- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.741
O da çatlamayı önlüyor canım.Gittim canım şuan en büyük yumurtam 13 mm tam sayı vermedi büyümekte olanda varmış bugün yine aynı iğneleri kullancam yarından sonra bide cetrotide verdi canım perşembe tekrar çağırdı
Haydiii bbgm rast gelsinnn haber et mutlaka
Ayy hayırla gel kuuzu
Günaydın canlar
Arama artık belirti kızçemGünaydın kızlar hakikaten iğneden sonrasını beklemek çok zormuş. Bugün iğnenin 5.günü belirti melirti hiç bişey yok hala
Kaç çıktı prolaktininiz acaba ?
hadi bakalım Allah işini rast getirsin bugün herşey tıkır tıkır yolunda gitsin inşallah
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun umarım bu ay gebe kalırsın progesteron içerikli ilaç verildiği için rahmin yeteri kadar kalınlaşır bu şekilde gebe kalanlar da varKızlar merhaba bu ay femara kullandım çatlatma iğneside oldum bugün kontrole gittiğim de yumurtaların çatladığını söyledi doktorum ama rahim inceymiş progestan verdi böyle bi durum yaşayıp gebelik elde eden varmı yani kafam çok karıştı
Kuzum herkeste bünyeye göre değişiyor iğne etkileri bunlardan bir sonuca varamayız :)Günaydın bayanlarrHepsini okuyamıyorum bir kaç sayfa okuyabildim :))
Benim iğnemin 9. günü bugun. Yumurtlamadan sonra ki 7. günüm
Adete de 7 gün kaldı. Normalde bu günlerde adete 1 hafta kala göğsüm dehşet ağırır. Şişmeye baslar hassaslaşır. Adet olana kadar sürer.
Acaba benim gibi olan var mı ? İğne göğüsleri yumuşak tutar mı ? Adetime 1 hafta var ama göğüslerim yumuşacık duruyor.
Ya adetim gecikecek , ya da iğnenin yan etkisinden birtanesi mi ?
LaRisaCca hayirli haberleer ver bize kuzumm
Herkes iyimi
Ben daha toplayamadim kendimi maaleseff bugunde evde yatişim
Gözün aydın canımTünaydın kızceler
Biz doktora gittik 2 li tarama için ama baktı dedi 10 hafta 4 günlük gözüküyor daha erken haftaya bakalım dedi.
Kalp atışı duyamadık ama atışı gördük hareketli maşallah dedi.
Çok uykum oluyor dedim dedi o zmana kız olacak
@halleycik sen de tüpe başlayacaksın kendine iyi bakman lazım canım kendini ihmal etme
LaRisaCca haber bekliyoruz
Kuzular doktora gittim , bu ay rezervim aralıktaki kadar iyi değilmiş sayı söylemedi. İğnelere başlıyorum bugün, bakalım yumurtalar nasıl gelişecek? Dünkü kan tahlilinden sonra bugün sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam üstü sonuçları alırsın dediler akşam üstü beni aradılar tahlillerim o kadar kötü çıkmış ki hemoglobin 5 filan görünüyor.. ve diğer sonuçlara göre ben ya bir iç kanama geçiriyorum ya da başka birşey filan.. neyse apar topar hastaneye gittim tekrar kan verdin yarın sonuçlar çıkacak muhtemelen sağlık ocağındaki sonuçlar yanlışmış diyorlarCanım naptın?
Hadi inşallah kızzzBende sizi çok seviyorum dün anneme gelmiştim kaldım bugün de kalacam yarın gece eşim almaya gelecek bu hafta gece mesaisinde adetim 10 gün oldu gecikeli bugün acayip bir bulqntiyla uyandım annemde test al yarın yapalım dedi aldım da yarın bidaha yapicaz test
Aaa kuzum buna benzer bir durumu bebeğim varken yaşamıştım meğer benim de gittiğim hastanenin sonuçları yanlışmış bence seninki de öyle bir durum.Arama artık belirti kızçemkafayı yicen
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun umarım bu ay gebe kalırsın progesteron içerikli ilaç verildiği için rahmin yeteri kadar kalınlaşır bu şekilde gebe kalanlar da var
Kuzum herkeste bünyeye göre değişiyor iğne etkileri bunlardan bir sonuca varamayız :)
Gözün aydın canım
Kuzular doktora gittim , bu ay rezervim aralıktaki kadar iyi değilmiş sayı söylemedi. İğnelere başlıyorum bugün, bakalım yumurtalar nasıl gelişecek? Dünkü kan tahlilinden sonra bugün sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam üstü sonuçları alırsın dediler akşam üstü beni aradılar tahlillerim o kadar kötü çıkmış ki hemoglobin 5 filan görünüyor.. ve diğer sonuçlara göre ben ya bir iç kanama geçiriyorum ya da başka birşey filan.. neyse apar topar hastaneye gittim tekrar kan verdin yarın sonuçlar çıkacak muhtemelen sağlık ocağındaki sonuçlar yanlışmış diyorlarbombok bir gün geçirdim kazasız belasız geldiğime dua ediyorum
Hadi inşallah kızzzhaberini bekliyorum
Gittim canım şuan en büyük yumurtam 13 mm tam sayı vermedi büyümekte olanda varmış bugün yine aynı iğneleri kullancam yarına bide cetrotide verdi canımSen kontrole gittin mi canım
Canım bu yaa neden o kadar düştü ki bende düşüklük var ferrum ford kullanıyorum bende ilaçla halolur yumurtalarda iğneyle inşallah güzelleşir canımArama artık belirti kızçemkafayı yicen
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun umarım bu ay gebe kalırsın progesteron içerikli ilaç verildiği için rahmin yeteri kadar kalınlaşır bu şekilde gebe kalanlar da var
Kuzum herkeste bünyeye göre değişiyor iğne etkileri bunlardan bir sonuca varamayız :)
Gözün aydın canım
Kuzular doktora gittim , bu ay rezervim aralıktaki kadar iyi değilmiş sayı söylemedi. İğnelere başlıyorum bugün, bakalım yumurtalar nasıl gelişecek? Dünkü kan tahlilinden sonra bugün sabah sağlık ocağına gittim kan verdim akşam üstü sonuçları alırsın dediler akşam üstü beni aradılar tahlillerim o kadar kötü çıkmış ki hemoglobin 5 filan görünüyor.. ve diğer sonuçlara göre ben ya bir iç kanama geçiriyorum ya da başka birşey filan.. neyse apar topar hastaneye gittim tekrar kan verdin yarın sonuçlar çıkacak muhtemelen sağlık ocağındaki sonuçlar yanlışmış diyorlarbombok bir gün geçirdim kazasız belasız geldiğime dua ediyorum
Peki artık büyümeleri durur mu ki canımO da çatlamayı önlüyor canım.
