Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün aynı şeyi düşündüm benim etrafımdakilerde durumumu psikolojimi bilmelerine rağmen aynen böyle yapıyorlar. Bence normal olan biziz ama o tip insanlar hep daha mutlu. Çok yakınım olduklarını düşündüğüm arkadaşlarım beni görüntülü arayıp karşımda annelik övüyo saatlerce annem diyo ki sen takıntılı oldun ama yok ben karşımdakinin sahip olmadığı şeyle ilgili asla böyle davranmazdım
hiç riske atma canım bence olabildiği kadar beraberlik olsun. Benim mesela beklenenden erken büyüyüp çatlamıştı
Konu guzel ama kumruyu oynayan kadina isinamadim.
Oda bana ölüyordu
bende başta ısınamamıştım ama bu kumru nun mevzuları da içimi darlandırdı

Eksik etmiyorum canım hep aklımdasınız

Benim prolaktin sınırda cikiyor hep
Bi dusuk bi yuksek ,zeytinyaginda incir kürü düsündum.
Sabah aksam diyor ama sabahlari tek düsünüyorum
Cok kararsizim ne dersiniz
İncir yükseltir canım. Bu aşamada deneme derim. Çünkü düşmesini beklemek zorunda kalabilirsin

Arkadaş doğrı söylüyor
Benimkine baktı 19 mm 2 tane ooo çok iyi dedi. Hemen sabah 7 de iğneyi yap 36 saat sonra ilişki. 3 gün 24 saat arayla dedi.

Bende de var. 36 saat geçti. İlişkids oldu. Yatıyorum ama azaldı heralde artık...
Sizin gebelik oldu mu ? Çatlama iğnesi ile yani
Maalesef olmadı. Ağrısı bir kaç gün sürenler vardı. İsim net hatırlamadığım için etiket yapamadım. Sayfaya gelince yazarlar muhakkak

Maalesef olmadı. Ağrısı bir kaç gün sürenler vardı. İsim net hatırlamadığım için etiket yapamadım. Sayfaya gelince yazarlar muhakkak
Öylemi ?
Bir kaç gün sürüyor mu ya ?
Bir de bu iğneden kaçgüm sonra genelik testi yapmak lazım.
Beta salgıladığı için yanıltabilir diyorlar.
Bu arada umarım en yakın zamanda gebelik oluşur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…