- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.621
hayırlı olsun canım. Bebişin gelsin inşallahKızlar selam geçen yazmışsım cuma günü 17 mm di yumurtam bugün tekrar gittim 21 mm olmuş iğne yaptı doktorum bakalım beklemedeyiz artık ,değerlendirip
çok heyecanlıııı
Cok bilgim olmamakla beeraber mantik yürüttumde kuzuSelam kızlar size bir şey soracağım. Ben kendim de derslerde lh pik yapıp yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl başlar diye anlatıyorum. Dr lar da o şekilde söylüyor ama ben hafta sonu yumurtam çatladıysa dün 14. Günde benim adet olmam gerekmez miydi? Ve ya çatlatma iğnesinden sonra dr bakıyo çatladı diyo mesela ama 14 gün sonra adet neden sabit şekilde gelmiyor acaba
İnşallah canımevet ben 1 kez muayene oldum. çok ilgili. adet olursan bana yaz demişti. yazdım hemen cevap verdi ve hsg için randevu oluşturdular canım. inşallah uğurlu gelir
Yarın kontrolüm var canım bakalım ne diyecek der heralde şu kadar yumurta var diye dimiPko benzeri olmasan azdı canım. Ama ona göre iyi. Sen hiç kafana takma bunu. Tek sebep yumurta değil. Biz de sperm dna hasarı da çıktı sonradan. Muhtemelen o yüzden yaşamadı embriyolar
çok güzel haber canım.Çok şükür canım çok şükürbugün yarın çıkıcakmış Allah izin verirse
inşallah...İnşallah bir sıkıntı olmaz canım güzel haberi alırsın
bende bilemedim canımValla bilmiyorum teknik aŕiza gözükmüyor
Ohh çok şükür iyi olmasına çok sevndm cnmmcnm salı günü bilgi vericeklermiş çıkışla ilgili ama durumu iyi çok şükürrr yani kilosuda iyi neden tutuyolar hala anlamadık kullandığı mama yaramadı sanırım .. içimde hep sıkıntı var söz konusu bebek oldumu
Bbgm kndni aç bırakma diyet anlamında bize sadece pişmemiş et ve et ürünlerinden aynı zmnda tavuk etindn ve şekerli hamur gıdalardn uzak dur yeter bağışıklığını düşürme bu süreçte bzm hastalıgımızın düşmanı o çnkü biliyorsungünaydın kızlar nasılsınız.. ben diyete devamm pek keyfim olmasada bırakmıyorum hala hatta şuanda bile açım kabak çekirdeği ceviz yicem..
ben innate kullanıyorum cnmkızlar birde omaga 3 alıcam hangisini alayım farkedermi
hem gelişimine hem sayısına bakıyorlar canım. Bizi de haberdar etYarın kontrolüm var canım bakalım ne diyecek der heralde şu kadar yumurta var diye dimi
Canmm nedn agırıyo bu kdr çok geçmiş olsn bbgm dkkt et kndneGunaydinn kizlar
Dun gece kulak agrimlaa acilllik oldum
Bugun evde yatiştayimn
Kuzum çok şükür herşey yolunda dedi adet kanamalarımın azalmasını sordum hemen dedm bu ay hiç glmiyor btti bile yasmin ilaçtan ve lucrin iğneden olur normal dedi dedim peki ondn önceki aylarda öyle dedm amh testinide yaptırmadm dedm 5 tane yumurtam varmış bu ay doktor dedi amh kötü olsa bu kdr ultrasyonda yumurtan olmaz bak dedi hepsi yumurta farklı birşey vardır belki bi transfer snrası olumlu sonuç alırsın gerek kalmaz ama negatif olursa şayet araştırırz başka şeyleri dedi ama şu anlık herşey normal tüm tahlillerim rahmin yumurtalıkların iyi dedi estorfem verdi başlıyorum bugn ilk etapta 1 tane snra 2 tane snra 3 tane içicem 3 şubatta tkrr kontrol snra bi aksilik çıkmazsa traansfer kuzum kısmetsebenim de yarın muayenem. Bugün gittim palmiyeye tahlillerimi yaptırdım. Ertan benim dr um. Bakalım artık ne olacak
Aminn kuzum sen naptın?
