- 4 Mayıs 2020
- 1.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.956
- 133
- 26
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.721
Hareket ediyorum canım baya ohss olmaktan korkuyorum çünkü inşallah herşey yolunda gidecek
Evet kuzum ben bülent hocada taze transferler gördüm ama genelde uzun protokol çalışıyor diye biliyorum. Geçen sefer bülent hocada mı ohhs ye Rağmen taze transfer oldun Canım
Canikom hoşgeldin testin pik yapmış dün değerlendirdiğiniz iyi olmuş bugünkü testi nde çatlama görünüyor bugün ve yarın değerlendirirseniz harika olurİnşallah bu ay gebe kalırsın tatlım
Zaten önce Allah’a güveniyorum sonra da doktoruma tam teslimiyetteyim
İşte en güzel zamanlarımızı çalışarak harcıyoruz gençlikte enerji var para yok olgunlukta Para var zaman yok yaşlılıkta zaman var para var enerji yok
Yok tatlım bak bütün gün hareket etmeye verdim kendimi kan dolaşım olsun diye bu sayede Topik Topik gezmemiş oldum
Anam her yerden bir tane geliyor tokat manyağı oldum
Bak yaaa Buldumu geçiriyor bir tane
Yazık kız dötüme
Seni bekliyorduk kan verdin mi
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur canım
Tüp yaptırdığında sen daha mı farklıydın kız hatırlıyorum seni ben
O soru zaten fix Sormayan yok yani
Canım benim hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Hatta en güzel şey de diyebiliriz
Canım bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum ya sen de ne olduğunu öğrendiğinde bize yaz ki bizim de bilgimiz olsun ne olduğunu öğrenelim
Canım ilişkiye girin dedi rutininizi bozmayın dedi ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi yaptığımız gün artık ilişkiye girmeyin diyecek
Ne tahlili yapacaklar kuzum
Canım senin o çikolata kistlerinle ilgili bence bir an evvel tedavi olman gerekiyor çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
Ayy inşallah bu sefer umitliyim kuzumCanım benim güzel haberlerini bekliyorum
Aynen canım 4. Günü de vurduk Allah ın izniyle rabbim utandırmasın sağlıkla hayırlısıyla bu tedavimde yavrumu versin inşallah
Canım yeni gebelik bebeğin tutunmaya çalışıyor
Yükselecek hayatım bak gör yeterki sen moralini yüksek tut
Ayyy yoldaşım benim yaanegüzel haber bu gözün aydın. Ne zaman çatlatma iğneni vuracaksın? Kaç yumurta görünüyormuş şuan?
Kuzum bak daha adetine 4 gün var bence değerin kötü değil lütfen kötüyü çağırma pozitif ol yavrun bunu hissedecek ve sana tutunacaktır
Canım tek tüp ile de gebe kalınabilir ama sanki doktorun net bir açıklama yapmamış gibi geldi. Tıkanıklık hsg de açılabiliyor bildiğim kadarıyla
Canım diğerinin üzerinden kaç gün geçti
Ahahah ayşoş yaaa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah
oo aramıza hoşgeldin fıtı fıtıcı .. yok valla benim adam sürekli ensemde olduğundan gün aşırıyı beklemek beni dinlendiriyor
Kuzum örgü yapıyordum gelemedimdötünü kesecek adam mı arıyodunuz
Yelek bitmek üzere yarın biter patik ve saç bandı kaldı oyy bu model beni yordu
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Ne yapmayı planlıyorsun bu sürede
Canımmm bu habere çok sevindim hadi gözünüz aydınİnşallah annen de en hafif şekilde atlatır canımıniçi
Evet mecburenSakin kaalabildinmi bunu duyinca kuzum
Terlik fln atmadin dimi
Sinir krizi gecirip şişlemedin de
Kız buz gibiydi bu hafta ams benim adam soğuk kendine işlemez sanıyor :)) herkülBenimki bu hafta maraş antakya falan çalıştı, içlik giyip gitmişçok soğuktu diyor ki normalde fırın gibi adam
Canım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsunCanım sayı vermedi kesin çünkü küçüklerde vardı dün gittiğimde bugün onlar 11 olmuş bilmiyorum büyür müpazar akşam 21.30 canım salı 8. 30da toplama var senin salı dimi kontrolün
Kesin adet olacak gibisin yani belirtiler mevcut..Yok canım olmadım ama ağrım var da sökülemiyor gibiyim
İşte bende perde vardı dr un bunu görememesi sebebiyle 2 kere düşük yaptım. Sonra ameliyat oldum alındı perdeGenelde perde kelimesi çok dönüyor dillerinde. Rahimde perde var, polip gibi bişey var... Yani bişey var da ne varsa açınca görücez diyorlar aslında. Histereskopi de çözerler durumu. Şimdiden geçmiş olsun.
Çok can sıkıcı yaBu arada iğne sonrası 32.günüm hala tık yok.
