- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.681
Aynen aynen kalp hastası oldukBu süreçleri yaşayan herkes böyle kuzu heycandan bi gün tık diye gidczdarısı hepimizin bu yolda pozitif sonucunu almaya olsun emeklerimiz karşılıksız kalmasın yarabbm
Ayy cnm çok svndmm allah tamamına erdirsin inşllahKızlar merhaba bu ay hatırlarsanız yumurta büyümemiş demiştim ama bugün gebe olduğumu öğrendim dr bana önde olmaya bilir arkada çatlamış yumurta ola bilir demişti demek ki öyle olmuş ve beta hcg 97 çıktı darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
İyi uykularr canimmmKuzularm bn kaçıyorum bugn gezdm baya yoruldm birde üşüdüm antep çok soguktu yataga geçtm öptm sizi nanaklarınzdan hepmz güzel tatlı rüyalar görelim geleceğin güzel anne adaylarııı
Amin inşallahAyy cnm çok svndmm allah tamamına erdirsin inşllah
Sağol canmYaaa hayirli olsunn
Amin inşallahHayırlı olsum canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım yumurtlamadan sonra 14. günle 16. gün arası adet gelir. Bu aralıklar normal kabul edilir 14. Gün şart değil. Ama belkide senin adet gelmeyecekSelam kızlar size bir şey soracağım. Ben kendim de derslerde lh pik yapıp yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl başlar diye anlatıyorum. Dr lar da o şekilde söylüyor ama ben hafta sonu yumurtam çatladıysa dün 14. Günde benim adet olmam gerekmez miydi? Ve ya çatlatma iğnesinden sonra dr bakıyo çatladı diyo mesela ama 14 gün sonra adet neden sabit şekilde gelmiyor acaba
Aksilikler ardarda gelince çok sinirlerin bozulmuştur. Stres olma gülümBu dr ertan ın lalak sekreteri daha önce de aynı şeyi yaptı. Ben özel sağlıktan giriş yapıyorum ve infertilite tanılarını yani aşılama vs özel sağlık karşılamıyor. Ben hafta sonu sekretere ben şu şu tahlili yaptıracağım giriş yaptığımda talep edin de polikliniğe girmeyeyim dedim direk lab. İnerim sonra e nabızdan alırım sonucu dedim tamam dediler gittim hastaneye altı üstü tam kan sayımı ve tsh bakılacak dahiliyeye de giriş yapsam olurdu yani.. neyse.. ben kan verdim anneme gittim 1 saat sonra beni arıyolar girilen tanıya göre bu tahlilleri sağlık sigortası karşılamıyor muhasebeye uğrayın. İyi dedim gittim ,neden karşılamıyor? İnfertilite yazmışlar dediler. Neden infertilite diye açıyosunuz? Dedim. Ben muayene olmadım ki reçete de almadım sadece kan baktırdım dedim. E o tahlilleri bu tanıyla isteyebiliyorux dediler. Madem öyle dedim neden giriş yaparken söylemiyorsunuz beni kan verdikten sonra arıyorsunuz? En başında söyleseniz giriş yapmayın ben sağlık ocağında ücretsiz yaptırcam derdim dedim. Haklısınız dediler daha önce de aynı hata oldu diye birşekilde tanıyı değiştirdiler ve beni tamam sorun çözüldü diye gönderdiler. Akşam üzeri tekrar aradılar dr bey asla tanı değişikliğini onaylamıyormuş lab. Çalışmamı iptal etmişler giriş ücretinizi iade edecez dediler. Bunu bana akşam üzeri mi söylüyosunuz ? Sizin yaptığınız yapacağınız işinn ta.. im dedim o parayı da git dr a harçlık ver dedim kapattım. Sabah sağlık ocağına gidecem
Canım negüzel sürpriz olmuştur sanaKızlar merhaba bu ay hatırlarsanız yumurta büyümemiş demiştim ama bugün gebe olduğumu öğrendim dr bana önde olmaya bilir arkada çatlamış yumurta ola bilir demişti demek ki öyle olmuş ve beta hcg 97 çıktı darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
Canim hayirli olsun yeni baslangicin. Guzel sonuclanir insallah ,senden guzel haberler alir acilisi yaparizCanmm nedn agırıyo bu kdr çok geçmiş olsn bbgm dkkt et kndne
