- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.641
YaraaasinnBn bugn dışardan yedm kuzum daha yoldayım yeni dönüyorum :) gezdim birazcık
Yok cnm olmaz korkma o yumurtaların çok oldugu için yogun geliyor yarn iğnelerini bitirck mi bakalımBi sıkıntı olmaz dimi canım benimde çok ondan biraz korktum acaba yumurtlama mı diye
Kebap yedm aşkm bn baklava sevmemYaraaasinn
Kebap ve baklavami
Bakalım canım merak ediyorum bende ama daha 5 gün olacak bitirmez heraldeYok cnm olmaz korkma o yumurtaların çok oldugu için yogun geliyor yarn iğnelerini bitirck mi bakalım
Kaşık ağrısı gibi değilde benim adet ağrısı gibi oldu şuanda arada batma oluyor okadarYa kızlar benim bu iğneden sonra aman aman bi kasik ağrım olmadi sizde hep oldu mu?
Yok bitirmez genelde 10 gün veriyorlar iğne tedavisini kuzuBakalım canım merak ediyorum bende ama daha 5 gün olacak bitirmez heralde
Canım ben cumartesi yaptım iğneyi bugün ölüyorum sandım ağrıdan kaşık mı karın mı bel mi popo mu hepsi birbirine karıştı şimdi de göbeğimin orda arada vuran değişik bir ağrı varYa kızlar benim bu iğneden sonra aman aman bi kasik ağrım olmadi sizde hep oldu mu?
Anladim hangi hastanedeler ücret ne kadar bu islem icin bilginiz varsa? Bi de Doktorlar kendisi mi yapiyor işlemi yoksa radyolog tarafindan mi yapiliyorMurat senol var bide canım ümitte tanser hocada çok iyidir
Yok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olurilk denemeyi kendi şehrimde üniversite hastanesinde raporlu yaptırmıştım canım.
enişteden örnek istemedi değil mi?
bana da canım. Bülent Bey dozları görünce hiçbir meslektaşımı eleştirmek istemem ama bu dozlarla çok zor, yine iyi o kadar yumurta olmuş dedi. Tekrar kendi şehrinde deneyebilirsin istersen ama dozu yükseltmeleri için ısrarcı ol dedi. Ben kendisinde devam etmek istediğim için tekrar denemedim zaten.
çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
Bırakma canım. İnsan aynada o değişimi görünce çok mutlu oluyor. Omega kullanmadım canım. Kullandıklarımın içeriğinde varsa da bilmiyorum açıkçası
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Günaydın canlarnasılsınız her şey yolunda mı?
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın gecelerKızlar selam geçen yazmışsım cuma günü 17 mm di yumurtam bugün tekrar gittim 21 mm olmuş iğne yaptı doktorum bakalım beklemedeyiz artık ,değerlendirip
Sağol canım benim inşallahCanım maşallah sana baya yol katetmişsin inşallah sonuda güzel olur
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsınÇünkü devlette işleyiş farklı 3 doktor gözüküyor ama tek doktor çalışıyor bide eşimin izin sıkıntısı vardı aşırı derece soğuk kar yağıyor servis ile 40dk falan sürüyor ama servis saatlerce gelmiyor gelse dolu almıyor
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyorSelam kızlar size bir şey soracağım. Ben kendim de derslerde lh pik yapıp yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl başlar diye anlatıyorum. Dr lar da o şekilde söylüyor ama ben hafta sonu yumurtam çatladıysa dün 14. Günde benim adet olmam gerekmez miydi? Ve ya çatlatma iğnesinden sonra dr bakıyo çatladı diyo mesela ama 14 gün sonra adet neden sabit şekilde gelmiyor acaba
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericemCanmm nedn agırıyo bu kdr çok geçmiş olsn bbgm dkkt et kndne
Kuzum çok şükür herşey yolunda dedi adet kanamalarımın azalmasını sordum hemen dedm bu ay hiç glmiyor btti bile yasmin ilaçtan ve lucrin iğneden olur normal dedi dedim peki ondn önceki aylarda öyle dedm amh testinide yaptırmadm dedm 5 tane yumurtam varmış bu ay doktor dedi amh kötü olsa bu kdr ultrasyonda yumurtan olmaz bak dedi hepsi yumurta farklı birşey vardır belki bi transfer snrası olumlu sonuç alırsın gerek kalmaz ama negatif olursa şayet araştırırz başka şeyleri dedi ama şu anlık herşey normal tüm tahlillerim rahmin yumurtalıkların iyi dedi estorfem verdi başlıyorum bugn ilk etapta 1 tane snra 2 tane snra 3 tane içicem 3 şubatta tkrr kontrol snra bi aksilik çıkmazsa traansfer kuzum kısmetse
