Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron yapılmıştı 16 çıkmıştı yumurtlama gerçekleşmişti. 21mm ve 16 mm iki yumurta vardı. Kistte oluşmadı zaten yumurta o büyüklükte değil. Ağrı sorunu derken?

Yaaa Ayşem sende ki bu azim duvarı deler die laf var ya tamda o inşallah sonunda bu uğraşlar bu testler Pozitif olacaktır...

Gelbemucizem kuzum sen ne yaptın? Nerelerdesin? Özlettin kendini.. aşılama yaptın mı yaptıysan sonuç ne oldu iyice gelmez oldun
Kuzum yogundum giremedim girsemde hemen geri çıkmak zorunda kaldım aşılama yapmadılar diğer ay dediler bnde yazı bekliyecgm cnm

Bebiş var mı bebiş
Yok kuzum ya ahh ahh bnm başıma neler geldi neler ya kuzum 7 sinde gttm doktira aşılama dedi adetli gel dedi adetli gttm geçen günlerde bu seferde doktor değişmiş yapmadı diğer ay dedi deli ettiler bni ama eşimle erteledik 2 3 ay sonra dedik

Ayy kuzum geçmiş olsun Rabbim herşeyin en hayırlısını versin inslalah annendede birşey çıkmaz inşallah

Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim annende inşallah çabucak atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…