Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teoomm ben ztn gunluk 10 bin adim atiyorummm
İlk etapta spor vermedi ama yürücem ben

Canım iyi ki sormuşsun bu soruyu

Ya ben bu güne kadar ohss sorununu idrar yapamama problemi olarak biliyordum neden nereden öyle biliyordum onuda bilmiyorum
Aydınlattığın için teşekkür ederiz
Rica ederim canımm kimse yaşamasın insallah

Bugün yaptığım bu da

Eklentiler

• 4FF6657B-7657-424E-B227-79AA287CE5E8.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 29
Bendede 2,5 cm çikolata kisti var kist için birşey uyguluyorwmusun canım
Geçici menapoza sokan ilaçları söylüyolar ama ben gebelik istediğim için kistlere rağmen devam ediyorum femara ya canım. Kür olarak da şimdiye kadar hiç bişey yapmadım korkuyorum nedense öyle şeylerden

Kızlar bu ay üç gün gecikmeli adet oldum ya bugün aşırı kanamam oldu ders anlatırken sınıfta gözlerim karardı sancıdan kulaklarım çınladı. dersin ortasında çıktım zor güç hastaneye gittim. Dr baktı ilaç kullanmadan önce bi beta hcg yapalım düşük yapıyor olabilirsin dedi. Kan verdim negatif çıktı arveles ve parol iç dedi. Yürüyemez haldeyim dr çikolata kistin ağrı yapıyor olabilir dedi. Saatlerdir hem ağrı çekiyorum hem salya sümük ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu benim psikolojim bitti artık

Malesef çikolata kisti cok ağrı yapıyor cnm bende de var o beladanusuttuysem daha cok ağrır benim. Ayaklarıma sicak su biraz hafifletiyor

Malesef çikolata kisti cok ağrı yapıyor cnm bende de var o beladanusuttuysem daha cok ağrır benim. Ayaklarıma sicak su biraz hafifletiyor
DOğru canım dün sabah çok yağmur vardı okula giderken baya ıslandım o heralde beni bugün daha çok sıkıştırdı sancıdan off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…