Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel darısı bize inşallah canım peki bunu duşında başka bir şey yaptın mı? yada eşinde bir sorun var mıydı?
Eşimde sorun yok tahlilleri çok iyiydi hatta ama ben keçiboynuzu özü yedirdim yinede bende femara kullanmıştım yumurtam büyümemişti umudu kestim olmayacak dedim ama arka taraftan gözükmeyen ve çatlayan yumurta ola biliyormuş test yaparken bile umudum yoktu yani

evet canım son günlere doğru patlayacak gibiydim bir de sürekli sıkışık hissediyorsun. yudum yudum su iç evde yürü biraz
Hareket ediyorum canım baya ohss olmaktan korkuyorum çünkü inşallah herşey yolunda gidecek
bizim hoca tazeci ben hiç istemiyorum aslında.. geçen sefer ohss msi bi şey oldum ama kimse sallamadı.. ama dondururken de embriyo kaliteli değilse dayanmıyor
Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Canikom hoşgeldin testin pik yapmış dün değerlendirdiğiniz iyi olmuş bugünkü testi nde çatlama görünüyor bugün ve yarın değerlendirirseniz harika olurİnşallah bu ay gebe kalırsın tatlım
kuzum tazenin de dondurulmuşun da olumlu olumsuz deneyimlileri var. Sen hiç kafanı bulandırma. Bülentcim bilir işini
Zaten önce Allah’a güveniyorum sonra da doktoruma tam teslimiyetteyim
Bukdr dolu dolu yaşamayi özlemişimm
İşte en güzel zamanlarımızı çalışarak harcıyoruz gençlikte enerji var para yok olgunlukta Para var zaman yok yaşlılıkta zaman var para var enerji yok
LaRisaCca kız her olumsuzluğa balıklama atlama bak döverim seniiiiiiiiii
Yok tatlım bak bütün gün hareket etmeye verdim kendimi kan dolaşım olsun diye bu sayede Topik Topik gezmemiş oldum
Bitanede benim yerimee sey yaap
Anam her yerden bir tane geliyor tokat manyağı oldum
yapmam mıııı hemen
Bak yaaa Buldumu geçiriyor bir tane
dötünü keselim tenhada kıstırıp
Yazık kız dötüme
Herkese selamın aleyküm
Seni bekliyorduk kan verdin mi
Valla bende çok özledim. Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum dengem şaştı güzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur canım
Tüp yaptırdığında sen daha mı farklıydın kız hatırlıyorum seni ben
Banada başladılar siz naptınız başladınız mı napıyonuz demelere
O soru zaten fix Sormayan yok yani
Nasılsınız kızlar
Canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Yemek yemek de çok güzel yaaa
Hatta en güzel şey de diyebiliriz
KIZLAR ACİL BİRŞEY SORMAM GEREKİYOR BİR ARKADŞAIM HAMİLE TEST VERMİŞ TOXO LGG DEĞERİ 4,23 ÇIKMIŞ REFERAN ARALIĞI 0-2,99 YAZIYOR BU NE DEMEKTİ GEBELİĞİ RİSKLİMİ OLUYOR
Canım bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya sen de ne olduğunu öğrendiğinde bize yaz ki bizim de bilgimiz olsun ne olduğunu öğrenelim
Canım doktorun ilişki konusunda birşey dedi mi
Canım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecek
Evet e2ye bakıyorlar canım benim yarın tahlilim var
Ne tahlili yapacaklar kuzum
Canım senin o çikolata kistlerinle ilgili bence bir an evvel tedavi olman gerekiyor çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten

Bugün yapmadım ama aldım test yarın sabah ilk idrarla yapıcam kuzum
Canım benim o kadar dua ediyorum ki pozitif haberle dönmene
bugün 7 oldu yavrukuş :) Ama akıntı dışında bişeyim yok hala Böyle böyle saya saya güzel haberler alırız inşallah. :) :)
Yarın sana artık loading ıııııııııııııııııı %93 yapıcam

Canım tüp bebeğe başlamışsın okuyorum fırsat buldukça hepsini bir sürü şey öğrendim sayenizde taze, donmuş, ohs Benim biraz moralim bozuk, adete 3-4 gün var sabah test yaptım negatif. Bu ay hsg çekildiğim için umutluydum.Şu an üzerimde regl duygusallığı var.

Bu arada yazdıklarını okuyorum sen moralini yüksek tut ki bir sürü sağlıklı yumurtan olsun. Dualarım seninle

Bize girmeyin dedi canım kimi girin demiş kimi girmeyin
Canım girin. Hiçbir kurumsal tüp bebek merkezinin web sitesinde cinsel ilişki konusunda girilmemesi önerilir yazmaz çünkü sperm bayatlar 5 günden fazla boşalmamak spermi bayatlatır o yüzden cinsel perhizi çatlatma vurunca yapıyosun. Sizde sperm problemi var mı

Yaa Allah razı olsun canım Çok umudum yok ama negatif fikrine alıştırdım en azından kendimi yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Yok yok Allah ın izniyle bu tedavide olsa da olmasa da en kısa zamanda gelecek bebiş hissediyorum ben
Oyy çiçeğim benim teşekkür ederim. Kuzu üzülme hsg bu adet döneminde de sana şans tanımaya devam edecek İnşallah bu ay gebe kalırsın
E2me bakacak canım
Opu da da bakılacak e2 ye değil mi? Ohss olup olmadığını öyle anlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…