Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla.kan verdim ama sonucu pazartesi cikacak cuma verdigim için

Ayy inşallah bu sefer umitliyim kuzum onu olumlu sonuç alırsam söyleyeceğim cnm

Sakin kaalabildinmi bunu duyinca kuzum
Terlik fln atmadin dimi
Sinir krizi gecirip şişlemedin de
Evet mecburen söylediklerini yapınca elime birşey geçmeyecekti. Gözlerim bulutlu birşekilde onu dinleyince anında suçluluk duygusu ve hastaneye gidiş :))
Benimki bu hafta maraş antakya falan çalıştı, içlik giyip gitmiş çok soğuktu diyor ki normalde fırın gibi adam
Kız buz gibiydi bu hafta ams benim adam soğuk kendine işlemez sanıyor :)) herkül
Canım sayı vermedi kesin çünkü küçüklerde vardı dün gittiğimde bugün onlar 11 olmuş bilmiyorum büyür mü pazar akşam 21.30 canım salı 8. 30da toplama var senin salı dimi kontrolün
Canım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsun Benim kontrolüm salı günü pazartesi cetrodite vurucam sanırım bu çatlamasını önleyecek yumurtaların
Yok canım olmadım ama ağrım var da sökülemiyor gibiyim
Kesin adet olacak gibisin yani belirtiler mevcut..
Genelde perde kelimesi çok dönüyor dillerinde. Rahimde perde var, polip gibi bişey var... Yani bişey var da ne varsa açınca görücez diyorlar aslında. Histereskopi de çözerler durumu. Şimdiden geçmiş olsun.
İşte bende perde vardı dr un bunu görememesi sebebiyle 2 kere düşük yaptım. Sonra ameliyat oldum alındı perde
Bu arada iğne sonrası 32.günüm hala tık yok.
Çok can sıkıcı ya
Abla.kan verdim ama sonucu pazartesi cikacak cuma verdigim için
Kız evde 5₺ lik kaset testlerden yokmuydu bi tane alıp yapamadın mı çizgi var mı hala koyulaştı mı diye
Ayy inşallah bu sefer umitliyim kuzum onu olumlu sonuç alırsam söyleyeceğim cnm
Hadi bakalım inşallah

İnşallah canım benim haber veririm inşallah salı cetrotide bende kullanıyorum canım evet çatlamasın diye veriyolarmış bide hap aldırdı şimdi bana toplamadan sonrası için ama ben bu ay transfer olmayabilirim e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimalle dedi dün kan verdim daha enabızda yoktu canım

Şimdi düşmüş enabıza canım 5915 çıkmış çok mu yüksek ki

Çok üzüldüm ama bende de yanlış teşhisi. Yani perde polip falan yoktu, ameliyat Cd sini başka bir Dr a izlettim şüpheyle, yani polip yok dediler çatıyı düzelttik doğru mu dedikleri diye. Ve o histereskopi yüzünden Rahim ağzı kanseri hortladı bende. Çünkü ailenizde bunu yaşayan varsa genetiği izde bulunuyor ve bıçak değdiği anda siz o hücreleri uyandırmış oluyorsunuz. Senede bir smear yaptırırdım hiç bir belirti yoktu, 6 içinde cin3 olmuşum mümkün mü bu? Dr ların hepsi aynı şeyi söyledi, anneannem teyzem ve annem en yakınım olarak bu kanseri geçirdi. Ve bıçak değdiği için uyandırmışlar dedi. En az 4 veya 5 Dr gezin. 2 Dr la bile yetinmeyin. Geçen aylarda da safra taşım varmış ağrıdan ölüyorum fibromiyalji dedi bütün Dr lar burada, İstanbula gittim fibromiyalji dediler. Çaresi yok ağrılarının dediler. Ultrason lar çekildi böbreklere kadar bakıldı. Hergün serum yiyorum acildeyim düşünün. Kabullendik sırt ağrılarını. Bir gün Ankara dan geçerken yine ağrım tutuyor araçta bayılıyorum eşim hemen en yakın hastaneye götürüyor, gecenin 4 ü. Pratisyen hekim bakıyor bana önce serum veriyor ağrım geçsin diye, sonra bunun fibromiyalji falan olamıcağını safra taşım olabileceğini söylüyor, tomografi ye sokuyor beni safra da 3 tane taş. İstanbul'da prof prof gezdik, fizik tedavi diyen oldu 2 hafta Bağdat caddesinde fizik tedaviye gittim. Düşün çektiklerimi boşu boşuna.neyse hemen ameliyatla alınması lazım iltihap kana karışmış zehirleniyorsunuz dedi. Biz tekrar oradan İstanbula gittik ve safra ameliyatı oldum. Yani her dr un dediğine hemen inanmayın. Hatta Bi tanesi coronasındır corona belirtileri bunlar dedi, Bi tanesi omurganda iltihap var ondan ağrın dedi. Ya hangi birisini anlatayım. Uzun oldu ama kusura bakmayın, o anları stresleri yaşadım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…