Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydiii bbgm rast gelsinnn haber et mutlaka

Ayy hayırla gel kuuzu

Günaydın canlar

Günaydın kızlar hakikaten iğneden sonrasını beklemek çok zormuş. Bugün iğnenin 5.günü belirti melirti hiç bişey yok hala
Arama artık belirti kızçem kafayı yicen
Kaç çıktı prolaktininiz acaba ?

hadi bakalım Allah işini rast getirsin bugün herşey tıkır tıkır yolunda gitsin inşallah

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun umarım bu ay gebe kalırsın progesteron içerikli ilaç verildiği için rahmin yeteri kadar kalınlaşır bu şekilde gebe kalanlar da var
Kuzum herkeste bünyeye göre değişiyor iğne etkileri bunlardan bir sonuca varamayız :)
LaRisaCca hayirli haberleer ver bize kuzumm
Herkes iyimi
Ben daha toplayamadim kendimi maaleseff bugunde evde yatişim

Gözün aydın canım
@halleycik sen de tüpe başlayacaksın kendine iyi bakman lazım canım kendini ihmal etme

LaRisaCca haber bekliyoruz

Kuzular doktora gittim , bu ay rezervim aralıktaki kadar iyi değilmiş sayı söylemedi. İğnelere başlıyorum bugün, bakalım yumurtalar nasıl gelişecek? Dünkü kan tahlilinden sonra bugün sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam üstü sonuçları alırsın dediler akşam üstü beni aradılar tahlillerim o kadar kötü çıkmış ki hemoglobin 5 filan görünüyor.. ve diğer sonuçlara göre ben ya bir iç kanama geçiriyorum ya da başka birşey filan.. neyse apar topar hastaneye gittim tekrar kan verdin yarın sonuçlar çıkacak muhtemelen sağlık ocağındaki sonuçlar yanlışmış diyorlar bombok bir gün geçirdim kazasız belasız geldiğime dua ediyorum
Hadi inşallah kızzz haberini bekliyorum

Aaa kuzum buna benzer bir durumu bebeğim varken yaşamıştım meğer benim de gittiğim hastanenin sonuçları yanlışmış bence seninki de öyle bir durum.
Ama bu durumlar belirsizken yine de iğnelere başlıyorsun hadi bismillah

Sen kontrole gittin mi canım
Gittim canım şuan en büyük yumurtam 13 mm tam sayı vermedi büyümekte olanda varmış bugün yine aynı iğneleri kullancam yarına bide cetrotide verdi canım
Canım bu yaa neden o kadar düştü ki bende düşüklük var ferrum ford kullanıyorum bende ilaçla halolur yumurtalarda iğneyle inşallah güzelleşir canım inşallah güzel sonuçlar alırız canım herbirimiz

Kızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu

Kızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu
Yanlış değilse bile kafaya takma canım piskoloji çok önemli bide o kadar iğneyi boşa mı kullanıyoruz elbette gelişir Allahın izniyle canım bide çoğu insan kansızken vitaminleri eksikken hamile kalıyo bişey olmuyo canım olumlu düşünelim

İnşallah kuzum Ya ben klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmişti gonalf ile de gelişmişti üstelik şimdi 300 ünite ilaç alacağım tahminim daha yüksek bir performansın olması. bu ay d vitamini aldım inofolic kullandım, şimdi normal folik asite devam ediyorum. Beslenmem de iyi inşallah herşey yolunda gider canım ya.. demire filan da baktırıyorum bu defa bakalım sonuç ne gelecek. Benim evde ferrum var gebelikten kalmıştı olmazsa onu içerim

Kuzum sıkma canını lütfen. Rabbim ol dediyse olacak zaten. Yok demediyse de isterse en iyi şartlar olsun yine de olmaz. Biz güzel olacak diye düşünüp öyle hissedelim. Hiç stres yapma lütfen

İnşallah ablabsarma sariyirum ben biraz yokum emir büyük yerden

Ağrıdan kötülük çıkmaz inşallah yerleşmedir canım

Gider canım kafanı yorma kendini rahat bırak bugün bi yazı okudum tek spermim tek yumurtam var diye üzülme çünkü 1 0dan büyük diye çok hoşuma gitti canım

Kuzum sıkma canını lütfen. Rabbim ol dediyse olacak zaten. Yok demediyse de isterse en iyi şartlar olsun yine de olmaz. Biz güzel olacak diye düşünüp öyle hissedelim. Hiç stres yapma lütfen
Oyy canımıniçi oyyhhh

Gider canım kafanı yorma kendini rahat bırak bugün bi yazı okudum tek spermim tek yumurtam var diye üzülme çünkü 1 0dan büyük diye çok hoşuma gitti canım
Beterin beteri var hemşom inşallah bu tedaviden alnımızın akıyla pozitifle çıkalım tek seferde kaliteli bol yumişlerimiz olsun da 5. Güne gitsinler donduracak kadar olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…