- 12 Ekim 2016
- 9.149
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #6.181
Yemediğimiz şey kalmadı bu süreçteAnladım cnm esıje bol bol kecıboynuzu yedır cnm faydasını gorur nasıpmartık buna sukur dıyecegız ya hıc olma ıhtımalı olmasaydı bızımde sınavımız bu sekılde uzulcez ıns allah mukafatını verır bızede emeklerımızı hayırlısıyla kacıncı gunun pekı
Hadı ıns cnm dr da beklerken bıle ınsan sıkılıyor gozlerı doluyor hamılelerı gorunce yarın mutlaka yaz guzel haberler al ınsYemediğimiz şey kalmadı bu süreçte ☺ 3 aydır keçiboynuzu içiyor eşim. Bugun adetim in 6. Günu yarın kontrol var umarım iğne ise yaramistir
Canım nasılsın? Benim 5.aşılamamda negatif olunca yeni yılda tüp bebeğe başlayacağız. Nasipse onda olur artık. Değilse de napalim buna şükür deyip alışırız. Sen naptın ne durumdasın?MerhAba canım bu ay aşılama yaptın mi bata kac gün var
Canım Allahtan ümit kesilmez bir dur bakalım. Olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim işini kolaylaştırsın.Kızlar akıntımın rengi iyice koyulastıVe doktora da gidemiyorum işe yeni girdim sigorta karsaılamıyo daha cok korkuyorum bunu da kaybetcem sanırım ve suan işe gidiyorum dua edin bana yine mutlulugum yarım kalcak
Kuzum çok geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttün öyle. Bir de stres sınır de bir araya gelince vücut iyice düştü tabi. Çıkma yataktan dinlen bol bol.kızlar nasilsinz gunaydin tatlım gözün aydın saglikla gelsin inşallah @Cgdm2537 ben hiç iyi degilim kızlar 2 gündür bademcikleirm sis konuşamıyorum yutkunamiyorum tüm kemiklerim sizliyor evi b.k gotryor canim sıkilliyor ay bu donemlerde çok duygusal oluyorum hep ağlıyorum hem can acisindan hemde annemi ariyorum ilgisini ariyorum atesim çıkıyor titriyorum çok kotuyum eveli akşam acile gittik iğne yaptılar ilaç verdiler o iğne çok iyi geldi ilaclasrida dün kullanmaya baslaidm inşallah gecer sizler nasilsinz bebisler nasılLaRisaCca Dream1988 @rengarenk44 ve diğer kızlar
Vallahi öyle bir ihtiyacım varmış ki canım resmen sanki üstümden bir yük kalktı. Yok yumurta yok ilaç iğne tuttu tutmadı derken ne kasmışım kendimi. Şimdi düşünmek yok . Bende aynı sen gibi düşünüyorum olsa olurdu. Doktor mümkün değil tutmaması diyor ama dedim içimden sen Rabbimi hesaba katmıyorsun ki.Bu surec bence senin icin guzel olacak canim. Ben su an araliktaki asilamami bekliyorum ve gercekten kafami bebek konusunda bosalttim. Normalde surekli takip icerisindeydim ama dedim takiple olsa bu zamana kadar olurdu demekki kismet asilama veya tup bebekte. Bu sure boyunca kendime zaman ayirmaya calisiyorum. Sende yap istersenhersey cok guzel olacak
Amin kuzum amin şimdilik beklemeye aldık herşey askıda. Hepimizin hayırlı bir zamanı var bakalımhayırlı olsun yeni sürecin canım benim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İki çizgide nerdeyse koyu çatlamak üzere sanırım. İki güne bir değerlendirme iyi sanırım.Kozlar ovu yaptım dr a gıttım yumurtam 16,5cm 15.gunum Pazartesi cagardı ıgne vermedı sormadımda vercekmı dıye duphaston verdı yumurtlamayla adet arası benım kısa gec dollenmemı olcak sımdı benım ıkı uc gune catlarmı sızce
Yarın pık olur gıbı bakalım cnm 16,5mm do yumurtam 18 de catlama sevıyesıne gelıyot ya hayırlısCanım nasılsın? Benim 5.aşılamamda negatif olunca yeni yılda tüp bebeğe başlayacağız. Nasipse onda olur artık. Değilse de napalim buna şükür deyip alışırız. Sen naptın ne durumdasın?
Canım Allahtan ümit kesilmez bir dur bakalım. Olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim işini kolaylaştırsın.
Kuzum çok geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttün öyle. Bir de stres sınır de bir araya gelince vücut iyice düştü tabi. Çıkma yataktan dinlen bol bol.
Vallahi öyle bir ihtiyacım varmış ki canım resmen sanki üstümden bir yük kalktı. Yok yumurta yok ilaç iğne tuttu tutmadı derken ne kasmışım kendimi. Şimdi düşünmek yok . Bende aynı sen gibi düşünüyorum olsa olurdu. Doktor mümkün değil tutmaması diyor ama dedim içimden sen Rabbimi hesaba katmıyorsun ki.neyse buda bize biraz tatil olacak.
Şimdi bol bol kitap okuyorum, battaniye örüyorum,yabancı dile ağırlık verdim vs.
