- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.681
Canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Aynen canım 4. Günü de vurduk Allah ın izniyle rabbim utandırmasın sağlıkla hayırlısıyla bu tedavimde yavrumu versin inşallahCanımın içi siz de benim için çok kıymetlisinizyanımdaki insanlardan çok çok daha fazla iyi ki varsınız
4.gün oldu demek, adım adım
Ayy merak ettim şimdi
Canım yeni gebelik bebeğin tutunmaya çalışıyorKızlar9,31
Yükselecek hayatım bak gör yeterki sen moralini yüksek tutdemi adetime 4 gün var belki yükselir inşallah
Ayyy yoldaşım benim yaaKızlar bugün kontrolüm vardı salı opu olacak inşallahdua edin güzel geçsin inşallah
Kuzum bak daha adetine 4 gün var bence değerin kötü değil lütfen kötüyü çağırma pozitif ol yavrun bunu hissedecek ve sana tutunacaktırkızlar benim kimyasal sanırım
Canım tek tüp ile de gebe kalınabilir ama sanki doktorun net bir açıklama yapmamış gibi geldi. Tıkanıklık hsg de açılabiliyor bildiğim kadarıylaKızlar merhaba tekrardan. ben doktordan geldim malesef tek tüpüm kapalı çıktı. doktor sıvı da iletilmemiş olabilir bir tanesi açık ama diğerinden hiç geçmedi dedi. ameliyatlık bir durumun yok 3 ay denemeye devam edin eğer mayısa kadar gebelik olmazsa aşılama yapıcaz artık dediçok üzgünüm.
Canım diğerinin üzerinden kaç gün geçtiBugün de yaptım böyle çıktı
Ahahah ayşoş yaaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallahKızlar ben biraz önce ne yaptım biliyormusunuz
Adetim düzgün olmadı diye gidip kan testi yaptırdımanormalliğin bukadarına pess diyen var mı??? ama kafam rahat olsun istedim, arada bi aklıma geliyor ya hamileysem idrarda çıkmıyorsa falan, o düşünceyi ortadan kaldırmak için yaptım hepsi bu, kısaca hamile olmadığımı kendime kanıtlıyacam
Of gun aşırı bile yapınca insan yoruluyor yaher gün nasil değerlendiriyor insanlar anlamıyorum ben gun aşırı olayına esimi ikna edicem diye göbeğim çatladı resmen pazarlık yapıyor bugünde yapmak zorunda miyiz diye? Sizde yasiyor musunuz böyle sıkıntılar kizlar?
Kuzum örgü yapıyordum gelemedimLaRisaCca nerdesin hiç yoksun ortalarda bugün
Yelek bitmek üzere yarın biter patik ve saç bandı kaldı oyy bu model beni yorduÖrgü yetiştirecekti Laris
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Ne yapmayı planlıyorsun bu süredeKuzum yogundum giremedim girsemde hemen geri çıkmak zorunda kaldım aşılama yapmadılar diğer ay dediler bnde yazı bekliyecgm cnm
Canımmm bu habere çok sevindim hadi gözünüz aydınKızlarrrrr babamın testi negatif çıktı şükür az önce. Annemde belirtiler başladı. Ama annemin şükür kronik bir rahatsızlığı yok. İnşallah annem de sıkıntısız atlatır. Dua ettiniz, Rabbim hepinizden razı olsun