Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlusal a gelince hiç içmedim. Rahimi sökülsün diye bayağı derin kazıyormuş. Toparlaması da Bikaç ayı alıyormuş. Korkunç bişey...
Ay şuan bunu duyduğuma inanamıyorummm, reglim düzensizken çok kez kullandımmm. Kendime ne yapmışım hatta bir kullandığımda hamile kalmışım. Kanamalar sancılar falan derken öğrenmemle kaldım

Tüp bebek denedim ve bir daha denemiceğimden de eminim açıkçası. Vücuduma o iğneleri yapmamın tek sebebi de ailemin yoğun baskısıydı. Eşim değil kendi annem babam. Ve o dönem çok zordu benim için, sağlıklı olan vücuduma bunu nasıl yaptığımı düşündüm her iğnede.ve sonuç olarak hormon yüklenmesinden göğüslerimde kistler oluştu ağrı ve acı veren. Neyse ki tüp bebek hakkım mevcut ama bir daha asla.

Anladım, o zaman sizin yerinizde olsam gerekirse biraz bekleyip hamilelik olmadığından emin olup önce soğan kürü sonra aslan pençesi kürü yapardım, hem doğal ürünler hem de faydasını görenler çok var, ben de şahit oldum yani

Bu fikri sevdim

Ben hormon değerlerinden çok anlamıyorum canım. Ama menopoza girdiğini düşünmüyorum, en kötü ilaçlardan dolayı bişeyler olmuştur, düzelecektir

Tarlusal a gelince hiç içmedim. Rahimi sökülsün diye bayağı derin kazıyormuş. Toparlaması da Bikaç ayı alıyormuş. Korkunç bişey...
Ben kullandım 1 kez bende bi yan etki yapmadı sonraki adetlerim düzenli geldi ve 6 ay sonra da hamile kaldım

CAnım benim sana adet masajını söylemiştim kasıklara yapılan onu yapanlar hemen ertesi gün adet olduklarını söylüyorlar keşke bir denesen onu ( instada bir gebenin günlüğü sayfasında)
Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırısın inşallah canım
Amin canımıniçi

Sizin aşama nedir pekala? Geçen ay mı yumurta toplandı ohss gibi bişey oldu dedinizya?
Valla benm de tüp bebek olacak %99 ondan çok merak ediyorum bu dondurulmuş ile taze arasında ki farkı. Siz neden taze istemiyorsunuz
Ben geçen sene tüp bebek yaptırdım ilk seferde tuttu ama bebeklerimin kalbi durdu. 22 folikul toplandığı için opu sonrası su içmem yasaktı. Kasıkta sürekli ağrı ve bir dolgunluk hissi vardı, gebelik olunca da devam etti ağrılar. Yumurta gelişimi için çok yüksek dozda hormon kullanılıyor transfere kadar vücudun bu hormonları atamıyor etkileri kalıyor. Transfere uygunluk için bazı hormonların da belli değerde olması gerekiyor sanırım bana hiç bakılmadı direkt transfere çağrıldım. Transferde rahim kalınlığı uygunsa transfer oluyor değilse dolduruluyor. Bana 2 embriyo transfer edildi. Son 2 embriyom daha vardı doktor bunlar donduracak kalitede değil dedi boşa para harcama dedi. Yani dondurup beklemek de bir risk, taze transfer de risk.. doktor duruma göre seçiyor olabilir ama artık çoğu doktorun belli bir tarzı var ya hep donduruyor ya da embriyo çözünürken ölürse diye önce taze yapıyor..

Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Evet canım ama kendisi ohss olduğumu düşünmüyor olabilir ağrı normal su içme dediler sadece, muayeneye çağırmadı direkt transfere çağırdılar. Transferden sonra da su içmedim. Burada galiba bir hastası ohss oldu onun embriyoları dondurmuşlardı. Korkma şimdiden.. benim de arkadaşım ohss oldu ondan biliyordum ve korktuğum her şey başıma gelir bugün yabancı bir kadının sayfasında gördüm acıdan inliyordu 26 folikül toplanmış onun yanında ben iyiydim tek pişmanlığım acaba düşükle ilgisi var mı diye düşünmeden edemiyorum ama bunun da sonu yok. Dondurulmuş olsa embriyolar da ölebilirdi. Yarın şehir hastanesinde covid testi yaptırmaya çalışacağım bu arada. Çarşamba histeroskopi olacak

Aşko senin aile öykünde pıhtılaşma var ama ben senin düşüğünün sebebinin pıhtılaşma olduğunu düşğnüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…