Aaa kuzum buna benzer bir durumu bebeğim varken yaşamıştım meğer benim de gittiğim hastanenin sonuçları yanlışmış bence seninki de öyle bir durum.
Ama bu durumlar belirsizken yine de iğnelere başlıyorsun hadi bismillah
Kızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğuGittim canım şuan en büyük yumurtam 13 mm tam sayı vermedi büyümekte olanda varmış bugün yine aynı iğneleri kullancam yarına bide cetrotide verdi canım
Canım bu yaa neden o kadar düştü ki bende düşüklük var ferrum ford kullanıyorum bende ilaçla halolur yumurtalarda iğneyle inşallah güzelleşir canıminşallah güzel sonuçlar alırız canım herbirimiz
Yanlış değilse bile kafaya takma canım piskoloji çok önemli bide o kadar iğneyi boşa mı kullanıyoruz elbette gelişir Allahın izniyle canımKızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu
Yok canım hem büyüyüp hem çatlamamsı için veriyorlar. Zaten kontrollerde büyüklüklerine bakıyor doktorPeki artık büyümeleri durur mu ki canım
İnşallah kuzumYanlış değilse bile kafaya takma canım piskoloji çok önemli bide o kadar iğneyi boşa mı kullanıyoruz elbette gelişir Allahın izniyle canımbide çoğu insan kansızken vitaminleri eksikken hamile kalıyo bişey olmuyo canım olumlu düşünelim
Kuzum sıkma canını lütfen. Rabbim ol dediyse olacak zaten. Yok demediyse de isterse en iyi şartlar olsun yine de olmaz. Biz güzel olacak diye düşünüp öyle hissedelim. Hiç stres yapma lütfenKızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu
İnşallah ablabsarma sariyirum ben biraz yokum emir büyük yerdenArama artık belirti kızçemkafayı yicen
Gözün aydın canım
Anladım canım perşembe bidaha gidicem o zaman der büyük ihtimalle kaç yumurta varsa diye düşünüyorumYok canım hem büyüyüp hem çatlamamsı için veriyorlar. Zaten kontrollerde büyüklüklerine bakıyor doktor
Ağrıdan kötülük çıkmaz inşallah yerleşmedir canımNapıyorsunuz kızlar nasılsınız
Valla ben çatlama iğnemi olalı bugğn 6.gün ve kasık bel ağrılarım hala geçmedi
Üstelik gögüs hassasiyetim de başladı
Sabah farkettim gögüslerim cam gibiydi. Sanki afet olacak gibi
Ellerin dert görmesin afiyetle yiyinİnşallah ablabsarma sariyirum ben biraz yokum emir büyük yerden
Gider canım kafanı yorma kendini rahat bırak bugün bi yazı okudum tek spermim tek yumurtam var diye üzülme çünkü 1 0dan büyük diye çok hoşuma gitti canımİnşallah kuzumYa ben klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmişti gonalf ile de gelişmişti üstelik şimdi 300 ünite ilaç alacağım tahminim daha yüksek bir performansın olması. bu ay d vitamini aldım inofolic kullandım, şimdi normal folik asite devam ediyorum. Beslenmem de iyi inşallah herşey yolunda gider canım ya.. demire filan da baktırıyorum bu defa bakalım sonuç ne gelecek. Benim evde ferrum var gebelikten kalmıştı olmazsa onu içerim
Oyy canımıniçi oyyhhhKuzum sıkma canını lütfen. Rabbim ol dediyse olacak zaten. Yok demediyse de isterse en iyi şartlar olsun yine de olmaz. Biz güzel olacak diye düşünüp öyle hissedelim. Hiç stres yapma lütfen
BU kadar erken yerleşme ağrısı olabilir mi ki ?Ağrıdan kötülük çıkmaz inşallah yerleşmedir canım
Beterin beteri var hemşom inşallah bu tedaviden alnımızın akıyla pozitifle çıkalım tek seferde kaliteli bol yumişlerimiz olsun da 5. Güne gitsinler donduracak kadar olsunlarGider canım kafanı yorma kendini rahat bırak bugün bi yazı okudum tek spermim tek yumurtam var diye üzülme çünkü 1 0dan büyük diye çok hoşuma gitti canım
Evet canım 7.-8. Güne kadar sürerBU kadar erken yerleşme ağrısı olabilir mi ki ?
İğnenin 6.günündeyim daha...
İğne etkşsidir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?