- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.761
GünaydınGünoooooo
İlaçlarını kullansın Allahın izniyle etkilemez kuzum havalar çok soğuk ciddenKocam yine enfeksiyon olduiğneye başladı akşam dötünden mesanesi enfeksiyon doluymuş ama ürolog demişki tüp olayınızı etkileyecek bir durum değil bu. Ne demek enfeksiyon tüpü etkilemez?
İnşallah canım yayok canım. onu etkilemez sen hiç üzülme. Fazla yumurtan olacak zaten Allahın izniyle.
Canım benim eşimde aşılama öncesi olmuştu bol bol su içsin ilaçlarını düzenli kullansın ve ayaklarını sıcak tutsun Allahın izniyle hemen atlatırKocam yine enfeksiyon olduiğneye başladı akşam dötünden mesanesi enfeksiyon doluymuş ama ürolog demişki tüp olayınızı etkileyecek bir durum değil bu. Ne demek enfeksiyon tüpü etkilemez?
Kızlar bu arada ne yaptıklarıma gelirsek eşimle ben vitamin kullanıyprduk bu ay değişiklik olarak bir pozisyon atmıştım ya onu denedik bilginiz olur
Hayırlı olsun canım benim. İnşallah bebişin seninle olur en yakın zamandaKızlar aşılama yoluna girdik gonol f 900 ilk dozunu vurdu doktor perşembe kontrol çipli sperm yıkama olckmış
Yaaaaaa nasıl güzellerTeşekkür ederiz kuzum
Canımmİnşallah canım
Dün kar vardı. Bugün hepsi erimiş. Kahvaltı yaptık. Kitap okudum. Biraz yemek yapacağım. Sonra annemlere market alışverişi yapacağım. Yürüyüş tamamlanmazsa yürüyüş yapacağım. Bugünlük planlar bunlarYagmur var bizim burda ya siz nasil bir havaya uyandiniz
Evet canım ilkkez onu denedim bu ay ve yüzüstü yattım ilişkiden sonraCanım hangi pozisyonu denediniz ters rahim pozisyonu mu ne var onu mu onunla çok hamile kalan duydum
Evet onu deneyen genellikle hamile kalıyoEvet canım ilkkez onu denedim bu ay ve yüzüstü yattım ilişkiden sonra
Yapmadım abla ya akıl etmedim hiçEvet mecburensöylediklerini yapınca elime birşey geçmeyecekti. Gözlerim bulutlu birşekilde onu dinleyince anında suçluluk duygusu ve hastaneye gidiş :))
Kız buz gibiydi bu hafta ams benim adam soğuk kendine işlemez sanıyor :)) herkül
Canım evet büyür :) hem ilacın dozu da artmıştı. Günde ort 2mm büyüyor yumurtalar. Hadi hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah toplanan yumişlerin hepsi döllensin 5. Güne gitsin sana sımsıkı tutunsunBenim kontrolüm salı günü pazartesi cetrodite vurucam sanırım bu çatlamasını önleyecek yumurtaların
Kesin adet olacak gibisin yani belirtiler mevcut..
İşte bende perde vardı dr un bunu görememesi sebebiyle 2 kere düşük yaptım. Sonra ameliyat oldum alındı perde
Çok can sıkıcı ya
Kız evde 5₺ lik kaset testlerden yokmuydu bi tane alıp yapamadın mı çizgi var mı hala koyulaştı mı diye
Hadi bakalım inşallah
Kuzumm moralini yüksek tut biliyorum endise duyuyoruz ama bolca duaa ett .Belirtilerime gelince göğüs ağrısı ve baş dönmesi yaşadım ve heran adet plucakmış gibi hissediyordum
Canım benim hangi hapı aldırdı? Benim de bilgin olsun demekki yumurtan çok maşallahİnşallah canım benimhaber veririm inşallah salı cetrotide bende kullanıyorum canım evet çatlamasın diye veriyolarmış bide hap aldırdı şimdi bana toplamadan sonrası için ama ben bu ay transfer olmayabilirim e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimalle dedi dün kan verdim daha enabızda yoktu canım
Canım sen 1 ay dinlenirsin net.. yumurtalara zararı yok rahat olŞimdi düşmüş enabıza canım 5915 çıkmışçok mu yüksek ki
GünoGünaydıııınnnnn
