Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar benim bu iğneden sonra aman aman bi kasik ağrım olmadi sizde hep oldu mu?
Kaşık ağrısı gibi değilde benim adet ağrısı gibi oldu şuanda arada batma oluyor okadar

Ya kızlar benim bu iğneden sonra aman aman bi kasik ağrım olmadi sizde hep oldu mu?
Canım ben cumartesi yaptım iğneyi bugün ölüyorum sandım ağrıdan kaşık mı karın mı bel mi popo mu hepsi birbirine karıştı şimdi de göbeğimin orda arada vuran değişik bir ağrı var

Yok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olur
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)
Günaydın canlar nasılsınız her şey yolunda mı?

Canım benim biz iyiyiz sende ne var ne yok
Kızlar selam geçen yazmışsım cuma günü 17 mm di yumurtam bugün tekrar gittim 21 mm olmuş iğne yaptı doktorum bakalım beklemedeyiz artık ,değerlendirip
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın geceler
Canım maşallah sana baya yol katetmişsin inşallah sonuda güzel olur
Sağol canım benim inşallah
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyor
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericem
Kalan sebzelerimi attim firina ustunede koftee
Bide tarhana corbaaaasi
Sizde ne var
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canım
İşe yarıyor değil mi :)
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyordu

Herkese merhaba, bir saat once catlatma ignesi vuruldum bende. Muayenede sagda 1 tane 20 mm, solda 2 tane 20 mm yumurta gordu doktor. O an aklima sormak gelmedi ama bu normal mi acaba yani daha cok mu olmasi gerekirdi buyuk yumurtamin?
Merhaba canim hayirli olsun gayet guzel bence 20 mm iyidir hemde iki tane ohh mis

Benim ama hani gittiğimde yumurtan çatlamış geçmiş demişti ya o yüzden dün adet olmam gerekiyodu olmadım bi adetimin günü düzgündü o da bozuldu bu arada inşallah hayırlı bir süreç geçirirsin emeklerinin karşılığını alırsın canım benim. İçimden bir ses bu ay başlayacağın süreç yüzünü güldürecek diyor

Herkese merhaba, bir saat once catlatma ignesi vuruldum bende. Muayenede sagda 1 tane 20 mm, solda 2 tane 20 mm yumurta gordu doktor. O an aklima sormak gelmedi ama bu normal mi acaba yani daha cok mu olmasi gerekirdi buyuk yumurtamin?
Gayet güzel boool bool değerlendir

Teşekkür ederim bebeğim görev gibi olunca çok zor oluyor yaa

Çok şükür ya. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yumoşlu kuzu
Kalan sebzelerimi attim firina ustunede koftee
Bide tarhana corbaaaasi
Sizde ne var
Bende etli Kuru biber dolması, haşlama ve salata vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…