Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy çok sevindim canım şimdi yumurta toplamamı olucak veya oldumu
Sağol kuzum yok bugün ilk iğnelerimi yaptım haftaya salı kontrol var inş
Hiç negatifleri düşünme bebeğine kavuşmana Allah ın izniyle son bir adım kaldı. Şimdi zihni vücudu bebişe hazırlamanın pozitif düşünmenin tam vakti
İnşallah canım benim inşallah inan ki elimde değil korku içindeyim
Bu kısmı kocacığım duymasın
Kız ayşoş eniştem için de konuşsana
Sizde bi sorun yokki kuzumm
Daha oncede oldu
İnsanın içindeki o korku tüp yaparken geçiyor mu sanıyon kız. Ben zaten tüpe karşı negatiftim
Canım benimde ilk kontrolüm 5 Gün sonra oldu normal yumurta anca büyür benim daha büyümekte olan var seninde bidahakiler sık olur bence kuzum
İnşallah canım 1 haftaya kadar güzel kaliteli çok yumurtam olur senin de yumişlerin perşembeye coşsun inşallah
Buna ben üzüleyim sen niye kafaya takıyorsun. Bak döverim seni
Ben bugün herşeye çok üzülüyorum ya dokunsan oturup ağlicam çok duygusal bir dönemden geçiyorum

Nasip işte üzüldüm kızcağıza
KIsmet işte canım yani bazen napsan boş
Yaaa minnoşun yanından geliyorum oda anneside iyi çok Şükür canım
Ayy ben de yeğenimi bir gün görmeden dayanamıyorum
Hayırlısı olsun canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin kuzum sanırım çok depresif bir dönemden çıkınca insan duygusal olarak coşuyor
Duygulaaarııığğmmm darmadağınnnn anlayamazzzsınnnnn bendeki bu kalppp seni olsaağğğ yaşayamazzsınnnn

Kuzuş hem stresli bir gün geçirdin. Hem de iğnelerin etkisi

Bugün başladım henüz kuzum ben iyiyim sen nasılsın? Biraz fazla baş ağrısı boyun ağrısı oluyor o yüzden mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama sizleri merak ediyorum
Şifa olsun canım bende pek giremiyırum bunara okuyabildiğimi okumaya çalışıyorum..ağrıların neden oluyor derslerden dolayımı

Kızlar burda kadın doğum hastanesinde birtane tüp bebek doktoru varmış çok iyi diyorlar hamile kalmadan bırakmıyormuş seni ona gideyim diyorum en azından rapor falan çıkartırım olmazmı özel maddi olarak yordu baya bizi C Capanin Gururu Teyom edaecoo LaRisaCca H halleycik

Yavrum eğer öyle biri varsa durduğun kabahat senin benim öyle bir doktorum olsa direk orda soluğu alırdım
Çok zor inşallah biranönce bebeğine kavuşur
Amin canım Allah herkesin kucağını doldursun

Yavrum eğer öyle biri varsa durduğun kabahat senin benim öyle bir doktorum olsa direk orda soluğu alırdım
Demi bencede gitmem gerekiyor artık eşim prens çocuğu olduğu için devlet hastanesinde uğraşmak istemiyor ama yok bu ay gidicem kesin ayy herkes ciddi ciddi adımlar atıyor gebelik için hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Şifa olsun canım bende pek giremiyırum bunara okuyabildiğimi okumaya çalışıyorum..ağrıların neden oluyor derslerden dolayımı
Hiç bilmiyorum kuzum sanırım çok fazla tlf elimde o yüzden mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum tabi ne kadar olabilirse. Antidepresan kullanıyorum onun etkisi de olabilir tabi balım bilemiyorum

Canım benim, devlette iyi dr olsa özelde ne işim olur? Para bana batıyor mu dağıtayım ama yok.. iskenderunda hatayda malesef gerçekten iyi ilgili doktor yok ki.. ben takiplerimi de adanada yaptırcam bunun için bütçe ayırdım kısmetse her ay 1 defa gidip daha önceki gebeliklerime hakim olan bir prof perinatolog var ebru tarım ona gidecem

Birde kızlar bir arkadaşla tanıştım hepimize umut olsun vücudunun heryerini kist sarmış artık doktorlar ya sağlığından olcaksın ya bebek sevdandan vazgeçicesin demişler sonra ameliyatlar falan olmuş 5 kez tüp bebek yaptırmış olmamış ertesi aylarda kendiliğinden gebe kalmış oda yetmedi bir sene sonra plansız gene gebe kaldı şimdi 2 bebeği var

Ahh ne güzel bir haber bu Rabbim isteyen herkese çabasız nasip etsin

Yani gidip tanışmaktan ne kaybederim en azından aşılama falan yapar ne biliyim birde o görsün bir kızla konuştum tek tüple gebe kalmış diğer arkadaşındada çikolata kistş varmış oda gebeymiş bunları duyunca hevesleniyorum

Kuzum zaten eğer kist 4-5 cm üzeri değilse ameliyat bile etmiyolsr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…