Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok araştırma işine girmedim ama işte bahçeci,memorial,acıbadem bunlar aklımda kalanlar. C Capanin Gururu Teyom düşüncelerine ihtiyacım var
Canım ben de Adanada olmazsa İstanbul'u düşünüyorum. Şişli Memoriale giderim. Acıbadem den de memnun olan çok kişi gördüm forumda. Ama erkek kaynaklı sorunlarda Şişli daha başarılı. Bahçeci ile ilgili çok olumsuz yazanlar var. Onu hiç düşünmüyorum.

Kuzum birgebeningünlüğü diye bir insta sayfası var orada adet olma masajı var bu akşam onu yapmayı denesen keşke
İğneden sonraki 30.günü bitirdim. Hala tık yok. Bugün karından da ultrasona soktu Dr um tekrar. Hiç bişeyim yok. Deliricem. Tarlusal ı kullanma dediler, çok sinirlilik yapıyormuş ve Rahim kazıyormuş resmen. İçmedim. Dün gece bacaklarım uyuştu uyku uyuyamadım. Kas gevşetici içtim. Bacaklarım çok uyuşuyor adet gecikmesinden diyorlar. Söyle ben napayım?

Lumix bebeğim öylemi kızzz sen bizi satmazsın diye düşünüyordum, yanılmışım
Ay kimseyi satmaammmm, hepimiz benim bebeklerimsiniz ateşkes ilan ediyorum hepberaber yiyelim kimse kimsenin kıçını başımı kesmesin
BNce bunu bi iyi düşün biz kalabalıgız hepmz ayrı yörelerden lezzetler yaparız pişman olursunuz karşınıza geçer ballandıra ballandıra yeriz
Çok haklısın, oooh çeşit çeşit yemeek

Sizin yaşınız ve amh değeriniz kaçtı

Hayırlısı ile güzel sonuçlar alırısın inşallah canım

Canım bu ay benimde ilk defa adetim çok değişik oldu, nerdeyse adet olamadım sayılır, bende hemen acaba menopoz geliyor olabilirmi diye düşündüm. Ama sonra arkadaş hatırlattı amh iyiydi senin menopoz olamaz yazdı ve araştırdım arkadaş haklıydı. Senin amh ölçümün yapılmışmıydı? Kaç çıkmıştı.
Birde şöyle hikayeler var; mucizeler... Kadın adet olamıyor, söktürücü kullanıyor yine adet olamıyor aradan 30 gün geçiyor bakıyorki hamile. Bazı bebekler çok yavaş yerleşme olabiliyor, yani dölleniyor normal şartlarda 6-12 günde yuvalanması gerekirken, o döllenme çook ağır şekilde yerleşiyor. Neden olmasın... Allah var Mucizelerde hep biz insanlar için

Teşekkür ederim güzel umudun için ama bu mümkün değil sanki. Kan sıfır, ultrasonda da hiçbişey yok. En son ilişki 30 unda olmuş geç döllenme de mümkün değil sanki? Yani hiç mi belirti göstermez? Amh ım 0,7. En son fsh im 16.93. Lh 11.53. Estr.34. 73 tü adetin 3. Günü testinde. Menapoz gibi de değil Di mi fsh ım?

Doktor olarak kim var şişli memorialde

Eger eminsen hamile olmadigina soğan kürü yapabilirsin.. Rahim filmi çekildigim ay basima geldi benimde 25 gun civarı bi gecikme. Doktorum muayane etti rahmin durumuna baktı bi kac kez tabi kan vermiştim negatif cikinca tarlusal vermişti onla da zor adet olmuştum

Yaş 38. Amh 0,7
fsh çok yüksek değil sanki, aslan pençesi kürü denediniz mi, hem hormonlsrı düzenliyor hem de fsh i düşürüyor, hayıt tohumu kürü de aynı şekilde, aslan pençesi kullanan bir yakınım var onun menapoz başlangıcında bile işe yarayıp adet oldurduğunu biliyorum, hayıt tohumuna pek hakim değilim, aslan pençesini öneririm

Şuan hiçbişey den emin değilim sanırım. Anlam veremiyorum. Sadece dehşet uyutmayan bacak ağrılarım var, uyuşmalar var ve yürüyemiyorum ağrıdan. Boşlukta gibi ağır bacaklarım. Dr lardan ümidi kestim, sizlerde umut arıyorum.

Aktara muhakkak uğrayayım o zaman. Bilgi alayım bakalım. Neden olmasın denerim en azından. Ama kesin hamile değilimdir Di mi..

Tarlusal a gelince hiç içmedim. Rahimi sökülsün diye bayağı derin kazıyormuş. Toparlaması da Bikaç ayı alıyormuş. Korkunç bişey...

Bir de tüp bebek düşünmüyormusunuz? henüz hiç çocuk yoksa hızlı sonuç almak için tüp bebek öneririm, amh 1in altında olunca tüp bebek diyebiliyor bazı doktorlar Coffeeturk
Üstteki mesajımı görmediniz sanırım onu da tekrarladım o yüzden

Ümit kesmek yok, neler yaşadınız bilmiyorum tabiki ama her zaman ümit vardır, olanda da olmayanda da bir hayır vardır, yaşarken insan anlamıyor kendini yıpratıyor tabiki ama bu ara herkesin modu düşük morali bozuk, astrolojik olaylardan mı içinden geçtiğimiz süreçlerdenmidir bilmiyorum ama sizin şuan adet olamamanızın da sıkıntısı moralinize yansımış durumda, o çok stres ve gerginlik yaratan bir durum, aslında bu kadar kötü hissetmiceksiniz adet geldiğinde
Aktara muhakkak uğrayayım o zaman. Bilgi alayım bakalım. Neden olmasın denerim en azından. Ama kesin hamile değilimdir Di mi..
Hamile olup olmadığınızdan kesinlikle emin olamıyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…