Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla biz yaşıyoruz, geçen adamcağız TV karşısında uyumuş kalmış, yumurta çatladı çatlıcak. Kalk hadi dedim işimiz var

Amin cnm

İnş kuzum inş bu sürece ilk kez girdim çok cahilim ama

Kızlar ya günde kaç tane çay kahve içiyorsunu?
sabah 3 çay
gün içinde 1-2 türk kahvesi
akşam 3 çay çok mu fazla?
Yani çok daha fazla içenleri biliyorum kuzum Türk kahvesini günde bir fincana indir çayı da yarıya düşür mümkünse çok zorlanmadan yavaş yavaş azalt

Canım benim hangi hapı aldırdı? Benim de bilgin olsun demekki yumurtan çok maşallah
Canım cefaks monodoks dostinex ama bunu östrojen için verdi estrofem ve tarlusal verdi canım bide iğne yazacaklar ama transfer aşamasını görmek nasip olursa sayı hiç vermedi canım bende merak ediyorum ama eşim sağda 10 tane var dedi o yazarken görmüş küçükler olduğu için daha demiyor canım bugün yine aynı iğneleri yapıcam gonal f merional ve cetrotide yarın sadece gonal ften çok az bi doz kalacak o ve cetrotide dedi bide çatlatma iğnesi verdi 3 tane onlar bide dostinex içecekmişim yatarken

Aynen canım üromisin galiba merak etme spermlere etkisi olmuyo ben eşime kızmıştım yalın ayak başı kabak geziyorsun diye ama aşılamada sonucu aynı geldi canım sadece senin yumurtan toplanmadan bi iki gün önce ilaçları içmesin aşılamada öyle okumuştuk biz canım

Yani çok daha fazla içenleri biliyorum kuzum Türk kahvesini günde bir fincana indir çayı da yarıya düşür mümkünse çok zorlanmadan yavaş yavaş azalt
Açık içiyorum çayları çay bardağıyla, eskiden kupayla içiyodum şimdi çay bardağına geçtim limon sıkmak bir işe yarıyor mu acaba

Ayseee1987 Canım ben mavi hap olanını kullanıyorum. İçeriğindeki inositol depresyon, insülin,tligresid, pko da destekleyici tedavi olarak bir sürü kullanım amacı var. Yumurtlamayı desteklediğide biliniyor. Umarım faydalı olur

Eklentiler

• C3B2AE6C-2FD3-4829-8882-1004C12612E6.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…