Amin kuzum amin şimdilik beklemeye aldık herşey askıda. Hepimizin hayırlı bir zamanı var bakalım
Sen nasılsın iyimisin canım?
İki çizgide nerdeyse koyu çatlamak üzere sanırım. İki güne bir değerlendirme iyi sanırım.
Hamd olsun canım. Tezimle uğraşıyorum. Fırsatım olduğunda bakıyorum ancak.Yarın pık olur gıbı bakalım cnm 16,5mm do yumurtam 18 de catlama sevıyesıne gelıyot ya hayırlıs
Hayırlısı olsun canım inşallah iğneye gerek kalmaz.Yarın pık olur gıbı bakalım cnm 16,5mm do yumurtam 18 de catlama sevıyesıne gelıyot ya hayırlıs
Oyalanıp kafa dagıtmak guzel cnm okulla ugrasıyorsun ne guzelHamd olsun canım. Tezimle uğraşıyorum. Fırsatım olduğunda bakıyorum ancak.
Ins bakalım cnm hayırlısı sen ne durumdasnHayırlısı olsun canım inşallah iğneye gerek kalmaz.
Benim 5.aşılama negatif oldu tüp bebek yaptıracağız. Bekliyorum işteIns bakalım cnm hayırlısı sen ne durumdasn
balla bilmiyomki kuzum ya yataktayim kalkamiyomki zaten çok sağolCanım nasılsın? Benim 5.aşılamamda negatif olunca yeni yılda tüp bebeğe başlayacağız. Nasipse onda olur artık. Değilse de napalim buna şükür deyip alışırız. Sen naptın ne durumdasın?
Canım Allahtan ümit kesilmez bir dur bakalım. Olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim işini kolaylaştırsın.
Kuzum çok geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttün öyle. Bir de stres sınır de bir araya gelince vücut iyice düştü tabi. Çıkma yataktan dinlen bol bol.
Vallahi öyle bir ihtiyacım varmış ki canım resmen sanki üstümden bir yük kalktı. Yok yumurta yok ilaç iğne tuttu tutmadı derken ne kasmışım kendimi. Şimdi düşünmek yok . Bende aynı sen gibi düşünüyorum olsa olurdu. Doktor mümkün değil tutmaması diyor ama dedim içimden sen Rabbimi hesaba katmıyorsun ki.neyse buda bize biraz tatil olacak.
Şimdi bol bol kitap okuyorum, battaniye örüyorum,yabancı dile ağırlık verdim vs.
Amin kuzum amin şimdilik beklemeye aldık herşey askıda. Hepimizin hayırlı bir zamanı var bakalım
Sen nasılsın iyimisin canım?
İki çizgide nerdeyse koyu çatlamak üzere sanırım. İki güne bir değerlendirme iyi sanırım.
Butun testlerınız yapılmıstır ozaman cnm zamanı var burda bıt ark var oda ıkı asılama negatıf uc yıldır ıstıyolar zamanı varmdemekkı ıns zamanında gelır tupbebek ne zaman dusunuyorsunBenim 5.aşılama negatif oldu tüp bebek yaptıracağız. Bekliyorum işte
Yapıldı canım herşey ama olmadı. Eşimde de bende de normal bütün değerler. Sebepsiz infertiliteymiş.Butun testlerınız yapılmıstır ozaman cnm zamanı var burda bıt ark var oda ıkı asılama negatıf uc yıldır ıstıyolar zamanı varmdemekkı ıns zamanında gelır tupbebek ne zaman dusunuyorsun
geçmiş olsunnnevet kuzum çok zor canim yaninca istemsix gözlerim doluyor sabahtandir kusuyorum sağolsun esim geldo gotrdu hastaneye doktor cok agir faranjit geciriyorusn ignesiz gecmez dedi 3 gün igne sonraso antibiyotik verdi
bence bu gece, sonra hep dene her akşam..Kızlar testım boyle oldu az once yaptım bugecemı yarın sabahmı ılıskı olsa ıkıgun once olmustu
Yarın sabah olur belkı aksam kandıl ya cnm dıger gunde esım gece gelıyor anca ozaman yarın catlar gıbı gelıyo bana da olmadı dıger gunbence bu gece, sonra hep dene her akşam..
günde ortalama 1mm büyüyor ise, 2 gün sonra çatlarsa süper. 18 olmuş olur. doktorun ne derse öyle ilerle. sanıyoru 2-3 güne çatlarKozlar ovu yaptım dr a gıttım yumurtam 16,5cm 15.gunum Pazartesi cagardı ıgne vermedı sormadımda vercekmı dıye duphaston verdı yumurtlamayla adet arası benım kısa gec dollenmemı olcak sımdı benım ıkı uc gune catlarmı sızce
evet benm de öyleydi eşim akşamcıydı. Baya zor oluyo o saatten sonra. hmm ozaman bence cuma sabah ve cumartesi en musait bi zaman diliminde.. keza pazar da öyle...Yarın sabah olur belkı aksam kandıl ya cnm dıger gunde esım gece gelıyor anca ozaman yarın catlar gıbı gelıyo bana da olmadı dıger gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?