- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.461
Ay şuan bunu duyduğuma inanamıyorummm, reglim düzensizken çok kez kullandımmm. Kendime ne yapmışımTarlusal a gelince hiç içmedim. Rahimi sökülsün diye bayağı derin kazıyormuş. Toparlaması da Bikaç ayı alıyormuş. Korkunç bişey...
Tüp bebek denedim ve bir daha denemiceğimden de eminim açıkçası. Vücuduma o iğneleri yapmamın tek sebebi de ailemin yoğun baskısıydı. Eşim değil kendi annem babam. Ve o dönem çok zordu benim için, sağlıklı olan vücuduma bunu nasıl yaptığımı düşündüm her iğnede.ve sonuç olarak hormon yüklenmesinden göğüslerimde kistler oluştu ağrı ve acı veren. Neyse ki tüp bebek hakkım mevcut ama bir daha asla.Üstteki mesajımı görmediniz sanırım onu da tekrarladım o yüzden
Ümit kesmek yok, neler yaşadınız bilmiyorum tabiki ama her zaman ümit vardır, olanda da olmayanda da bir hayır vardır, yaşarken insan anlamıyor kendini yıpratıyor tabiki ama bu ara herkesin modu düşük morali bozuk, astrolojik olaylardan mı içinden geçtiğimiz süreçlerdenmidir bilmiyorum ama sizin şuan adet olamamanızın da sıkıntısı moralinize yansımış durumda, o çok stres ve gerginlik yaratan bir durum, aslında bu kadar kötü hissetmiceksiniz adet geldiğinde
Hamile olup olmadığınızdan kesinlikle emin olamıyorum tabiki
Anladım, o zaman sizin yerinizde olsam gerekirse biraz bekleyip hamilelik olmadığından emin olup önce soğan kürü sonra aslan pençesi kürü yapardım, hem doğal ürünler hem de faydasını görenler çok var, ben de şahit oldum yaniTüp bebek denedim ve bir daha denemiceğimden de eminim açıkçası. Vücuduma o iğneleri yapmamın tek sebebi de ailemin yoğun baskısıydı. Eşim değil kendi annem babam. Ve o dönem çok zordu benim için, sağlıklı olan vücuduma bunu nasıl yaptığımı düşündüm her iğnede.ve sonuç olarak hormon yüklenmesinden göğüslerimde kistler oluştu ağrı ve acı veren. Neyse ki tüp bebek hakkım mevcut ama bir daha asla.
Bu fikri sevdimAnladım, o zaman sizin yerinizde olsam gerekirse biraz bekleyip hamilelik olmadığından emin olup önce soğan kürü sonra aslan pençesi kürü yapardım, hem doğal ürünler hem de faydasını görenler çok var, ben de şahit oldum yani
Hadi bakalım inşallah size de iyi gelirlerBu fikri sevdim
Subat sonu benim randevum varDoktor olarak kim var şişli memorialde
Ortaya karisik ama klasikle bitirdikHangi pozisyon
Ben hormon değerlerinden çok anlamıyorum canım. Ama menopoza girdiğini düşünmüyorum, en kötü ilaçlardan dolayı bişeyler olmuştur, düzelecektirTeşekkür ederim güzel umudun için ama bu mümkün değil sanki. Kan sıfır, ultrasonda da hiçbişey yok. En son ilişki 30 unda olmuş geç döllenme de mümkün değil sanki? Yani hiç mi belirti göstermez? Amh ım 0,7. En son fsh im 16.93. Lh 11.53. Estr.34. 73 tü adetin 3. Günü testinde. Menapoz gibi de değil Di mi fsh ım?
Ben kullandım 1 kez bende bi yan etki yapmadı sonraki adetlerim düzenli geldi ve 6 ay sonra da hamile kaldımTarlusal a gelince hiç içmedim. Rahimi sökülsün diye bayağı derin kazıyormuş. Toparlaması da Bikaç ayı alıyormuş. Korkunç bişey...