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canımKalan sebzelerimi attim firina ustunede koftee
Bide tarhana corbaaaasi
Sizde ne var
İşe yarıyor değil mi :)Bu arada bnn süt ve maydonoz yaptıgım aydan snra bidaha hiç ama hiç akntm olmadı bak bu ay 5 yumurtan var yne akntm olmayack görürsnz çok degsk yemn edyrm vücudumuz ondn önceki aylar hangi gün yumurtlarım diye resmn akntmdan anlardm
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyorduYa kızlar benim bu iğneden sonra aman aman bi kasik ağrım olmadi sizde hep oldu mu?
O zamann yarıladımYok bitirmez genelde 10 gün veriyorlar iğne tedavisini kuzu
Merhaba canim hayirli olsun gayet guzel bence 20 mm iyidir hemde iki tane ohh misHerkese merhaba, bir saat once catlatma ignesi vuruldum bende. Muayenede sagda 1 tane 20 mm, solda 2 tane 20 mm yumurta gordu doktor. O an aklima sormak gelmedi ama bu normal mi acaba yani daha cok mu olmasi gerekirdi buyuk yumurtamin?
Benim ama hani gittiğimde yumurtan çatlamış geçmiş demişti ya o yüzden dün adet olmam gerekiyodu olmadım bi adetimin günü düzgündü o da bozulduYok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olur
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)
Canım benim biz iyiyiz sende ne var ne yok
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın geceler
Sağol canım benim inşallah
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyor
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericem
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canım
İşe yarıyor değil mi :)
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyordu
Gayet güzel boool bool değerlendirHerkese merhaba, bir saat once catlatma ignesi vuruldum bende. Muayenede sagda 1 tane 20 mm, solda 2 tane 20 mm yumurta gordu doktor. O an aklima sormak gelmedi ama bu normal mi acaba yani daha cok mu olmasi gerekirdi buyuk yumurtamin?
Teşekkür ederim bebeğim görev gibi olunca çok zor oluyor yaaYok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olur
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)
Canım benim biz iyiyiz sende ne var ne yok
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın geceler
Sağol canım benim inşallah
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyor
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericem
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canım
İşe yarıyor değil mi :)
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyordu
Çok şükür ya. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yumoşlu kuzuCanmm nedn agırıyo bu kdr çok geçmiş olsn bbgm dkkt et kndne
Kuzum çok şükür herşey yolunda dedi adet kanamalarımın azalmasını sordum hemen dedm bu ay hiç glmiyor btti bile yasmin ilaçtan ve lucrin iğneden olur normal dedi dedim peki ondn önceki aylarda öyle dedm amh testinide yaptırmadm dedm 5 tane yumurtam varmış bu ay doktor dedi amh kötü olsa bu kdr ultrasyonda yumurtan olmaz bak dedi hepsi yumurta farklı birşey vardır belki bi transfer snrası olumlu sonuç alırsın gerek kalmaz ama negatif olursa şayet araştırırz başka şeyleri dedi ama şu anlık herşey normal tüm tahlillerim rahmin yumurtalıkların iyi dedi estorfem verdi başlıyorum bugn ilk etapta 1 tane snra 2 tane snra 3 tane içicem 3 şubatta tkrr kontrol snra bi aksilik çıkmazsa traansfer kuzum kısmetse
Bende etli Kuru biber dolması, haşlama ve salata vardıKalan sebzelerimi attim firina ustunede koftee
Bide tarhana corbaaaasi
Sizde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?