- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.421
Hahahha bu çok iyiydiAaaaaa bak bak demek öyle ben kaçırmışımmm orayıı
ÜzgününLaRisaCca cımmm kızlar haklı, şekside olsa azcık alıcaz ucundan
Sağol canımHareket ediyorum canım baya ohss olmaktan korkuyorum çünkü inşallah herşey yolunda gidecek
Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Canikom hoşgeldin testin pik yapmış dün değerlendirdiğiniz iyi olmuş bugünkü testi nde çatlama görünüyor bugün ve yarın değerlendirirseniz harika olurİnşallah bu ay gebe kalırsın tatlım
Zaten önce Allah’a güveniyorum sonra da doktoruma tam teslimiyetteyim
İşte en güzel zamanlarımızı çalışarak harcıyoruz gençlikte enerji var para yok olgunlukta Para var zaman yok yaşlılıkta zaman var para var enerji yok
Yok tatlım bak bütün gün hareket etmeye verdim kendimi kan dolaşım olsun diye bu sayede Topik Topik gezmemiş oldum
Anam her yerden bir tane geliyor tokat manyağı oldum
Bak yaaa Buldumu geçiriyor bir tane
Yazık kız dötüme
Seni bekliyorduk kan verdin mi
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur canım
Tüp yaptırdığında sen daha mı farklıydın kız hatırlıyorum seni ben
O soru zaten fix Sormayan yok yani
Canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Hatta en güzel şey de diyebiliriz
Canım bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya sen de ne olduğunu öğrendiğinde bize yaz ki bizim de bilgimiz olsun ne olduğunu öğrenelim
Canım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecek
Ne tahlili yapacaklar kuzum
Canım senin o çikolata kistlerinle ilgili bence bir an evvel tedavi olman gerekiyor çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
aynen karnım kasıklarım makatıma bile vuruyo sancısı Allah kimsenin başına vermesin bizler de kurtulalım inşallahAhh bbgmmmmseni çok iyi anlıyorum bn ameliyat olmadan ilk oldugum gün yatamazdm agrıdan birde üstüne migdeme vururdu geberirdim allah bin defa yardımcın olsun geçicek inşallah bebiş olunca
bu ay da geçsin bende aşılamaya geçicem canım kesin karar verdimbende birkaç kez iğneyle denerim sonra tüpe geçicem sanırım vakit kaybediyorım gibi..kist için birkaç takviye aldım onları kullanıcam kür bende yapmıyorum
bende bugün gençler karnım çok ağrıyo deyip çıktım valla çile her ay okul olduğu zamanlarda Allahım nolur adetim hafta sonuna gelsin diye dua ediyorumBende öğretmenim okulda denk gelince kaloriferin oraya yaslanir zor anlatırdım ders.. Bi kac kez de miğde bulantısından dersi bırakıp çıkmıştım öğrenciler pesimden geldi hamile siniz ne güzel diye
sıcak su torbası bi de arveles azcık rahatlattı bebişim birazdan yatağa gircem inşallah sabaha toparlarım@newmoon10 kaç gün oldu kız
Lumix naber tatlım yoksun bugün
H halleycik yaptırdın mı bakımlarını filan missler gibi olmuşsundur şimdi
@ea92
E emir91 nasıl oldun kuzu
@sutlaacc naptın canım merak ettim seni
@Matmazella canım bugün testi tekrarladın mı
Size yok lumix ve ben yicez siz benim dötümü kesiyosunuz
Bende öyleyim cnm cok zor oluyor. Çaresi de yokki kistin. Benim doktorum alsak da tekrar oluşucak dedi ki gerçekten öyle kiminin 3 ay sonra kiminin 1 sene sonra olusuyor tekrarSağol canımbenim artık beynim durdu vallahi sonumuz hayır olsun
aynen karnım kasıklarım makatıma bile vuruyo sancısı Allah kimsenin başına vermesin bizler de kurtulalım inşallah
bu ay da geçsin bende aşılamaya geçicem canım kesin karar verdim
bende bugün gençler karnım çok ağrıyo deyip çıktım valla çile her ay okul olduğu zamanlarda Allahım nolur adetim hafta sonuna gelsin diye dua ediyorum
sıcak su torbası bi de arveles azcık rahatlattı bebişim birazdan yatağa gircem inşallah sabaha toparlarım
Ayy inşallah başım o günlerde gelir görürüzSiz bebişleri karnınızda büyütün biraz ben de gelcem inşallah canımın içi
Neresi senin kuzuÇok araştırma işine girmedim ama işte bahçeci,memorial,acıbadem bunlar aklımda kalanlar. C Capanin Gururu Teyom düşüncelerine ihtiyacım var
Kocam banaa yanaşmıyırr sabahın 5inde kalkacağı için nobet fıtı fıtı hayatımı bitirdiBir fiti fiti sey edip geldim
Biz ekşide severz bbgm her trlü gideri var senn dötünSenin zaafına limon sıkim ben e mi
Ben sana göstercem sen bekleHahahha bu çok iyiydi
Oh aman iyi sevindim canım dikkat et kendineSağol canımbenim artık beynim durdu vallahi sonumuz hayır olsun
aynen karnım kasıklarım makatıma bile vuruyo sancısı Allah kimsenin başına vermesin bizler de kurtulalım inşallah
bu ay da geçsin bende aşılamaya geçicem canım kesin karar verdim
bende bugün gençler karnım çok ağrıyo deyip çıktım valla çile her ay okul olduğu zamanlarda Allahım nolur adetim hafta sonuna gelsin diye dua ediyorum
sıcak su torbası bi de arveles azcık rahatlattı bebişim birazdan yatağa gircem inşallah sabaha toparlarım
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızım
Yansın gecelerrrBir fiti fiti sey edip geldim
Hangi pozisyonBir fiti fiti sey edip geldim
BNce bunu bi iyi düşün biz kalabalıgız hepmz ayrı yörelerden lezzetler yaparız pişman olursunuz karşınıza geçer ballandıra ballandıra yerizSize yok lumix ve ben yicez siz benim dötümü kesiyosunuz
Kader utansın be kankabugünün yarını da var kanka
Ben sana göstercem sen bekle
Oh aman iyi sevindim canım dikkat et kendine
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızım
Yansın gecelerrr
Hahayt ne ara plan değişti. Azıcık spor yapıp 18bine tamamlayıp geldim adımlarımıEvet canım C Capanin Gururu Teyomedaecoo nun dötünü kesicez gel plan yapalım
Dualarımız seninle canım benim
Ahahah bu konuda kendime güveniyorumBNce bunu bi iyi düşün biz kalabalıgız hepmz ayrı yörelerden lezzetler yaparız pişman olursunuz karşınıza geçer ballandıra ballandıra yeriz
Allah kabul etsin canım tatlı rüyakarBALkitolarım bn kaçıyorum biraz dua okuyup yatıcam allah rahatlık versn hpnize yarn grşrz
Yazdım bunuHızlı döndüm
Alnından öpüyorum vallaHahayt ne ara plan değişti. Azıcık spor yapıp 18bine tamamlayıp geldim adımlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?