Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu süreçleri yaşayan herkes böyle kuzu heycandan bi gün tık diye gidcz darısı hepimizin bu yolda pozitif sonucunu almaya olsun emeklerimiz karşılıksız kalmasın yarabbm
Aynen aynen kalp hastası olduk inşallah Allahım kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın

Ayy cnm çok svndmm allah tamamına erdirsin inşllah

Canım yumurtlamadan sonra 14. günle 16. gün arası adet gelir. Bu aralıklar normal kabul edilir 14. Gün şart değil. Ama belkide senin adet gelmeyecek inşallah öyle olur
Aksilikler ardarda gelince çok sinirlerin bozulmuştur. Stres olma gülüm
Yani yinede bir sorun yok Allahın izniyle bu ay başlıyorsun tüp e değil mi?
Canım negüzel sürpriz olmuştur sana yumurtan yok zannederken hamile olmak....harika bir an yaşamışsındır. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İdrarda Kaçıncı gün öğrendin hamile olduğunu?
Belirtin oldu mu? Bir kür fln uygulayın mı? Nezmndır istiyordun? Müsaitsen anlatırmısın. Bu hikayeleri 9728263 kez duysamda inan hoşuma gidiyor

Canim hayirli olsun yeni baslangicin. Guzel sonuclanir insallah ,senden guzel haberler alir acilisi yapariz
Lariimm hadi hayirli olsun tedavin. edaecoo dan sonra siradan sen varsin insallah canim. Guzel haberlerini bekliyorum
Canim hekes isini dogru duzgun yapsa zaten kimse sorun yasamaz ama ne yazikki herkes bir degil. Ama sen sinirlenme. Bu gunleri sakin huzurlu degerlendir ki guzel sonuclar alalim. Sakin bebeler gelsin canim. C Capanin Gururu Teyom canim baban iyi dimi

Ben bildiğin gibi kuzum başladın mı tüp bebeğe

Ah ahh nerede o günler canım bugün tabiki de yine test yaptım daha yanlış silik pozitif bile görmedim o derece kuruma çizgisi dedikleri şey bile çıkmadı ömrümde başlasın da adetim son femara yı da kullanıp bir de aşılama serüvenine geçeyim

Aman o kuruma çizgisi çıkmasın zaten. Umutlanıp umutlanıp adet olmak kötü bir duygu çok başıma geldi

Adetime 3 gün var daha inofolic kullanıyordum kür felan kullanmadım umudumu kesmiştim kafama göre takılmıştım ilişki konusunda sadece son 1 haftadır baş dönmem çok oldu testi yaparken bile umudum yoktu çizgiyi görünce bile yok dedim hatta aylarca negatif görünce insan inanamıyor işte

İnfolici ilk defa bu aymı kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…