- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.801
Hiç bilmiyorum kuzum limonun etkisi var mıAçık içiyorum çayları çay bardağıyla, eskiden kupayla içiyodum şimdi çay bardağına geçtimlimon sıkmak bir işe yarıyor mu acaba
Onu alacaktım aslında bende ama son kullanma tarihi 1 ay sonra bitiyordu diye bunu aldım. İçeriği aynıymış, pembe olanda inositol fazla dozda 2.000 mg sadece fark bu sanırım.Ayseee1987 Canım ben mavi hap olanını kullanıyorum. İçeriğindeki inositol depresyon, insülin,tligresid, pko da destekleyici tedavi olarak bir sürü kullanım amacı var. Yumurtlamayı desteklediğide biliniyor. Umarım faydalı olur
Ben çok çay içiyorum. Ama çok açık. Günde en az 15 bardak içiyorumAçık içiyorum çayları çay bardağıyla, eskiden kupayla içiyodum şimdi çay bardağına geçtimlimon sıkmak bir işe yarıyor mu acaba
Canım hap olan daha etkili diye duymuştum o yüzden bunu almıştım. Kullanmaya başlama zamanı yok, ben adetin 12.günü başlamıştım mesela. Aç karna içiyorum ama seninki toz olduğu için kullanım şeklini bilmiyorum. Hamile kalırsanda sorun değil bazı doktorlar devam ettiriyormuş bazıları sadece folik asite geç diyorlarmış. Sağlık olarak olumsuz etkilemez seni ve bebeğiOnu alacaktım aslında bende ama son kullanma tarihi 1 ay sonra bitiyordu diye bunu aldım. İçeriği aynıymış, pembe olanda inositol fazla dozda 2.000 mg sadece fark bu sanırım.
Şimdi döngümün 7. Günündeyim yumurtlamaya 5-6 gün var. Şimdi kullanıp yumurtlama günü bırakmam mı lazım? Kullanırken hamile kalırsan bi zararı var mı?
Senin mavi kutunun arkasını çekebilirmisin canım, doz mg larını merak ettim. Pembe olanıda aç karına içiliyor, yumurtlamaya kadar günde 2 içecem, zaten içinde 20 tane var, diğerlerini günde 1 içerim. Diğer ay 2 kutu alıp adetin 1. Gününde başlayacam. İnşallah faydasını görürüz canımCanım hap olan daha etkili diye duymuştum o yüzden bunu almıştım. Kullanmaya başlama zamanı yok, ben adetin 12.günü başlamıştım mesela. Aç karna içiyorum ama seninki toz olduğu için kullanım şeklini bilmiyorum. Hamile kalırsanda sorun değil bazı doktorlar devam ettiriyormuş bazıları sadece folik asite geç diyorlarmış. Sağlık olarak olumsuz etkilemez seni ve bebeğiHemen başla bence yumurtlarının büyümesine faydası olsun inş
Vesilen bu olsun inşallah canım benimSenin mavi kutunun arkasını çekebilirmisin canım, doz mg larını merak ettim. Pembe olanıda aç karına içiliyor, yumurtlamaya kadar günde 2 içecem, zaten içinde 20 tane var, diğerlerini günde 1 içerim. Diğer ay 2 kutu alıp adetin 1. Gününde başlayacam. İnşallah faydasını görürüz canımpko yok bende, insülinde kanda normal çıkıyor ama yumurtalar şeker biriktiriyormuş buda gebeliği engelliyormuş gibi şeyler okudum, bu ilaç onu engelliyormuş, hakkında güzel hikayeler var umut oldu. Bide bunu deneyelim
Amin canım, hepimizin karşısına en erken zamanda vesile olacak birşeyler denk gelir inşallahVesilen bu olsun inşallah canım benimBende çok güzel şeyler duydum. Tabiki paylaşıyorum
Amin canımAmin canım, hepimizin karşısına en erken zamanda vesile olacak birşeyler denk gelir inşallahsenin kullandığında çok şey varmış. Benimkinde sadece inositol ve folik asit varmış
Önümüzdeki ay belkide senin kullandığından almalıyımhakkımızda hayırlısı.
Sekerlimi tuketiyosunn canimKızlar ya günde kaç tane çay kahve içiyorsunu?
sabah 3 çay
gün içinde 1-2 türk kahvesi
akşam 3 çay çok mu fazla?
