Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocam yine enfeksiyon oldu iğneye başladı akşam dötünden mesanesi enfeksiyon doluymuş ama ürolog demişki tüp olayınızı etkileyecek bir durum değil bu. Ne demek enfeksiyon tüpü etkilemez?
İlaçlarını kullansın Allahın izniyle etkilemez kuzum havalar çok soğuk cidden

Cabı
Kocam yine enfeksiyon oldu iğneye başladı akşam dötünden mesanesi enfeksiyon doluymuş ama ürolog demişki tüp olayınızı etkileyecek bir durum değil bu. Ne demek enfeksiyon tüpü etkilemez?
Canım benim eşimde aşılama öncesi olmuştu bol bol su içsin ilaçlarını düzenli kullansın ve ayaklarını sıcak tutsun Allahın izniyle hemen atlatır gece içilip yatılan bi toz var o büyük ölçüde atıyor kuzum

Canım hangi pozisyonu denediniz ters rahim pozisyonu mu ne var onu mu onunla çok hamile kalan duydum
Kızlar bu arada ne yaptıklarıma gelirsek eşimle ben vitamin kullanıyprduk bu ay değişiklik olarak bir pozisyon atmıştım ya onu denedik bilginiz olur

Yagmur var bizim burda ya siz nasil bir havaya uyandiniz
Dün kar vardı. Bugün hepsi erimiş. Kahvaltı yaptık. Kitap okudum. Biraz yemek yapacağım. Sonra annemlere market alışverişi yapacağım. Yürüyüş tamamlanmazsa yürüyüş yapacağım. Bugünlük planlar bunlar

Yapmadım abla ya akıl etmedim hiç

Canım benim hangi hapı aldırdı? Benim de bilgin olsun demekki yumurtan çok maşallah
Şimdi düşmüş enabıza canım 5915 çıkmış çok mu yüksek ki
Canım sen 1 ay dinlenirsin net.. yumurtalara zararı yok rahat ol
Günaydıııınnnnn
Güno var mı yeni belirti
Canım benim rabbim bundan sonra selamete çıkarsın inşallah yaşadıkların gerçekten zor ve üzücü
Kızlar aşılama yoluna girdik gonol f 900 ilk dozunu vurdu doktor perşembe kontrol çipli sperm yıkama olckmış
Canım hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Nasıl oluyor kuzum ya net bir tedavisi yok mu bunun? Sık olmaya başladı
Canım işte ilaçlarını alıyor. Herkül sanıyor kendini üşütüyor :)
Yagmur var bizim burda ya siz nasil bir havaya uyandiniz
Aşko güneşli rüzgarsız güzel bir havaya uyandık :) balkonda kahve sefası yaptık
Tutunacak annesine bebişin kuzum bütün dualarım seninle
Herkese selamm bu çiçekler size tümmm topik balları hepinizi etiketleyemedim hepiniz üzerinize alının tamam mıı
Kuzumm seni seviyoruz tşk ederiz çok güzeller senin gibi
Üromisin i diyosun canım evet içti ondan akşam ayağına sıcak su torbası koyduk uyurken sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyor hap olarak da alıyor bir de üriner sistemi temizlemek için bir hap içiyor inşallah atlatır
Bende gec kalhvalti yaptimm
Mutfak dolaplarini indiriricemm silcemm sonrada markete yuruuruumm azcik
Yavrum sen hasta değil misin dinlensene azcık :)

Yok kuzum. Aynen devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…