- 4 Mayıs 2020
- 1.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.956
- 133
- 26
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.821
Ay abla temizlik geceye kaldı ya amaan evin işi bitmiyo birazdan kalkıp tuvalet banyo yikucam pasta yaptım mutfak darmafumab bide yemek yedik onlar felaket yani mutfak orayı tuvaleti banyoyu hallettikten sonra gerisi kolayKalktı mı peki
Oo ellerine sağlık bebiş
Ahah :) kız önce kese sonra kalp
Gülecek inşallah bebeğim asma yüzünü sen
Canım hayırlı olsun testini at bakalım bi
Canım hepimiz tedavideyiz sıkıntı yok :)
Kuzum benim Rabbim hayırlısını versin doktorunu beğendim senin doğruları konuşan biri
@edaecoo bak dötünü kesin lumix in
Ay çok karışık
Olsun tutsun da gelecek ay olsun benim de eğer yumurtam çok olursa gelecek aya kalır canım
O zamana iyileşiyor oluyoruz inşallah kuzum ilaçlar bitmiş olacak
H halleycik Kurtluyumm benn kuzum
Döktün mü kurtlarını kızzz ellerine sağlık
Evet elif gebe kaldı bunla
Zararı yok kuzumm adet bitiminde başla sabah akşam ya da günde 1 içiliyor bu ay topikteki elif bu senin kullandığınla gebe kaldı canım
Ohhhhooo @edaecoo bunun da dötünü kesin
Oj geldin sütlaç naber
Canikom karnabahar köfte+garnitürlü pilav+ayran tatlı olarak da şekerpare
Evet canım öyle bakalım bu arada bnde bi tek karnabaharı sevmm bitek karnabahar köftesinde sevdim vallahKalktı mı peki
Oo ellerine sağlık bebiş
Ahah :) kız önce kese sonra kalp
Gülecek inşallah bebeğim asma yüzünü sen
Canım hayırlı olsun testini at bakalım bi
Canım hepimiz tedavideyiz sıkıntı yok :)
Kuzum benim Rabbim hayırlısını versin doktorunu beğendim senin doğruları konuşan biri
@edaecoo bak dötünü kesin lumix in
Ay çok karışık
Olsun tutsun da gelecek ay olsun benim de eğer yumurtam çok olursa gelecek aya kalır canım
O zamana iyileşiyor oluyoruz inşallah kuzum ilaçlar bitmiş olacak
H halleycik Kurtluyumm benn kuzum
Döktün mü kurtlarını kızzz ellerine sağlık
Evet elif gebe kaldı bunla
Zararı yok kuzumm adet bitiminde başla sabah akşam ya da günde 1 içiliyor bu ay topikteki elif bu senin kullandığınla gebe kaldı canım
Ohhhhooo @edaecoo bunun da dötünü kesin
Oj geldin sütlaç naber
Canikom karnabahar köfte+garnitürlü pilav+ayran tatlı olarak da şekerpare
Aynen öyle canım bu zamana kadar bekledik 1 ayı mı düşüncezOlsun tutsun da gelecek ay olsun benim de eğer yumurtam çok olursa gelecek aya kalır canım
İnşallah canımzamana iyileşiyor oluyoruz inşallah kuzum ilaçlar bitmiş olacak
Sen ne kadar çay içiyorsun bakalım.Kurtlar dökulduu
Bisikletle kaasabaa gidildiii sonra sahilde biraz sürüp evee geldimmm
Yemek yapildiii
Camasir asildiiii
Cayimii demleedimm
Ben bunlari yaaparken minnos koca kisisi götunu devirdii yatti ve buna ekstra sinir olundu
Bende bi şok gecirdim okuyunca ve ona kalmadan ben kesicem o dötü
İnşallah öyledir canım dua et tutunsun annesineHic oyle dusunme canimm daha da adetine var galiba erken ogrendigin icin dusuk deger
Ay o biz gibi değil ya herkesten önce ikinciyi yapmak için yarış halinde Allah ıslah etsin..herkesle bir yarış bir hırs anlamadım gittiCanım hepimiz tedavideyiz sıkıntı yok :)
ben şekersiz içiyorum zaten. çay dediğime bakma, imamın abdest suyundan halliceBende bi şok gecirdim okuyunca ve ona kalmadan ben kesicem o dötü
İsyerinde cok iciyordim gunde orda en az 5 tanem vardi
Ben sabah iki aksam iki iciyorumm amaa sekeri kesicem diye onu da icemiyorum
Sekeri birakicam diye cayi biraktim
İnşallah canım teşekkür ederim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla tamamla moralini bozma
Ellerine sağlık bebişimAy abla temizlik geceye kaldı ya amaan evin işi bitmiyo birazdan kalkıp tuvalet banyo yikucam pasta yaptım mutfak darmafumab bide yemek yedik onlar felaket yani mutfak orayı tuvaleti banyoyu hallettikten sonra gerisi kolay
Ahahah erkek milletiValla kalktı canım
Lezzetli oluyo vallaEvet canım öyle bakalım bu arada bnde bi tek karnabaharı sevmm bitek karnabahar köftesinde sevdim vallah
Aynen ya hele bi gelsin deAynen öyle canım bu zamana kadar bekledik 1 ayı mı düşüncez
İnş bebişimmİnşallah canıminşallah çok yumurtanda olur
İyiyim ben de kuzum aynı senin moddayım
Hepsi mi aynı arkadaş yaKurtlar dökulduu
Bisikletle kaasabaa gidildiii sonra sahilde biraz sürüp evee geldimmm
Yemek yapildiii
Camasir asildiiii
Cayimii demleedimm
Ben bunlari yaaparken minnos koca kisisi götunu devirdii yatti ve buna ekstra sinir olundu
Eheheh hakettin
Siz benimkinden ne istiyodunuz
Ahahah :)) aynı sebepten dötünüzü kesicemBende bi şok gecirdim okuyunca ve ona kalmadan ben kesicem o dötü
İsyerinde cok iciyordim gunde orda en az 5 tanem vardi
Ben sabah iki aksam iki iciyorumm amaa sekeri kesicem diye onu da icemiyorum
Sekeri birakicam diye cayi biraktim
Olsun hayatım biz biri bulalım da gerisi isteyenin olsunAy o biz gibi değil ya herkesten önce ikinciyi yapmak için yarış halinde Allah ıslah etsin..herkesle bir yarış bir hırs anlamadım gitti
tek değilsin kuzuş, ikimizinkini birlikte kesecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?