Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gider canım kafanı yorma kendini rahat bırak bugün bi yazı okudum tek spermim tek yumurtam var diye üzülme çünkü 1 0dan büyük diye çok hoşuma gitti canım
Canım o kap olayını sordum. Her kaba 5 embriyo konuyo donduruluyo ama 1 kapta 5 embriyo var diyelim ve dondurdun çözdürdüğünde sadece 2 transferi yapıyo gerisi çöp tekrar donmuyo ve 1 kap da 3 kap da aynı ücret

Kızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu
Nasil rez dusuk oldugunu anliyorlar canim .
Bak gör o yumoşlar nasil güzep buyucekler
İlaca bu tepkiyi veriyorsaa iğneye cok daha iyi olcak.
Rabbimin izniyle

Canım benim çok geçmiş olsun en kısa sürede adet olup rahatlamanı diliyorum
Kekik suyu içiyorum. Ama ailemden kimse içmemi onaylamıyor.sanırım inanmak istemiyorlar hamile olmadığıma. Sabah öğle akşam içmeye devam ettiğimde sökülüyorum genelde. Gerçekten bende rahatlamak istiyorum lari.

Hadi ya bizde de 6 embriyo donduruyor 3000 bizde de 1 tanede 6 tanede aynı bide yıllıkmış ücret canım

Beterin beteri var hemşom inşallah bu tedaviden alnımızın akıyla pozitifle çıkalım tek seferde kaliteli bol yumişlerimiz olsun da 5. Güne gitsinler donduracak kadar olsunlar
Aynen öyle canım en azından yumurtamız var rahmimiz var rahmi olmayan insanlar var yada çeşitli sebeplerden çocuk sahibi yasaklanan ben artık öyle düşünüyorum ve biz naparsak yapalım herşey olacağına varıyor ondan düşünmeyelim boşver hepimiz için herşeyin hayırlısı Allah kimseyi evlatla sınamasın

Ah canım teşekkür ederim inşallah kısa zaman da hepimiz kavuşuruz miniklerimize

Kızlar çok sağolun o kadar moralim bozukki inanın tek tesellim ilaçlarla yumurta gelişeceği ve tahlillerin yanlış olduğu
Kuzum aynısı geldi başıma doktor iç kanama var görünüyor tahlilleri burda yenileyelim dedi endişe etme balım bir embriyo gerekiyor o bebiş o göbüşe gelecek

Sağol lari. Proklatinim 37 çıktı. Geçen ay 78 lerdeydi
Aa harika bu gözün aydın ama yine de bu ay dostinex verir sana canım
Nasil rez dusuk oldugunu anliyorlar canim .
Bak gör o yumoşlar nasil güzep buyucekler
İlaca bu tepkiyi veriyorsaa iğneye cok daha iyi olcak.
Rabbimin izniyle
Seni yerimm sossiisss
Ben de inanmak istemiyorum da negatif çıkınca öecbur aklıyorum inanmaya
Hadi ya bizde de 6 embriyo donduruyor 3000 bizde de 1 tanede 6 tanede aynı bide yıllıkmış ücret canım
Bizim de ücret 1 yıllık sonra yine kirasını verip uzatanilirsin ve istediğinde transfer alabilirsin
Ne kadar doğru.. pozitif düşünelim inşallah güzel olacak herşey
Ah canım teşekkür ederim inşallah kısa zaman da hepimiz kavuşuruz miniklerimize
Amin canım benim inşallah

Canım neden moralin bozuk ben kaçırdım
Canım aralık ayındaki kontrolüme göre rezervimi çok beğenmedi dr bey o yüzden üzüldüm bir de kan tahlillerim hatalı çalışılmış iç kanama var diye acilen tetkik aldılar yine korktum epey ama şimdi çok şükür iyiyim Tahlillerim de iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…