Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok bilgim olmamakla beeraber mantik yürüttumde kuzu
Rahim duvari,lh hormonu yada progesteroon salinimi gibi seyler etkiliyor ,cogu orandada beynimiz dusuncelerimiz
Kurulu saat gibi degiliz ki her 14. Gunde olan kadin azdir bence

Pko benzeri olmasan azdı canım. Ama ona göre iyi. Sen hiç kafana takma bunu. Tek sebep yumurta değil. Biz de sperm dna hasarı da çıktı sonradan. Muhtemelen o yüzden yaşamadı embriyolar
Yarın kontrolüm var canım bakalım ne diyecek der heralde şu kadar yumurta var diye dimi

Ohh çok şükür iyi olmasına çok sevndm cnmm inşallah bi an önce çıkarlar hastanedn
günaydın kızlar nasılsınız.. ben diyete devamm pek keyfim olmasada bırakmıyorum hala hatta şuanda bile açım kabak çekirdeği ceviz yicem..
Bbgm kndni aç bırakma diyet anlamında bize sadece pişmemiş et ve et ürünlerinden aynı zmnda tavuk etindn ve şekerli hamur gıdalardn uzak dur yeter bağışıklığını düşürme bu süreçte bzm hastalıgımızın düşmanı o çnkü biliyorsun
kızlar birde omaga 3 alıcam hangisini alayım farkedermi
ben innate kullanıyorum cnm

Gunaydinn kizlar
Dun gece kulak agrimlaa acilllik oldum
Bugun evde yatiştayimn
Canmm nedn agırıyo bu kdr çok geçmiş olsn bbgm dkkt et kndne
Kuzum çok şükür herşey yolunda dedi adet kanamalarımın azalmasını sordum hemen dedm bu ay hiç glmiyor btti bile yasmin ilaçtan ve lucrin iğneden olur normal dedi dedim peki ondn önceki aylarda öyle dedm amh testinide yaptırmadm dedm 5 tane yumurtam varmış bu ay doktor dedi amh kötü olsa bu kdr ultrasyonda yumurtan olmaz bak dedi hepsi yumurta farklı birşey vardır belki bi transfer snrası olumlu sonuç alırsın gerek kalmaz ama negatif olursa şayet araştırırz başka şeyleri dedi ama şu anlık herşey normal tüm tahlillerim rahmin yumurtalıkların iyi dedi estorfem verdi başlıyorum bugn ilk etapta 1 tane snra 2 tane snra 3 tane içicem 3 şubatta tkrr kontrol snra bi aksilik çıkmazsa traansfer kuzum kısmetse

Bnada aynısını dediler kuzu ne blym ya doktordn doktora da degisiyor allah bir daha gerek bıraktırmasn inşallah

Cok bilgim olmamakla beeraber mantik yürüttumde kuzu
Rahim duvari,lh hormonu yada progesteroon salinimi gibi seyler etkiliyor ,cogu orandada beynimiz dusuncelerimiz
Kurulu saat gibi degiliz ki her 14. Gunde olan kadin azdir bence
Doğru söylüyorsun canım zaten beynimiz sağolsun biz olaya açıklık getirmeye çalıştıkça bizi hepten çıkmaza soktu

Günaydın canlar nasılsınız her şey yolunda mı?
Oyy balımmm bizler iyiyiz siz nasılsınnn
kuzum çok şükür bnm yolundaymış 3 şubatta tkrr kontrol var bakalım hyrlısı ile Dua et bize O
Oyy hiç kokrma herşey çok güzel olck bbgm
Kızlar selam geçen yazmışsım cuma günü 17 mm di yumurtam bugün tekrar gittim 21 mm olmuş iğne yaptı doktorum bakalım beklemedeyiz artık ,değerlendirip
Hadi beline kuvvet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…