Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba, bir saat once catlatma ignesi vuruldum bende. Muayenede sagda 1 tane 20 mm, solda 2 tane 20 mm yumurta gordu doktor. O an aklima sormak gelmedi ama bu normal mi acaba yani daha cok mu olmasi gerekirdi buyuk yumurtamin?
Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın sayın gayet güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin
İşte o durum döngüne göre değişiyor bebişkom Sen canını sıkma kuzuş geleni hiçbir güç engelleyemez zaten :)
Teşekkür ederim bebeğim görev gibi olunca çok zor oluyor yaa
Kız erkeklere daha zor.. adamlar stres olunca sperm olmayiiiii
Bebişim saat 10 da . Bugün seni arayıp anlattığım olay var ya.. sonra dr bey asla tanı değişikliğini onaylamıyormuş saat 3 te aradılar tahlilleri iptal ettik giriş ücretiniz iade edilecek dediler sizin yaptığınız işin ben ta.. dedim dr a harçlık verin o parayı dedim yüzlerine kapadım sabah sağlık ocağında tekrar tahlil vericem

Yaaa neden öyle yaptılar canım ya

Ne olduki tatlimmm
Hersey yolundamii

Yaaa neden öyle yaptılar canım ya

Ne olduki tatlimmm
Hersey yolundamii
Bu dr ertan ın lalak sekreteri daha önce de aynı şeyi yaptı. Ben özel sağlıktan giriş yapıyorum ve infertilite tanılarını yani aşılama vs özel sağlık karşılamıyor. Ben hafta sonu sekretere ben şu şu tahlili yaptıracağım giriş yaptığımda talep edin de polikliniğe girmeyeyim dedim direk lab. İnerim sonra e nabızdan alırım sonucu dedim tamam dediler gittim hastaneye altı üstü tam kan sayımı ve tsh bakılacak dahiliyeye de giriş yapsam olurdu yani.. neyse.. ben kan verdim anneme gittim 1 saat sonra beni arıyolar girilen tanıya göre bu tahlilleri sağlık sigortası karşılamıyor muhasebeye uğrayın. İyi dedim gittim ,neden karşılamıyor? İnfertilite yazmışlar dediler. Neden infertilite diye açıyosunuz? Dedim. Ben muayene olmadım ki reçete de almadım sadece kan baktırdım dedim. E o tahlilleri bu tanıyla isteyebiliyorux dediler. Madem öyle dedim neden giriş yaparken söylemiyorsunuz beni kan verdikten sonra arıyorsunuz? En başında söyleseniz giriş yapmayın ben sağlık ocağında ücretsiz yaptırcam derdim dedim. Haklısınız dediler daha önce de aynı hata oldu diye birşekilde tanıyı değiştirdiler ve beni tamam sorun çözüldü diye gönderdiler. Akşam üzeri tekrar aradılar dr bey asla tanı değişikliğini onaylamıyormuş lab. Çalışmamı iptal etmişler giriş ücretinizi iade edecez dediler. Bunu bana akşam üzeri mi söylüyosunuz ? Sizin yaptığınız yapacağınız işinn ta.. im dedim o parayı da git dr a harçlık ver dedim kapattım. Sabah sağlık ocağına gidecem

Bunu hepsi biliyo aslindaa
Saglik sigortalarinin karsilamadiginii sekreterin salakligi resmenn
O doktorda bi tuşa basiçak degistircek
Hepsi üstuste gelmiş

Yaaaa allahm hayra çıkarsn kuzum genelde bmmde öyle olur işlerim ya allah de sürekli bseyler oku kndne şeytan böyle zmnlarda ugrasmayı çok seviyor bnde az çekmedm ilk yaptırdgm zmn şimdi bu bana çok kolay geliyor gerçekten dondurulmş çok rahatmış yorulmuyorsn.. allahtan hyrlısı olsn bbgm sabah erkendn gt yaptr keşke bugn baştan gitseydn oraya bn genelde saglk ocagına gidiyorum hemn evmin karşısında . Neyse geç olsun güç olmasn bbgm bakalım yarn snde hayırlı haberlerle dön inşallah afyt olsun bbgm bayılırımmmn

Kuzum işe yarıyor evet ama yumurtlama günlerimi anlamaz oldum hiç

Herkese tek tek cok tesekkur ederim cevaplariniz icin❤ insallah olur da birkac haftaya guzel bir haber veririm buraya da

Yemn edyrm bn bazı çalışanlarımızn beyninden şüphe ediyorum

Kuzum kndne çok stres yapma akışına bırak yarın istersn bi doktora görün

Bunu hepsi biliyo aslindaa
Saglik sigortalarinin karsilamadiginii sekreterin salakligi resmenn
O doktorda bi tuşa basiçak degistircek
Hepsi üstuste gelmiş
Yok kız dr la sadece selamlaştık o muayeneye geçti sekreter kafasına göre tanı atmış. Be lalak ben yeni evliyim korunmayı düşünmüyorum kana hormonlara baktırayım desem infertilite mi yapıcaksın tanıyı
Sağol canım benim artık yarın gidip sağlık ocağında yaptırcam benim de evimin karşısında
Kuzum işe yarıyor evet ama yumurtlama günlerimi anlamaz oldum hiç
Kız o o döneme özel salgılanıyor içerde hazır beklemiyor ki kurusun Allah seni napmasın :))
Herkese tek tek cok tesekkur ederim cevaplariniz icin❤ insallah olur da birkac haftaya guzel bir haber veririm buraya da
İnşallah canım

Çok şükür ya. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yumoşlu kuzu

Bende etli Kuru biber dolması, haşlama ve salata vardı
Ayy bnde kuzum çok şükür morelli gönderdi bni bugn güzel şeyler duymk insanı mutlu ediyor Darısı en güzel şekilde iyi haberlerini almaya sana teommmmm

Kızlar merhaba bu ay hatırlarsanız yumurta büyümemiş demiştim ama bugün gebe olduğumu öğrendim dr bana önde olmaya bilir arkada çatlamış yumurta ola bilir demişti demek ki öyle olmuş ve beta hcg 97 çıktı darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah

Eklentiler

• 20210125_140234.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 31
Hayırlı olsum canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Yaaa hayirli olsunn

kız ne biliyim yaaaa ben ondn snra bnm yumurtlama akıntm bile olmadı belli belirsz arada geliyo işte bn burdaym der gibi ama ilişki sırasında deli gibi hssedyrm akntımj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…