Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim artık beynim durdu vallahi sonumuz hayır olsun
Ahh bbgmmmm seni çok iyi anlıyorum bn ameliyat olmadan ilk oldugum gün yatamazdm agrıdan birde üstüne migdeme vururdu geberirdim allah bin defa yardımcın olsun geçicek inşallah bebiş olunca
aynen karnım kasıklarım makatıma bile vuruyo sancısı Allah kimsenin başına vermesin bizler de kurtulalım inşallah
bende birkaç kez iğneyle denerim sonra tüpe geçicem sanırım vakit kaybediyorım gibi..kist için birkaç takviye aldım onları kullanıcam kür bende yapmıyorum
bu ay da geçsin bende aşılamaya geçicem canım kesin karar verdim
Bende öğretmenim okulda denk gelince kaloriferin oraya yaslanir zor anlatırdım ders.. Bi kac kez de miğde bulantısından dersi bırakıp çıkmıştım öğrenciler pesimden geldi hamile siniz ne güzel diye
bende bugün gençler karnım çok ağrıyo deyip çıktım valla çile her ay okul olduğu zamanlarda Allahım nolur adetim hafta sonuna gelsin diye dua ediyorum
sıcak su torbası bi de arveles azcık rahatlattı bebişim birazdan yatağa gircem inşallah sabaha toparlarım

Bende öyleyim cnm cok zor oluyor. Çaresi de yokki kistin. Benim doktorum alsak da tekrar oluşucak dedi ki gerçekten öyle kiminin 3 ay sonra kiminin 1 sene sonra olusuyor tekrar

bugünün yarını da var kanka
Hahahha bu çok iyiydi
Ben sana göstercem sen bekle
Oh aman iyi sevindim canım dikkat et kendine
Lumix bebeğim öylemi kızzz sen bizi satmazsın diye düşünüyordum, yanılmışım
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızım
Bir fiti fiti sey edip geldim
Yansın gecelerrr

bugünün yarını da var kanka

Ben sana göstercem sen bekle

Oh aman iyi sevindim canım dikkat et kendine

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızım

Yansın gecelerrr
Kader utansın be kanka

BNce bunu bi iyi düşün biz kalabalıgız hepmz ayrı yörelerden lezzetler yaparız pişman olursunuz karşınıza geçer ballandıra ballandıra yeriz
Ahahah bu konuda kendime güveniyorum
BALkitolarım bn kaçıyorum biraz dua okuyup yatıcam allah rahatlık versn hpnize yarn grşrz
Allah kabul etsin canım tatlı rüyakar
MelodiminEsi sen eksiksn keşkemm olsannn
MelodiminEsi
Hızlı döndüm
Yazdım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…