıdan duramıyorummmm
Benim ilk çatlatma iğnemde o kadar ağrım sancım olmuştu ki 3-4 gün ameliyattan çıkmış gibi dolaştım ama ikinci iğnede sadece belim ve kasıklarımda normal derecede sancı olmuştu

Selam kizlar arada girip hamilemisiniz diye sormak istiyoruminsallah kalmissinizdir hamile ben kalamadim calismaya devamke ama cocuk yapmak icin birsey eksik kocam saka bir yana ignelerim ise yaramadi bu Ay insallah sizlerden guzel haber gelsin
Biz bıraktığın yerdeyiz hiç değişmiyoruz

göreeev tamaam Ah tatlım benim ya inşallah adetin gelmez de çift çizgiyi de görürüz belki daha çıkmıyodur testte, belirti sayılabilecek ağrılar da varmış, ay hadi inşallah bi güzel haber alalım vallahi çok ihtiyacım var buna

Hadi hayırlısı olsun bakalım :)
@teolog8579 Kısır yaptım sadece turşuyla yedik
Ohhh yarın yaparım belkiii
Sperm değerlerine de bağlı, ama gün aşırı uygun olur canım. İstersen ovu testi ile de takip et. Çatladığını anlarsın en azından

He valla 35 değil. 36 olduğuna göre bunamadım
Ne sAndın ya ? 35 i geçtin mi tamamdır her yıl -1 devam eder
Cayimi koydum
Elma kurumu aldim ,boncugu bekliyorum
İçimi baydı yaa boncuk da baydı
Ben de çay içiyorum, boncuk yaramazlık yapıp ilaçlarını içmiyor
Dövek
Köye geldim kayınvalideme.

Mercimek çorba
Kol böreği
Barbunya kavurması. Birde soba çay ohh ısındım
Ohhh miss gibi
Selam kizlar arada girip hamilemisiniz diye sormak istiyoruminsallah kalmissinizdir hamile ben kalamadim calismaya devamke ama cocuk yapmak icin birsey eksik kocam saka bir yana ignelerim ise yaramadi bu Ay insallah sizlerden guzel haber gelsin
Sağol tatlım Biz de hala hamile değiliz adeti bekliyoruz koca nerde

Hosgeldinizz
Buyrunn,

Ben de ilk defa vuruluyorum :)
İnşallah bir daha gerek kalmaz da bu ay hamile kalırsın Sadece şimdiden söyleyeyim o iğneyi ilk vurulduğum ay iğnenin etkisiyle aşırı hamilelik belirtisi yaşadım canım göğüsler kasık ağrıları bulantı bel ağrısı baş dönmesi iğneden sonra 10 gün boyunca yaşadım. Tavsiyem bol bol çalış 12 gün geçmeden de kan verme.

Evet canım
Doltor 36 saat sonra ilişki dedi
3 gün üst üste olsun dedi
Çalılıcaz bu haftasonı evde zaten sokağa da çıkamıyorız

Hahahhaha adet olmazsiniz bebek olur insallah
Yaa kocaya bisey oldu yorgunumda yorgunum diyor igne yapip duruyorum oyle bende inan ettim kocaya gel demiyorum bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…