Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın, normalde iğneden 14 gün sonra regli olunmuyormuydu. Benim dün 7. Günümdü aşırı sancım başladı ardndan da kanamam. Normalmi sizce
Günaydın canım, nasıl bir kanama azsa yerleşme kanaması mı acaba

Günaydın canım, nasıl bir kanama azsa yerleşme kanaması mı acaba
Canım bende olabilirmi diye düşündüm gece azdı sadece lavaboda silince geliyordu ama şimdi sabah bi gideyim bakayım dwdim baya geldi doktorada mesaj attım şimdi erken gelmiş adet dedi ama hiç7 günde gelen duymamıştım

Ben de duymamıştım çok tuhafArkadaşlar daha deneyimli bakalım yaşayan olmuş mu benim de yumurtlama sonrası bugün 8.günüm,vücudum kendi kendine oyunlara başladı saçma sapan.Birşey yok biliyorum.Adetin ikinci yarısından nefret ediyorum!

Bütün tuhaf şeyler beni buluyo valla sağolasın cevabın için İnşallah güzel şeylerin oyunlarıdır bunlar

Adet belirtilerin varmıydı ?

Al benden de o kadar. Ne kadar psikolojimi bozmıcam düşünmicem desem de absürt şekilde belirtiler veriyo adetin 2. ve 3. haftası ...

En erken olan bendim. 11 günde oluyordum canım

Çok şaşırdım canım. O zaman iğneyi geç mi yapmış oluyorsun. Yani iğneden 4 gün önce çatlamış olur yumurta

Çok şaşırdım canım. O zaman iğneyi geç mi yapmış oluyorsun. Yani iğneden 4 gün önce çatlamış olur yumurta
Canım kontrole gitmiştim 19, 18 mm iki yumurta vardı ertesi gün yaptım hemen

Bir şey soracağım? Ben ovulasyon test yapıyorum silik çıkıyor hala yani koyulaşma için daha ne kadar büyümesi lazım ki acaba yumurtanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…