Canım benim rabbim bundan sonra selamete çıkarsın inşallah yaşadıkların gerçekten zor ve üzücüÇok üzüldüm ama bende de yanlış teşhisi. Yani perde polip falan yoktu, ameliyat Cd sini başka bir Dr a izlettim şüpheyle, yani polip yok dediler çatıyı düzelttik doğru mu dedikleri diye. Ve o histereskopi yüzünden Rahim ağzı kanseri hortladı bende. Çünkü ailenizde bunu yaşayan varsa genetiği izde bulunuyor ve bıçak değdiği anda siz o hücreleri uyandırmış oluyorsunuz. Senede bir smear yaptırırdım hiç bir belirti yoktu, 6 içinde cin3 olmuşum mümkün mü bu? Dr ların hepsi aynı şeyi söyledi, anneannem teyzem ve annem en yakınım olarak bu kanseri geçirdi. Ve bıçak değdiği için uyandırmışlar dedi. En az 4 veya 5 Dr gezin. 2 Dr la bile yetinmeyin. Geçen aylarda da safra taşım varmış ağrıdan ölüyorum fibromiyalji dedi bütün Dr lar burada, İstanbula gittim fibromiyalji dediler. Çaresi yok ağrılarının dediler. Ultrason lar çekildi böbreklere kadar bakıldı. Hergün serum yiyorum acildeyim düşünün. Kabullendik sırt ağrılarını. Bir gün Ankara dan geçerken yine ağrım tutuyor araçta bayılıyorum eşim hemen en yakın hastaneye götürüyor, gecenin 4 ü. Pratisyen hekim bakıyor bana önce serum veriyor ağrım geçsin diye, sonra bunun fibromiyalji falan olamıcağını safra taşım olabileceğini söylüyor, tomografi ye sokuyor beni safra da 3 tane taş. İstanbul'da prof prof gezdik, fizik tedavi diyen oldu 2 hafta Bağdat caddesinde fizik tedaviye gittim. Düşün çektiklerimi boşu boşuna.neyse hemen ameliyatla alınması lazım iltihap kana karışmış zehirleniyorsunuz dedi. Biz tekrar oradan İstanbula gittik ve safra ameliyatı oldum. Yani her dr un dediğine hemen inanmayın. Hatta Bi tanesi coronasındır corona belirtileri bunlar dedi, Bi tanesi omurganda iltihap var ondan ağrın dedi. Ya hangi birisini anlatayım. Uzun oldu ama kusura bakmayın, o anları stresleri yaşadım şuan.
Canım hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsınKızlar aşılama yoluna girdik gonol f 900 ilk dozunu vurdu doktor perşembe kontrol çipli sperm yıkama olckmış
Canım işte ilaçlarını alıyor. Herkül sanıyor kendini üşütüyor :)Nasıl oluyor kuzum ya net bir tedavisi yok mu bunun? Sık olmaya başladı
Aşko güneşli rüzgarsız güzel bir havaya uyandık :) balkonda kahve sefası yaptıkYagmur var bizim burda ya siz nasil bir havaya uyandiniz
Tutunacak annesine bebişin kuzum bütün dualarım seninleGünaydın kızlar nasılsınız.. ben Rabbime bıraktım yicek lokması varsa tutuncak minnoş annesine.. bu bile bize ümit oldu ilaçların etkisi tepki vermeye başladı sanki aylardır hiçbirşey yoktu bu bile heycan harattı gönül isterki tutunsun annesini bırakmadı ama nasip
Kuzumm seni seviyoruz tşk ederiz çok güzeller senin gibiHerkese selammbu çiçekler size tümmm topik balları hepinizi etiketleyemedim hepiniz üzerinize alının tamam mıı
Üromisin i diyosun canım evet içti ondan akşam ayağına sıcak su torbası koyduk uyurken sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyor hap olarak da alıyor bir de üriner sistemi temizlemek için bir hap içiyor inşallah atlatırCabı
Canım benim eşimde aşılama öncesi olmuştu bol bol su içsin ilaçlarını düzenli kullansın ve ayaklarını sıcak tutsun Allahın izniyle hemen atlatırgece içilip yatılan bi toz var o büyük ölçüde atıyor kuzum
Yavrum sen hasta değil misin dinlensene azcık :)Bende gec kalhvalti yaptimm
Mutfak dolaplarini indiriricemm silcemm sonrada markete yuruuruumm azcik
Yok kuzum. Aynen devam :)Canım benim hangi hapı aldırdı? Benim de bilgin olsun demekki yumurtan çok maşallah
Canım sen 1 ay dinlenirsin net.. yumurtalara zararı yok rahat ol
Günovar mı yeni belirti
Canım benim rabbim bundan sonra selamete çıkarsın inşallah yaşadıkların gerçekten zor ve üzücü
Canım hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Canım işte ilaçlarını alıyor. Herkül sanıyor kendini üşütüyor :)
Aşko güneşli rüzgarsız güzel bir havaya uyandık :) balkonda kahve sefası yaptık
Tutunacak annesine bebişin kuzum bütün dualarım seninle
Kuzumm seni seviyoruz tşk ederiz çok güzeller senin gibi
Üromisin i diyosun canım evet içti ondan akşam ayağına sıcak su torbası koyduk uyurken sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyor hap olarak da alıyor bir de üriner sistemi temizlemek için bir hap içiyor inşallah atlatır
Yavrum sen hasta değil misin dinlensene azcık :)
Şaka maka yolun yarısı gitti azı kaldıYok kuzum. Aynen devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?