Ortaya karisik ama klasikle bitirdik
Kaza yasiyoruz digeerlerinde
Çok sevinirim kuzum çok sağolasınSubat sonu benim randevum var
Goruslerimi detaylarimi paylasirim canim
Bl
CAnım benim sana adet masajını söylemiştim kasıklara yapılan onu yapanlar hemen ertesi gün adet olduklarını söylüyorlar keşke bir denesen onu ( instada bir gebenin günlüğü sayfasında)İğneden sonraki 30.günü bitirdim. Hala tık yok. Bugün karından da ultrasona soktu Dr um tekrar. Hiç bişeyim yok. Deliricem. Tarlusal ı kullanma dediler, çok sinirlilik yapıyormuş ve Rahim kazıyormuş resmen. İçmedim. Dün gece bacaklarım uyuştu uyku uyuyamadım. Kas gevşetici içtim. Bacaklarım çok uyuşuyor adet gecikmesinden diyorlar. Söyle ben napayım?
Amin canımıniçiHayırlısı ile güzel sonuçlar alırısın inşallah canım
HahhA bu iyidiien güzeli ata binme pozisyonu hiç kazada olmaz direksiyon sende
Bahceciye gittik biz teyzem icinÇok sevinirim kuzum çok sağolasın
Ya ben de işte bu yüzden bahçeciye soğuğum biraz çok reklam kokuyo herşeyleriBahceciye gittik biz teyzem icin
Ama reklamlar kdr degiller maalesef
Bahceci bursadan memnunlar meselaa onuda duusundumYa ben de işte bu yüzden bahçeciye soğuğum biraz çok reklam kokuyo herşeyleri
Ben geçen sene tüp bebek yaptırdım ilk seferde tuttu ama bebeklerimin kalbi durdu. 22 folikul toplandığı için opu sonrası su içmem yasaktı. Kasıkta sürekli ağrı ve bir dolgunluk hissi vardı, gebelik olunca da devam etti ağrılar. Yumurta gelişimi için çok yüksek dozda hormon kullanılıyor transfere kadar vücudun bu hormonları atamıyor etkileri kalıyor. Transfere uygunluk için bazı hormonların da belli değerde olması gerekiyor sanırım bana hiç bakılmadı direkt transfere çağrıldım. Transferde rahim kalınlığı uygunsa transfer oluyor değilse dolduruluyor. Bana 2 embriyo transfer edildi. Son 2 embriyom daha vardı doktor bunlar donduracak kalitede değil dedi boşa para harcama dedi. Yani dondurup beklemek de bir risk, taze transfer de risk.. doktor duruma göre seçiyor olabilir ama artık çoğu doktorun belli bir tarzı var ya hep donduruyor ya da embriyo çözünürken ölürse diye önce taze yapıyor..Sizin aşama nedir pekala? Geçen ay mı yumurta toplandı ohss gibi bişey oldu dedinizya?
Valla benm de tüp bebek olacak %99 ondan çok merak ediyorum bu dondurulmuş ile taze arasında ki farkı. Siz neden taze istemiyorsunuz
Evet canım ama kendisi ohss olduğumu düşünmüyor olabilirEvet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Aşko senin aile öykünde pıhtılaşma var ama ben senin düşüğünün sebebinin pıhtılaşma olduğunu düşğnüyorumEvet canım ama kendisi ohss olduğumu düşünmüyor olabilirağrı normal su içme dediler sadece, muayeneye çağırmadı direkt transfere çağırdılar. Transferden sonra da su içmedim. Burada galiba bir hastası ohss oldu onun embriyoları dondurmuşlardı. Korkma şimdiden.. benim de arkadaşım ohss oldu ondan biliyordum ve korktuğum her şey başıma gelir bugün yabancı bir kadının sayfasında gördüm acıdan inliyordu 26 folikül toplanmış onun yanında ben iyiydim tek pişmanlığım acaba düşükle ilgisi var mı diye düşünmeden edemiyorum ama bunun da sonu yok. Dondurulmuş olsa embriyolar da ölebilirdi. Yarın şehir hastanesinde covid testi yaptırmaya çalışacağım bu arada. Çarşamba histeroskopi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?