Kız evde 5₺ lik kaset testlerden yokmuydu bi tane alıp yapamadın mı çizgi var mı hala koyulaştı mı diyeAbla.kan verdim ama sonucu pazartesi cikacak cuma verdigim için
Hadi bakalım inşallahAyy inşallah bu sefer umitliyim kuzumonu olumlu sonuç alırsam söyleyeceğim cnm
İnşallah canım benimCanım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsunBenim kontrolüm salı günü pazartesi cetrodite vurucam sanırım bu çatlamasını önleyecek yumurtaların
Şimdi düşmüş enabıza canım 5915 çıkmışCanım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsunBenim kontrolüm salı günü pazartesi cetrodite vurucam sanırım bu çatlamasını önleyecek yumurtaların
Canım 15. Gün olması lazım. İnşallah artacaktır senin Deshlls cnm sen kaçıncı gün test yapmıştın 11 çıkmıştı değerin
İnşallah canım inşallahYükselecek hayatım bak gör yeterki sen moralini yüksek tut
Saol canım İnşallahCanım 15. Gün olması lazım. İnşallah artacaktır senin De
16.gün canımKacinci gunun bugun catlatma ignesinden sonra peki canim
Canim bence tutunacak bebegin16.gün canım
Ayy kuzum bnm dualarımız snle inşallah çok iyi geçerKızlar bugün kontrolüm vardı salı opu olacak inşallahdua edin güzel geçsin inşallah
İnşallah canımAyy kuzum bnm dualarımız snle inşallah çok iyi geçer
Çok üzüldüm ama bende de yanlış teşhisi. Yani perde polip falan yoktu, ameliyat Cd sini başka bir Dr a izlettim şüpheyle, yani polip yok dediler çatıyı düzelttik doğru mu dedikleri diye. Ve o histereskopi yüzünden Rahim ağzı kanseri hortladı bende. Çünkü ailenizde bunu yaşayan varsa genetiği izde bulunuyor ve bıçak değdiği anda siz o hücreleri uyandırmış oluyorsunuz. Senede bir smear yaptırırdım hiç bir belirti yoktu, 6 içinde cin3 olmuşum mümkün mü bu? Dr ların hepsi aynı şeyi söyledi, anneannem teyzem ve annem en yakınım olarak bu kanseri geçirdi. Ve bıçak değdiği için uyandırmışlar dedi. En az 4 veya 5 Dr gezin. 2 Dr la bile yetinmeyin. Geçen aylarda da safra taşım varmış ağrıdan ölüyorum fibromiyalji dedi bütün Dr lar burada, İstanbula gittim fibromiyalji dediler. Çaresi yok ağrılarının dediler. Ultrason lar çekildi böbreklere kadar bakıldı. Hergün serum yiyorum acildeyim düşünün. Kabullendik sırt ağrılarını. Bir gün Ankara dan geçerken yine ağrım tutuyor araçta bayılıyorum eşim hemen en yakın hastaneye götürüyor, gecenin 4 ü. Pratisyen hekim bakıyor bana önce serum veriyor ağrım geçsin diye, sonra bunun fibromiyalji falan olamıcağını safra taşım olabileceğini söylüyor, tomografi ye sokuyor beni safra da 3 tane taş. İstanbul'da prof prof gezdik, fizik tedavi diyen oldu 2 hafta Bağdat caddesinde fizik tedaviye gittim. Düşün çektiklerimi boşu boşuna.neyse hemen ameliyatla alınması lazım iltihap kana karışmış zehirleniyorsunuz dedi. Biz tekrar oradan İstanbula gittik ve safra ameliyatı oldum. Yani her dr un dediğine hemen inanmayın. Hatta Bi tanesi coronasındır corona belirtileri bunlar dedi, Bi tanesi omurganda iltihap var ondan ağrın dedi. Ya hangi birisini anlatayım. Uzun oldu ama kusura bakmayın, o anları stresleri yaşadım şuan.Evet mecburensöylediklerini yapınca elime birşey geçmeyecekti. Gözlerim bulutlu birşekilde onu dinleyince anında suçluluk duygusu ve hastaneye gidiş :))
Kız buz gibiydi bu hafta ams benim adam soğuk kendine işlemez sanıyor :)) herkül
Canım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsunBenim kontrolüm salı günü pazartesi cetrodite vurucam sanırım bu çatlamasını önleyecek yumurtaların
Kesin adet olacak gibisin yani belirtiler mevcut..
İşte bende perde vardı dr un bunu görememesi sebebiyle 2 kere düşük yaptım. Sonra ameliyat oldum alındı perde
Çok can sıkıcı ya
Kız evde 5₺ lik kaset testlerden yokmuydu bi tane alıp yapamadın mı çizgi var mı hala koyulaştı mı diye
Hadi bakalım inşallah
Sanki öyle canım. 3000nin üstü ohss ihtimali oluyor.İnşallah canımbu e2 değeri hakkında bi bilgin var mı 5912 çıkmış ohss mu oldum ki ben
Kötü bişey mi canım ya zaten biliyordu doktor yüksek çıkacağını dostinex verdiSanki öyle canım. 3000nin üstü ohss ihtimali oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?