- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.281
Eşimde sorun yok tahlilleri çok iyiydi hatta ama ben keçiboynuzu özü yedirdim yinede bende femara kullanmıştım yumurtam büyümemişti umudu kestim olmayacak dedim ama arka taraftan gözükmeyen ve çatlayan yumurta ola biliyormuş test yaparken bile umudum yoktu yaniNe güzel darısı bize inşallah canım peki bunu duşında başka bir şey yaptın mı? yada eşinde bir sorun var mıydı?
Hareket ediyorum canım baya ohss olmaktan korkuyorum çünkü inşallah herşey yolunda gidecekevet canım son günlere doğru patlayacak gibiydim bir de sürekli sıkışık hissediyorsun. yudum yudum su iç evde yürü biraz
Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canımbizim hoca tazeci ben hiç istemiyorum aslında.. geçen sefer ohss msi bi şey oldum ama kimse sallamadı.. ama dondururken de embriyo kaliteli değilse dayanmıyor
Canikom hoşgeldin testin pik yapmış dün değerlendirdiğiniz iyi olmuş bugünkü testi nde çatlama görünüyor bugün ve yarın değerlendirirseniz harika olurİnşallah bu ay gebe kalırsın tatlımHerkese günaydın ben daha öncede bi kaç ovülasyon testi yapıp atmıştım ama en koyusu dün yaptığım oldu olmuş mu sizce
Birde dün değerlendirmiştim bugün olmasa olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim
Zaten önce Allah’a güveniyorum sonra da doktoruma tam teslimiyetteyimkuzum tazenin de dondurulmuşun da olumlu olumsuz deneyimlileri var. Sen hiç kafanı bulandırma. Bülentcim bilir işini
İşte en güzel zamanlarımızı çalışarak harcıyoruz gençlikte enerji var para yok olgunlukta Para var zaman yok yaşlılıkta zaman var para var enerji yokBukdr dolu dolu yaşamayi özlemişimm
Yok tatlım bak bütün gün hareket etmeye verdim kendimi kan dolaşım olsun diye bu sayede Topik Topik gezmemiş oldum
Anam her yerden bir tane geliyor tokat manyağı oldumBitanede benim yerimee sey yaap
Bak yaaa Buldumu geçiriyor bir taneyapmam mıııı hemen
Yazık kız dötümedötünü keselim tenhada kıstırıp
Seni bekliyorduk kan verdin miHerkese selamın aleyküm
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur canımValla bende çok özledim. Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum dengem şaştıgüzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah
Tüp yaptırdığında sen daha mı farklıydın kız hatırlıyorum seni benher fikre açığımYoksa bu Lariş topik topik gezip kendini üzüyor. Bari biz üzelim üzeceksek
gel beraber yürüyelimmmm. Beraber yürüdüğüm bir arkadaşım var. Kuzenim diyetisyen, bu arkadaş ona gidiyor. Diyorum yarı parayı da bana vereceksin düzenli yürüyüşe çıkarıyorum seni
O soru zaten fix Sormayan yok yaniBanada başladılar siz naptınız başladınız mı napıyonuz demelere
Canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunNasılsınız kızlar
Hatta en güzel şey de diyebilirizYemek yemek de çok güzel yaaa
Canım bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya sen de ne olduğunu öğrendiğinde bize yaz ki bizim de bilgimiz olsun ne olduğunu öğrenelimKIZLAR ACİL BİRŞEY SORMAM GEREKİYOR BİR ARKADŞAIM HAMİLE TEST VERMİŞ TOXO LGG DEĞERİ 4,23 ÇIKMIŞ REFERAN ARALIĞI 0-2,99 YAZIYOR BU NE DEMEKTİ GEBELİĞİ RİSKLİMİ OLUYOR
Canım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecekCanım doktorun ilişki konusunda birşey dedi mi
Ne tahlili yapacaklar kuzumEvet e2ye bakıyorlar canım benim yarın tahlilim var
Canım senin o çikolata kistlerinle ilgili bence bir an evvel tedavi olman gerekiyor çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektenKızlar bu ay üç gün gecikmeli adet oldum ya bugün aşırı kanamam oldu ders anlatırken sınıfta gözlerim karardı sancıdan kulaklarım çınladı. dersin ortasında çıktım zor güç hastaneye gittim. Dr baktı ilaç kullanmadan önce bi beta hcg yapalım düşük yapıyor olabilirsin dedi. Kan verdim negatif çıktı arveles ve parol iç dedi. Yürüyemez haldeyim dr çikolata kistin ağrı yapıyor olabilir dedi. Saatlerdir hem ağrı çekiyorum hem salya sümük ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu benim psikolojim bitti artık
Ben de evde tekim kahvaltılık hazırladımBi çökertme yapmışım var ya offhhh
KEŞke göbüşümüzle yuvarlansakİyi valla aynı yuvarlanıp gidiyoruz
Akşam kahvaltısını da çok güzel hazırlarım bakBen de evde tekim kahvaltılık hazırladım
Ah keşkeeeeeAkşam kahvaltısını da çok güzel hazırlarım bakkeşke komşu olsak kız
Bugün yapmadım ama aldım test yarın sabah ilk idrarla yapıcam kuzum
bugün 7 oldu yavrukuş :) Ama akıntı dışında bişeyim yok hala
Canım benim o kadar dua ediyorum ki pozitif haberle dönmeneBugün yapmadım ama aldım test yarın sabah ilk idrarla yapıcam kuzum
Yarın sana artık loading ıııııııııııııııııı %93 yapıcambugün 7 oldu yavrukuş :) Ama akıntı dışında bişeyim yok halaBöyle böyle saya saya güzel haberler alırız inşallah. :) :)
Bize girmeyin dedi canım kimi girin demiş kimi girmeyinCanım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecek
Yaa Allah razı olsun canımCanım benim o kadar dua ediyorum ki pozitif haberle dönmene
Canım tüp bebeğe başlamışsın okuyorum fırsat buldukça hepsini
E2me bakacak canıme tahlili yapacaklar kuzum
Canım girin. Hiçbir kurumsal tüp bebek merkezinin web sitesinde cinsel ilişki konusunda girilmemesi önerilir yazmaz çünkü sperm bayatlar 5 günden fazla boşalmamak spermi bayatlatır o yüzden cinsel perhizi çatlatma vurunca yapıyosun. Sizde sperm problemi var mıBize girmeyin dedi canım kimi girin demiş kimi girmeyin
Yok yok Allah ın izniyle bu tedavide olsa da olmasa da en kısa zamanda gelecek bebiş hissediyorum benYaa Allah razı olsun canımÇok umudum yok ama negatif fikrine alıştırdım en azından kendimi yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Oyy çiçeğim benimCanım tüp bebeğe başlamışsın okuyorum fırsat buldukça hepsinibir sürü şey öğrendim sayenizde taze, donmuş, ohs Benim biraz moralim bozuk, adete 3-4 gün var sabah test yaptım negatif. Bu ay hsg çekildiğim için umutluydum.Şu an üzerimde regl duygusallığı var.
Bu arada yazdıklarını okuyorum sen moralini yüksek tut ki bir sürü sağlıklı yumurtan olsun. Dualarım seninle
Opu da da bakılacak e2 ye değil mi? Ohss olup olmadığını öyle anlıyorlarE2me bakacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?