Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hormonlardan bağımsız huzursuz bacak sendromu olabilir.. ayrıca bence de vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın yalnız şu da var amh i güvenilir bir yerde yaptırdınız mı? Kanı alır almaz hemen çalışmaya başlamazlarsa sonuç yanlış çıkıyor amh ta. Bazı yerler kanları alıp dışarı yolluyor falan

Günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. bugün Rahim filmi çekineceğim eşim de spermiyogram verecek. dualarınızı bekliyorum inşallah. bir de klomen kullanmadım bu ay. hsg öncesinde ya da sonrasında doktor vajinal muayene yapar mı yoksa talep etmem mi gerekir?

Aşko senin aile öykünde pıhtılaşma var ama ben senin düşüğünün sebebinin pıhtılaşma olduğunu düşğnüyorum
@peraares kesinlikle pıhtılaşma düşüklere sebep olabiliyor çevremde örneklerini çok gördüm ihmal etmeyin

Canımm hadi hayırlı haberle gel inşallah. Klomeni dr kontrolünde kullanmadın mı? İlacın bittiğinde çağırmış llmalıydı kontrole? Eğer dr kontrolünde kullanmadıysan tabiki bir gidip görünmekte fayda var canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Günaydın kızlar kızlar ...bugün 16. gün hala regl olmadım
Test isteriz canımm inşallah gebesindir

Hayırlı cumalar canım.. kendini kasma öncelikle çok fazla ağrı olmuyor yani bende olmamıştı. Klomen kullanmaman iyi olmuş neticede tüplerde problem varsa boşuna hormon almış olacaktin . Gebelik olmadığından eminsen talep etme bende yapmismiydi hatırlayamadım

yaaa korkuyorum yapmaya çünkü ben hep kendi döngümde olurum şuanda kafamda deli sorular

inşallah canım Allah razı olsun. evet doktor kontrolünde kullanmıştım. kontrol etti geçen ay hatta yumurtam da olgundu ama yine olmadı malesef. regl olunca da hsg kararı verdi. Rabbim bu mübarek vakitlerde inşallah hepimizi sevindirir, hepimiz müjdelerimizi bu topikte veririz.

önceki doktorum pco olduğumu söylemişti. bu doktor pco değilsin diyor. ben de ona göre yumurta var mı yok mu diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…