Kuzum çok şükür herşey yolunda dedi adet kanamalarımın azalmasını sordum hemen dedm bu ay hiç glmiyor btti bile yasmin ilaçtan ve lucrin iğneden olur normal dedi dedim peki ondn önceki aylarda öyle dedm amh testinide yaptırmadm dedm 5 tane yumurtam varmış bu ay doktor dedi amh kötü olsa bu kdr ultrasyonda yumurtan olmaz bak dedi hepsi yumurta farklı birşey vardır belki bi transfer snrası olumlu sonuç alırsın gerek kalmaz ama negatif olursa şayet araştırırz başka şeyleri dedi ama şu anlık herşey normal tüm tahlillerim rahmin yumurtalıkların iyi dedi estorfem verdi başlıyorum bugn ilk etapta 1 tane snra 2 tane snra 3 tane içicem 3 şubatta tkrr kontrol snra bi aksilik çıkmazsa traansfer kuzum kısmetse
Lariimm hadi hayirli olsun tedavin.Yok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olur
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)
Canım benim biz iyiyiz sende ne var ne yok
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın geceler
Sağol canım benim inşallah
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyor
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericem
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canım
İşe yarıyor değil mi :)
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyordu
Canim hekes isini dogru duzgun yapsa zaten kimse sorun yasamaz ama ne yazikki herkes bir degil. Ama sen sinirlenme. Bu gunleri sakin huzurlu degerlendir ki guzel sonuclar alalim. Sakin bebeler gelsin canim.Selam canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın sayın gayet güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin
İşte o durum döngüne göre değişiyor bebişkomSen canını sıkma kuzuş geleni hiçbir güç engelleyemez zaten :)
Kız erkeklere daha zor.. adamlar stres olunca sperm olmayiiiii
Bebişim saat 10 da . Bugün seni arayıp anlattığım olay var ya.. sonra dr bey asla tanı değişikliğini onaylamıyormuş saat 3 te aradılar tahlilleri iptal ettik giriş ücretiniz iade edilecek dediler sizin yaptığınız işin ben ta.. dedim dr a harçlık verin o parayı dedim yüzlerine kapadım sabah sağlık ocağında tekrar tahlil vericem
Ben bildiğin gibi kuzumYok canım istemediler ama eşim çarşamba günü kendisi gidip tahlil yaptırcak bu arada impryl de kullanıyor inş iyi olur
Sağol kuzum yarın adana yolcusuyum :)
Canım benim biz iyiyiz sende ne var ne yok
Hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gebe kalırsın :) yansın geceler
Sağol canım benim inşallah
Aşko hayırlısı olsun hakkında gayet iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay gebe kalırsın
Kuzum o ortalama kabul edilen hesaplama ama biliyosun erken döllenmeler geç döllenmeler var yani erken ve geç yumurtlamalar.. bu bünyeye göre değişiyor
Oyyy haberin böylesine herşey feda :) gözün aydın canım benim benim bugün hiçbirşey yolunda gitmedi hastane hatalı kayıt açtı kapıştık sonra tahlillerimi iptal edeceklerdi etmedile kaydı değiştirdilet sonra tekrar aradılar iptal ettiler.. sabah sağlık ocağında kan vericem
Ohh yarasınn ben annemde yedim. Yaprak sarması ve kuru patlıcan biber dolması vardı canım
İşe yarıyor değil mi :)
Herkeste olacak diye birşey yok canım benim ilk bir iki gün olup sonra olmuyordu
Ah ahh nerede o günler canım bugün tabiki de yine test yaptım daha yanlış silik pozitif bile görmedim o derece kuruma çizgisi dedikleri şey bile çıkmadı ömrümdeCanım yumurtlamadan sonra 14. günle 16. gün arası adet gelir. Bu aralıklar normal kabul edilir 14. Gün şart değil. Ama belkide senin adet gelmeyecekinşallah öyle olur
Aksilikler ardarda gelince çok sinirlerin bozulmuştur. Stres olma gülüm
Yani yinede bir sorun yok Allahın izniyle bu ay başlıyorsun tüp e değil mi?
