Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer bu tedavide olmazsa yaza kadar deniycem yine olmazsa da tüp bebek yolu gözükür canım
Birşey söyleyeyim mi şimdiki aklım olsa direk tüpe giderdim. Doktorlara verdiğim muayene ücretleri, tedavi masrafları, istedikleri tahlilleri üst üste koysam 2 kere tüp yapmıştım şimdiye

İnşallah canım benim Sende çok dikkat et kendine, yediklerine. Lari transferin ne zaman olacağı belli değil di mi yumurtalara göre mi belli olacak ? Yani senin durumun ne zaman belli olur

Burdaayım
iyiyim ben sizleri takip ediyorum, dünden beri bi nefes darlığım var hareket ettikçe böle nefes nefesa kalıyorum, hastalık değil yani, adet öncesi oluyordu daha önceden de ama şuan 9 gün var adete, neden olur mu pko ya da kist falan gibi bişeyin bununla ilgisi var mı acaba bildiğiniz bir şey var mı?

Evet valla çok garip ya
Dondurulduktan sonra çözününce bozulma ihtimalinimi düşünüyolar acaba tazeciler. Tazeykende rahim yorulmus oluyor. Yine de doktorun tecrübesi önemli bence
Kuzu bn o bozulma olayını sordum çok çok nadiren karşılaştıkları bir durummuş
Valla bende çok özledim. Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum dengem şaştı güzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah
balım biraz daha sık dişini az kaldıı
kesnlkleee katılıyorummmm

Ahh bbgmmmm seni çok iyi anlıyorum bn ameliyat olmadan ilk oldugum gün yatamazdm agrıdan birde üstüne migdeme vururdu geberirdim allah bin defa yardımcın olsun geçicek inşallah bebiş olunca

Yok şükür canım eşime kontrollere gidince belli aralıklarla bugün sperm atımı yapalım diyor canım ama biz ikimiz beraber olmamızı yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…