Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah Allah büyük

Sakın korkma. Ben de bi düşük yaptım. Ama şuan korkmuyorm. Rabbim ne takdir ederse o olcak. Şu anın tadını çıkart.. Kahverengi akıntı neden oluyo onu da doktor söyleyecek sna. Ama bence senin bünyenle alakalı olduğunu düşünnüyorm. Allah korusun düşseydi şimdiye kadar düşerdi. Allah korusun. Hiç aklına getirme böyle şeylr. Saklayabildiğin kdr da sakla. Hele birazck tombişsen hiç belli olmaz 3-4 aya kdr.

KIzlar bi üzücü haber de benden kanama kalmamış ama kesem yamuk gözüküyo yuvarlak degil pazartesi gittigim de böle degildi 10 gün sonra gel dedi nasıl geccek bana o 10 gün yine hayal kırıklıgı
Şimdi gördüm bu msjnı. Kesenin içini henuz göremez daha çok kucuk. 10 gün sonra gittiğinde belli olcak. Umudunu kaybetme. Moralini bozma sakın. Herşey Allahtan..

Valla kuzum cuma sabah olur Cumartesi aksam 10dan sonda gelıyo oazar da evde aksama dogru olurr heralde artık yarın catlarmı bılmıyorum
çoğunlukla çatladığı anlaşılıyor. Ağrı oluyor kasıklarda ve belde şiddetli. Takip et bakalım ağrılarnı.. Değerlendirebildiğin kdr da değerlendir

Canımm geçmiş olsun. Daha çok küçükler ve bi rahimde iki bebek. O anda öyle görünmüştür doktora. Riske atmak istememiştir test yapmak istemiştir ve ihtimalleri de söylemek zorunda doktor.. Hiç canını sıkma. İnş hayırlısıyla tahlillerin de temiz çıkacak. Herşey Allah'tan...

CAnım kanama bitmiş gözükmüyo ama simdi de kese uzun ince yuvarlak degil diyo pazartesi yuvarlaktı simdi neden böle oldu elim ayagım tutmuyo basım dönüyo işteyim kimseye belli edemiyorum bugun biter mi

CAnım kanama bitmiş gözükmüyo ama simdi de kese uzun ince yuvarlak degil diyo pazartesi yuvarlaktı simdi neden böle oldu elim ayagım tutmuyo basım dönüyo işteyim kimseye belli edemiyorum bugun biter mi
biter inş. içini ferah tut. sabırlar diliyorm. benm de kesem şuanda yuvarlak değil. patlıcan gibi. ama benm 7.hafta tabi bilemedm. yanlş bilgi vermek de istemem sana. Herşey Rabbim'den... Veren de alan da o. İnş gönlündeki dileğin gerçek olsun mubarek gün yüzü suyu hürmetine. Bol dua edelim bugün inş.

Basta yuvarlakmıydı ya da doktor sana kesen yuvarlak degil demedi mi yani bunu bi sorun olarak görmedi mi

Basta yuvarlakmıydı ya da doktor sana kesen yuvarlak degil demedi mi yani bunu bi sorun olarak görmedi mi
benm 4.haftada yuvarlak ve küçücüktü içini göremedi. Ama sonra 6+0da gittim içini gördü. patlıcan şeklinde. doktor bişey demedi. sağlıklı dedi. var mı sende ultrason görüntsü kesenin?

benm 4.haftada yuvarlak ve küçücüktü içini göremedi. Ama sonra 6+0da gittim içini gördü. patlıcan şeklinde. doktor bişey demedi. sağlıklı dedi. var mı sende ultrason görüntsü kesenin
İlk görüntüsü var eve gidince atayım ama simdi vermedi canım aynı patlıcana benziyodusenin dedigin gibi ama
bebek gözükmüyo 6. Haftada mı gördünüz bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…