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla tamamla moralini bozmaBelirtilerime gelince göğüs ağrısı ve baş dönmesi yaşadım ve heran adet plucakmış gibi hissediyordum
iyi akşamlar canımİyi akşamlar güzel kadınlar
Canim yarin falan gidebilirsen bi acile gidip baktir istersen ben sapik gibi 2 gunde bir acildeydimBu llk betam canım inşallah artarda annesine tutunurDua edin inşallah senin bebeğinde san tutunur senin değerin daha iyi artacaktır
Ayy nolucak bu halimiz çayı çorbayı hesap eder oldukBen çok çay içiyorum. Ama çok açık. Günde en az 15 bardak içiyorum
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın gelsin bebişlerSenin mavi kutunun arkasını çekebilirmisin canım, doz mg larını merak ettim. Pembe olanıda aç karına içiliyor, yumurtlamaya kadar günde 2 içecem, zaten içinde 20 tane var, diğerlerini günde 1 içerim. Diğer ay 2 kutu alıp adetin 1. Gününde başlayacam. İnşallah faydasını görürüz canımpko yok bende, insülinde kanda normal çıkıyor ama yumurtalar şeker biriktiriyormuş buda gebeliği engelliyormuş gibi şeyler okudum, bu ilaç onu engelliyormuş, hakkında güzel hikayeler var umut oldu. Bide bunu deneyelim
çaylar şekersiz kahveler az şekerli, evt bi de içeyince insanın canı da sıkılıyoSekerlimi tuketiyosunn canim
Bende sen gibiydimm
Azalttimm
Ama basim agriyoo
MasallahhBende gec kalhvalti yaptimm
Mutfak dolaplarini indiriricemm silcemm sonrada markete yuruuruumm azcik
Ya maşallah sağlıkla al kucağına al canım benim biraz daha yüksek olsaydı ümitlenirdim ama sanki mucize gerekiyor gibiCanim yarin falan gidebilirsen bi acile gidip baktir istersen ben sapik gibi 2 gunde bir acildeydimbenim bebisim 9+5 haftalik oldu oda kucuk beta degerlerindeydi ama buyudu ecoprin ve progestan kullaniyorum bende hala.
Kalktı mı pekiValla biz yaşıyoruz, geçen adamcağız TV karşısında uyumuş kalmış, yumurta çatladı çatlıcak. Kalk hadi dedim işimiz var
Oo ellerine sağlık bebişBen market işini hallettim temizlige gircem birazdan eve gidip
Ahah :) kız önce kese sonra kalpinşallah kuzum bakalım 14 şubata kadar bişey yapmıcam kafaya koydum zaten erken öğrensem nolucak ki kalp atışını duyamıycam boşu boşuna heyecan yapmş olucam :)
Gülecek inşallah bebeğim asma yüzünü senAllah razı olsun canım benimDualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsa Rabbim yüzüme gülsün daha ne isterim
Canım hayırlı olsun testini at bakalım biKizlar catlama ignesinin 14 günü silik cikti gebelik varmidir
Canım hepimiz tedavideyiz sıkıntı yok :)Eşimin akrabası 2.bebek için tedaviye başlayacaklarmışay benim psikolojim hiç iyi değil ya
Kuzum benim Rabbim hayırlısını versin doktorunu beğendim senin doğruları konuşan biriİnş kuzum inş bu sürece ilk kez girdim çok cahilim ama
Kızlar ya günde kaç tane çay kahve içiyorsunu?
sabah 3 çay
gün içinde 1-2 türk kahvesi
akşam 3 çay çok mu fazla?
Ay çok karışıkCanım cefaks monodoks dostinex ama bunu östrojen için verdi estrofem ve tarlusal verdi canım bide iğne yazacaklar ama transfer aşamasını görmek nasip olursasayı hiç vermedi canım bende merak ediyorum ama eşim sağda 10 tane var dedi o yazarken görmüş küçükler olduğu için daha demiyor canım bugün yine aynı iğneleri yapıcam gonal f merional ve cetrotide yarın sadece gonal ften çok az bi doz kalacak o ve cetrotide dedi bide çatlatma iğnesi verdi 3 tane onlar bide dostinex içecekmişim yatarken
Olsun tutsun da gelecek ay olsun benim de eğer yumurtam çok olursa gelecek aya kalır canımBanada öyle geliyo canım oysa bu ay çok hazırlamıştım ama hayırlısı olsun
O zamana iyileşiyor oluyoruz inşallah kuzum ilaçlar bitmiş olacakAynen canım üromisin galiba merak etme spermlere etkisi olmuyo ben eşime kızmıştım yalın ayak başı kabak geziyorsun diye ama aşılamada sonucu aynı geldi canım sadece senin yumurtan toplanmadan bi iki gün önce ilaçları içmesin aşılamada öyle okumuştuk biz canım
Evet elif gebe kaldı bunlaKızlar gittim eczaneden bunu aldım,bunu kullanan hakkında bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2772690
Zararı yok kuzumm adet bitiminde başla sabah akşam ya da günde 1 içiliyor bu ay topikteki elif bu senin kullandığınla gebe kaldı canımOnu alacaktım aslında bende ama son kullanma tarihi 1 ay sonra bitiyordu diye bunu aldım. İçeriği aynıymış, pembe olanda inositol fazla dozda 2.000 mg sadece fark bu sanırım.
Şimdi döngümün 7. Günündeyim yumurtlamaya 5-6 gün var. Şimdi kullanıp yumurtlama günü bırakmam mı lazım? Kullanırken hamile kalırsan bi zararı var mı?
OhhhhoooBen çok çay içiyorum. Ama çok açık. Günde en az 15 bardak içiyorum
Oj geldin sütlaç naberİyi akşamlar güzel kadınlar
Canikom karnabahar köfte+garnitürlü pilav+ayran tatlı olarak da şekerpareHer zamanLaRisaCca sorardı örgüden gelemedi sanırım bugün de ben sorim bakim ne yemekler yaptınız yapıyorsunuz
ben mantar çorbası, makarna, salata geçiştircem
Hic oyle dusunme canimm daha da adetine var galiba erken ogrendigin icin dusuk degerYa maşallah sağlıkla al kucağına al canım benim biraz daha yüksek olsaydı ümitlenirdim ama sanki mucize gerekiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?