Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemediğimiz şey kalmadı bu süreçte 3 aydır keçiboynuzu içiyor eşim. Bugun adetim in 6. Günu yarın kontrol var umarım iğne ise yaramistir

Yemediğimiz şey kalmadı bu süreçte ☺ 3 aydır keçiboynuzu içiyor eşim. Bugun adetim in 6. Günu yarın kontrol var umarım iğne ise yaramistir
Hadı ıns cnm dr da beklerken bıle ınsan sıkılıyor gozlerı doluyor hamılelerı gorunce yarın mutlaka yaz guzel haberler al ıns

MerhAba canım bu ay aşılama yaptın mi bata kac gün var
Canım nasılsın? Benim 5.aşılamamda negatif olunca yeni yılda tüp bebeğe başlayacağız. Nasipse onda olur artık. Değilse de napalim buna şükür deyip alışırız. Sen naptın ne durumdasın?

Kızlar akıntımın rengi iyice koyulastı Ve doktora da gidemiyorum işe yeni girdim sigorta karsaılamıyo daha cok korkuyorum bunu da kaybetcem sanırım ve suan işe gidiyorum dua edin bana yine mutlulugum yarım kalcak
Canım Allahtan ümit kesilmez bir dur bakalım. Olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim işini kolaylaştırsın.

Kuzum çok geçmiş olsun canım ya nasıl üşüttün öyle. Bir de stres sınır de bir araya gelince vücut iyice düştü tabi. Çıkma yataktan dinlen bol bol.

Vallahi öyle bir ihtiyacım varmış ki canım resmen sanki üstümden bir yük kalktı. Yok yumurta yok ilaç iğne tuttu tutmadı derken ne kasmışım kendimi. Şimdi düşünmek yok . Bende aynı sen gibi düşünüyorum olsa olurdu. Doktor mümkün değil tutmaması diyor ama dedim içimden sen Rabbimi hesaba katmıyorsun ki. neyse buda bize biraz tatil olacak.
Şimdi bol bol kitap okuyorum, battaniye örüyorum,yabancı dile ağırlık verdim vs.
hayırlı olsun yeni sürecin canım benim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin kuzum amin şimdilik beklemeye aldık herşey askıda. Hepimizin hayırlı bir zamanı var bakalım
Sen nasılsın iyimisin canım?

İki çizgide nerdeyse koyu çatlamak üzere sanırım. İki güne bir değerlendirme iyi sanırım.

Yarın pık olur gıbı bakalım cnm 16,5mm do yumurtam 18 de catlama sevıyesıne gelıyot ya hayırlıs

balla bilmiyomki kuzum ya yataktayim kalkamiyomki zaten çok sağol

Benim 5.aşılama negatif oldu tüp bebek yaptıracağız. Bekliyorum işte
Butun testlerınız yapılmıstır ozaman cnm zamanı var burda bıt ark var oda ıkı asılama negatıf uc yıldır ıstıyolar zamanı varmdemekkı ıns zamanında gelır tupbebek ne zaman dusunuyorsun

Butun testlerınız yapılmıstır ozaman cnm zamanı var burda bıt ark var oda ıkı asılama negatıf uc yıldır ıstıyolar zamanı varmdemekkı ıns zamanında gelır tupbebek ne zaman dusunuyorsun
Yapıldı canım herşey ama olmadı. Eşimde de bende de normal bütün değerler. Sebepsiz infertiliteymiş.
Dün görüşmemiz vardı doktorla. Yılbaşından sonra başlayalım dedik çünkü bu ayın adeti geçti kaçırdık.
Aralıkta da yetişmez dedi burada noel tatili geliyor kapalı olacak.
Eşimde diyor belki Türkiye de yaptırırız. Bilemiyorum ki valla kaldık şimdilik böyle.
Zaten aşılama da %10 şans veriliyor. İnşallah senin aşılamaya gerek kalmaz.

günde ortalama 1mm büyüyor ise, 2 gün sonra çatlarsa süper. 18 olmuş olur. doktorun ne derse öyle ilerle. sanıyoru 2-3 güne çatlar

Yarın sabah olur belkı aksam kandıl ya cnm dıger gunde esım gece gelıyor anca ozaman yarın catlar gıbı gelıyo bana da olmadı dıger gun
evet benm de öyleydi eşim akşamcıydı. Baya zor oluyo o saatten sonra. hmm ozaman bence cuma sabah ve cumartesi en musait bi zaman diliminde.. keza pazar da öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…