Allah Allah.. kız bazı doktorlar sırf günlük yatış ücreti alsın hastane diye tutuyor çocuğu. Eğer bebek iyiyse siz talep edin çıkarmayı . Ayrıca ne demek salı bilgi verecekler sen bir ebeveyn olarak heran bilgi alabilme hakkına sahipsin. Oldu valla hem çocuğu tut içerde hem bilgi verme.. o lohusa kadın napsın şimdi? Üzüntüden sütü kesilir
Aşkım tahlillerimi yaptırdım ,adet gördüm hafta sonu , kısmetse yarın muayene var bakalım ne diyecek doktor
Canım benim diyet senin için önemli inşallah faydası da olacak helal olsun sana teo da senin gibi azimli bak ne güzel gitti kilolar
Aşko ben hiç kullanmadım yaC Capanin Gururu Teyom belki kullanmıştır
Canım kızdım sana tamam o dr u beğenmedin başka dr a niye gitmedin
Canım çok geçmiş olsungece birşey demedin.. orta kulak filan mı nolmuş
Canikom bunun sebebi yok her bünye farklı ve buna göre döngü içindeyiz 23 günde adet görüyorsan adetin 9.-10. Günlerinde yumurta atarsın hesaplama böyledir..
Bnada aynısını dediler kuzu ne blym ya doktordn doktora da degisiyor allah bir daha gerek bıraktırmasn inşallahilk denemeyi kendi şehrimde üniversite hastanesinde raporlu yaptırmıştım canım.
enişteden örnek istemedi değil mi?
bana da canım. Bülent Bey dozları görünce hiçbir meslektaşımı eleştirmek istemem ama bu dozlarla çok zor, yine iyi o kadar yumurta olmuş dedi. Tekrar kendi şehrinde deneyebilirsin istersen ama dozu yükseltmeleri için ısrarcı ol dedi. Ben kendisinde devam etmek istediğim için tekrar denemedim zaten.
çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
Bırakma canım. İnsan aynada o değişimi görünce çok mutlu oluyor. Omega kullanmadım canım. Kullandıklarımın içeriğinde varsa da bilmiyorum açıkçası
Yok cnm senin dozların gayet iyi bn sadece gonal f vuruldm günde 112.5Yaa benim dozlar az mı sizce kızlar ya
Doğru söylüyorsun canım zaten beynimiz sağolsun biz olaya açıklık getirmeye çalıştıkça bizi hepten çıkmaza soktuCok bilgim olmamakla beeraber mantik yürüttumde kuzu
Rahim duvari,lh hormonu yada progesteroon salinimi gibi seyler etkiliyor ,cogu orandada beynimiz dusuncelerimiz
Kurulu saat gibi degiliz ki her 14. Gunde olan kadin azdir bence
Oyy balımmm bizler iyiyiz siz nasılsınnnGünaydın canlarnasılsınız her şey yolunda mı?
kuzum çok şükür bnm yolundaymış 3 şubatta tkrr kontrol var bakalım hyrlısı ile@LaRisaCca veedaecoo güzel sonuçlar ile gelirsiniz inşallah.
C Capanin Gururu Teyom canım babacığın nasıl?
H halleycik geçmiş olsun tatlım.
@Nureella canım çok şükür bebiş iyi tedbir amaçlı tutuyorlardır.
@cakltanesi nerelerde göremedim kaç gündür? bir problem yoktur inşallah.
Oyy hiç kokrma herşey çok güzel olck bbgmÇok şükür canım hafif atlattığına sevindim..
iyiyim mide bulantıları afedersin çıkarmalar devam ediyor.
Çalışıyorum canım sabah servise binemiyorum yetişemiyorum da lavabodan sabahları kendimi alamıyorum eşim geçten geç getiriyor. c.tesileri patronla konuştum bu sürede acil iş olmadıkça gelmeyeceğim.
yarında kontrolumuz var 2.li tarama olacak onun da stresi var
Hadi beline kuvvet :)Kızlar selam geçen yazmışsım cuma günü 17 mm di yumurtam bugün tekrar gittim 21 mm olmuş iğne yaptı doktorum bakalım beklemedeyiz artık ,değerlendirip
Hadi ya canım ben çok anlamıyorum bu dozlardan yaaYok cnm senin dozların gayet iyi bn sadece gonal f vuruldm günde 112.5
Evet kuzum hatta bnmki baya fazlaydıHadi ya canım ben çok anlamıyorum bu dozlardan yaaya bide siz bu iğneleri kullanırken yumurtlama akıntısı geldi mi canım
Bn bugn dışardan yedm kuzum daha yoldayım yeni dönüyorum :) gezdim birazcıkKalan sebzelerimi attim firina ustunede koftee
Bide tarhana corbaaaasi
Sizde ne var
Bi sıkıntı olmaz dimi canım benimde çok ondan biraz korktum acaba yumurtlama mı diyeEvet kuzum hatta bnmki baya fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?