Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa neden ya. Onun dötünü keseceğiz bu gidişle
Üşütüyo anam bacım üşütüyo başka açıklaması yok. Hızlı iyileşsin diye iğne yazdırdı sabah akşam vurulacak. Tahlil de verdi .İnşallah hemen geçer
Yaaa iki gunde tavann
Ama bugun diyetin ilk günü mutsuzumm amaa hedefimden sapmadim
Ozlettinn kendiniii amaa ssn bugun
Ayy bebişim benim ben de özledim akşam kaynanam yemeğe geldi bi ara ona hizmet etmekten örgü bile yapamadım neyseki adam hastaneye giderken iğne için onu da bıraktı da rahat ettim :)
Bu eniste bunu nasil basariyo aceppp
Ben bütün bir ay nohut yemekleri takviye gıdalar et yemekleri zıkkımlarla uğraşayım benim adam bütün emeğimi akşam eve gelip “yaaa idrar yollarımda yanma var” deyip hiç etsin

Bugünün kırbaç cezası enişteyeeee. Neyse kötü düşünmeyelim, inşallah çok etkilemez.

Sakin kaalabildinmi bunu duyinca kuzum
Terlik fln atmadin dimi
Sinir krizi gecirip şişlemedin de

Progesteron yapılmıştı 16 çıkmıştı yumurtlama gerçekleşmişti. 21mm ve 16 mm iki yumurta vardı. Kistte oluşmadı zaten yumurta o büyüklükte değil. Ağrı sorunu derken?
ilişkide ağrım oluyor 3 doktora gittim biyolojik bir neden yok diyorlar ama sanki eğrilik var hatta ultrasonda bile eğri açılı duruyor

Üşütüyo anam bacım üşütüyo başka açıklaması yok. Hızlı iyileşsin diye iğne yazdırdı sabah akşam vurulacak. Tahlil de verdi .
Benimki bu hafta maraş antakya falan çalıştı, içlik giyip gitmiş çok soğuktu diyor ki normalde fırın gibi adam

ilişkide ağrım oluyor 3 doktora gittim biyolojik bir neden yok diyorlar ama sanki eğrilik var hatta ultrasonda bile eğri açılı duruyor
Benimde ilişki esnasında çok ağrım olurdu. Histereskopi yapıldığında Rahim çatısının düşük olduğunu ve törpülediklerini söylemişlerdi. O işlemden sonra artık hiç ağrı yaşamamıştım. Aslında Dr a ara kanamam için gitmiştim.adet ortasında 2.kanama oluyordu. Polip var demişlerdi ve histereskopi lazım demişlerdi. Girdim operasyona fakat polip falan olmadığını yanlış görüldüğünü söylediler fakat o esnada Rahim çatısını farketmişler ve törpülemişler.Yani o eğrilik Rahim çatısı. Aklında bulunsun.

Bi arkadaşım dış gebelik geçirdi tüpünde yapışıklık olan taraftan ve tüpü alındı. O ay o taraftaki yumurta geliştiyse gebelik riskli diye biliyorum mümkünse her ay yumurta takibine gidin

O zaman denk geldi çarşamba histeroskopim var aslında polip de rahim de basıklık da rahim filminde ultrasonda falan görünebiliyor ama her dr anlamıyor ya da önemli değil diyor

yoldaşım benim yaa negüzel haber bu gözün aydın. Ne zaman çatlatma iğneni vuracaksın? Kaç yumurta görünüyormuş şuan?
Canım sayı vermedi kesin çünkü küçüklerde vardı dün gittiğimde bugün onlar 11 olmuş bilmiyorum büyür mü pazar akşam 21.30 canım salı 8. 30da toplama var senin salı dimi kontrolün

O zaman denk geldi çarşamba histeroskopim var aslında polip de rahim de basıklık da rahim filminde ultrasonda falan görünebiliyor ama her dr anlamıyor ya da önemli değil diyor
Genelde perde kelimesi çok dönüyor dillerinde. Rahimde perde var, polip gibi bişey var... Yani bişey var da ne varsa açınca görücez diyorlar aslında. Histereskopi de çözerler durumu. Şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…