Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bi sorun var ama inşallah önemli birşey değildir.
Adetimin ilk günü ağrılı ve sancılı sabah adet oldum. Öğlene kadar, sonra ped dolmadı, dün damla damla geldi normalde 2. Günü dolu dolu olurum. Bugün 3. Gün daha kanama gelmedi. İlk defa başıma böyle birşey geliyor. Dediğim gibi ovülasyon pik gösterdi ama bence ben geçen ay yumurtlamadım ve pıhtının p si bile yok minnacık bir pıhtı bile olmadı bu ay, zaten düzgün adet olamadım.

Bizim adam evden saklama kabı götürür

Hiç bilemedim canım. İnşallah ciddi bir şey değildir

Sen rahim filmi çekilmiştin demi canım?

Son düzenleme:
Şaka yapıyosun kuzummmm kesn sonuçlarda bi hata vardır iç kanama geçiren bi insan saglıklı mı olur böyle saçmalığa bak iğnelerin dozları fln nası gonalf verdimi bbgm tkrr ne zmn gdcksn

Kuzu gayet iyi yumurtaların 5 güne daha iyi olur inşallah

Kuzu bndede bu ay hiç pıhtı glmedi normalde az bile olsam gelir bu ay sıgır

kontrole kaç gün sonra çağırdı kuzum

ikili ikili mi donduruyorlar o zaman? umarım ikimizin de donduracak kadar yumuşu çıkar.. bi arkadaşım da dün bizim hocayı bıraktı volkan beye başladı ama yine de acıbademden devam etmek için volkana gitti

bu ay benim kontrolümde folikül çıkmadı kuzu, ondan bi hafta sonra pik gördüm ama doktor yumurtlama yok adetin gecikir demişti. yumurtlama olmazsa da zaten ilk günler az ve pıhtı oluyor o yüzden testlerin doğru gösterdiğine inanmıyorum artık. galiba lh yükselse de folikül çatlasa da yumurta yeterince gelişmemiş oluyor. gelişmeyen yumurta da çatlamaz o nasıl oluyor onu da anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…