Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Canımın içi siz de benim için çok kıymetlisiniz yanımdaki insanlardan çok çok daha fazla iyi ki varsınız
4.gün oldu demek, adım adım

Ayy merak ettim şimdi
Aynen canım 4. Günü de vurduk Allah ın izniyle rabbim utandırmasın sağlıkla hayırlısıyla bu tedavimde yavrumu versin inşallah
Canım yeni gebelik bebeğin tutunmaya çalışıyor
demi adetime 4 gün var belki yükselir inşallah
Yükselecek hayatım bak gör yeterki sen moralini yüksek tut
Kızlar bugün kontrolüm vardı salı opu olacak inşallah dua edin güzel geçsin inşallah
Ayyy yoldaşım benim yaa negüzel haber bu gözün aydın. Ne zaman çatlatma iğneni vuracaksın? Kaç yumurta görünüyormuş şuan?
kızlar benim kimyasal sanırım
Kuzum bak daha adetine 4 gün var bence değerin kötü değil lütfen kötüyü çağırma pozitif ol yavrun bunu hissedecek ve sana tutunacaktır
Canım tek tüp ile de gebe kalınabilir ama sanki doktorun net bir açıklama yapmamış gibi geldi. Tıkanıklık hsg de açılabiliyor bildiğim kadarıyla
Bugün de yaptım böyle çıktı
Canım diğerinin üzerinden kaç gün geçti
Ahahah ayşoş yaaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah
oo aramıza hoşgeldin fıtı fıtıcı .. yok valla benim adam sürekli ensemde olduğundan gün aşırıyı beklemek beni dinlendiriyor
LaRisaCca nerdesin hiç yoksun ortalarda bugün
Kuzum örgü yapıyordum gelemedim dötünü kesecek adam mı arıyodunuz
Örgü yetiştirecekti Laris
Yelek bitmek üzere yarın biter patik ve saç bandı kaldı oyy bu model beni yordu
Kuzum yogundum giremedim girsemde hemen geri çıkmak zorunda kaldım aşılama yapmadılar diğer ay dediler bnde yazı bekliyecgm cnm
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Ne yapmayı planlıyorsun bu sürede
Canımmm bu habere çok sevindim hadi gözünüz aydın İnşallah annen de en hafif şekilde atlatır canımıniçi

Bugün 3.günüydü

Bugün 3.günüydü
Gebelikten olsa O kadar erken pik yapmaz döllenmr yerleşme bu kadar kısa sürmez değil ki kana ve idrar geçmesi daha.. canım zaten dünü değerlendirmiştiniz mecaliniz varsa bugün de olsa iyi olabilir yoksa zaten değerlendirdiniz

Hı hı VALLA umut edip dayanıp 3günü de değerlendirdik Artık hayırlısı olsun

Her ihtimale karşı Testim bitti daha yapamam galiba ben
Canikom önemli değil gün aşırı devam edebildiğin kadar et adet günün test yaparsın
Haha bugun yogun akintim vardii muhtemelenn catlama olabilirr
Dun sey ettik ama buginde yapistim
Dedim hep odev gibi oluyo bu aksamm oylesine sey edek
Tabi canım .. insanın canı istediğinde verimlilik daha yüksek oluyor adama da ödül.. zaten bakımları da patlattın bu hafta kocişinin gözü gönlü açılsın

Adetime 10 gün kaldı gün aşırı olur o zamana kadar da artık kısmet İnşALLAH olur

Yaaa iki gunde tavann
Ama bugun diyetin ilk günü mutsuzumm amaa hedefimden sapmadim
Ozlettinn kendiniii amaa ssn bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…