Canım negüzel sürpriz olmuştur sanayumurtan yok zannederken hamile olmak....harika bir an yaşamışsındır. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İdrarda Kaçıncı gün öğrendin hamile olduğunu?
Belirtin oldu mu? Bir kür fln uygulayın mı? Nezmndır istiyordun? Müsaitsen anlatırmısın. Bu hikayeleri 9728263 kez duysamda inan hoşuma gidiyor
Aman o kuruma çizgisi çıkmasın zaten. Umutlanıp umutlanıp adet olmak kötü bir duyguAh ahh nerede o günler canım bugün tabiki de yine test yaptım daha yanlış silik pozitif bile görmedim o derece kuruma çizgisi dedikleri şey bile çıkmadı ömrümdebaşlasın da adetim son femara yı da kullanıp bir de aşılama serüvenine geçeyim
Adetime 3 gün var daha inofolic kullanıyordum kür felan kullanmadım umudumu kesmiştim kafama göre takılmıştım ilişki konusunda sadece son 1 haftadır baş dönmem çok oldu testi yaparken bile umudum yoktu çizgiyi görünce bile yok dedim hatta aylarca negatif görünce insan inanamıyor işteCanım yumurtlamadan sonra 14. günle 16. gün arası adet gelir. Bu aralıklar normal kabul edilir 14. Gün şart değil. Ama belkide senin adet gelmeyecekinşallah öyle olur
Aksilikler ardarda gelince çok sinirlerin bozulmuştur. Stres olma gülüm
Yani yinede bir sorun yok Allahın izniyle bu ay başlıyorsun tüp e değil mi?
Canım negüzel sürpriz olmuştur sanayumurtan yok zannederken hamile olmak....harika bir an yaşamışsındır. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İdrarda Kaçıncı gün öğrendin hamile olduğunu?
Belirtin oldu mu? Bir kür fln uygulayın mı? Nezmndır istiyordun? Müsaitsen anlatırmısın. Bu hikayeleri 9728263 kez duysamda inan hoşuma gidiyor
Eeeen tez vakitte gerçek pozitifleri birbirimize atıp mutluluktan uçacağımız günler gelsin hepimize inşallahAman o kuruma çizgisi çıkmasın zaten. Umutlanıp umutlanıp adet olmak kötü bir duyguçok başıma geldi
İnfolici ilk defa bu aymı kullandınız?Adetime 3 gün var daha inofolic kullanıyordum kür felan kullanmadım umudumu kesmiştim kafama göre takılmıştım ilişki konusunda sadece son 1 haftadır baş dönmem çok oldu testi yaparken bile umudum yoktu çizgiyi görünce bile yok dedim hatta aylarca negatif görünce insan inanamıyor işte
İnşallah en kısa zamanda nasip olur canımEeeen tez vakitte gerçek pozitifleri birbirimize atıp mutluluktan uçacağımız günler gelsin hepimize inşallah
2 aydır kullanıyorum hsg de çekildim Kasım ayında onunda etkisi vardırİnfolici ilk defa bu aymı kullandınız?
Evet bencede etkisi vardır. Tıkalı yerler varsa açılmıştır. Gözünüz aydın2 aydır kullanıyorum hsg de çekildim Kasım ayında onunda etkisi vardır
Amin inşallah canm sağolEvet bencede etkisi vardır. Tıkalı yerler varsa açılmıştır. Gözünüz aydın. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?