Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar hakikaten iğneden sonrasını beklemek çok zormuş. Bugün iğnenin 5.günü belirti melirti hiç bişey yok hala
İğneden sonra 9.günüm Bende de belirti yok :)
KAsık ağrısı yok , akıntım var ama ona iğneden sanırım. Bir de bu ay adete 1 hafta kaldı ama göğüs ağrım hiç yok onu anlamadım

Günaydın bayanlarr Hepsini okuyamıyorum bir kaç sayfa okuyabildim :))
Benim iğnemin 9. günü bugun. Yumurtlamadan sonra ki 7. günüm
Adete de 7 gün kaldı. Normalde bu günlerde adete 1 hafta kala göğsüm dehşet ağırır. Şişmeye baslar hassaslaşır. Adet olana kadar sürer.

Acaba benim gibi olan var mı ? İğne göğüsleri yumuşak tutar mı ? Adetime 1 hafta var ama göğüslerim yumuşacık duruyor.
Ya adetim gecikecek , ya da iğnenin yan etkisinden birtanesi mi ?

Benim de bugün 10.gun benim normalde adette göğüs ağrım olmazdı o yüzden birşey diyemiyorum

Tünaydın kızceler
Biz doktora gittik 2 li tarama için ama baktı dedi 10 hafta 4 günlük gözüküyor daha erken haftaya bakalım dedi.
Kalp atışı duyamadık ama atışı gördük hareketli maşallah dedi.
Çok uykum oluyor dedim dedi o zmana kız olacak

Hamd olsun canım. Ağrıları haricinde iyi. Nefes ve öksürük problemi olmadı şükür.
İyi kuzum çok sevindim ağrılar da geçer inşallah zamanla
Yaa minnoş bakalım ne çıkacak

Herzamanki gibi yumuşak seninle peşpeşe durumumuz belli olacak ınsallah hayırla sonuclanir
Aynenn aynı anda sonucu öğrencez çok heyecanlıyım böyle aynı günlerde beraber olunca daha iyi hiissediyor insan :))
Rabbim tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin insallah
Adet gününüz ne zaman :)

Aynenn aynı anda sonucu öğrencez çok heyecanlıyım böyle aynı günlerde beraber olunca daha iyi hiissediyor insan :))
Rabbim tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin insallah
Adet gününüz ne zaman :)
Pazartesi günü iğnenin 16.gunu oluyor ben hep 16.gun adet gordum

Pazartesi günü iğnenin 16.gunu oluyor ben hep 16.gun adet gordum
İğne etkisiylemi 16. gün gördünüz ?
Çatladıktan 14 gün sonra ben adet oluyorum hep.
14. günüm haftaya salı benim de.
Ama iğne etkisiyle 16 olurmu bilemiyorum

İğne etkisiylemi 16. gün gördünüz ?
Çatladıktan 14 gün sonra ben adet oluyorum hep.
14. günüm haftaya salı benim de.
Ama iğne etkisiyle 16 olurmu bilemiyorum
Evet bu 3.femera hep 16.gun adet gordum

Tenk yu aşko

Ellerin dert görmesin canımıniçi Allah bol hayırlı kazanç versin

Kız ciddiye al ama bu defa canımsın. Seni seviyoruz
Bende sizi çok seviyorum dün anneme gelmiştim kaldım bugün de kalacam yarın gece eşim almaya gelecek bu hafta gece mesaisinde adetim 10 gün oldu gecikeli bugün acayip bir bulqntiyla uyandım annemde test al yarın yapalım dedi aldım da yarın bidaha yapicaz test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…