Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya iyi bişeye benziyo, ben de mi alsam napsam önümüzdeki aylar, fiyatı ne kadar acaba
Ben 125 TL ye aldım canım içinde 20 tane var, ama t.c de 79 TL imiş. Bencede al adetinin 1. Günü başla ben 7. Günü başladım ama birdahaki ay devam edeceğim. Biraz mide bulantısı yaptı bende.

Aaa bende de pco yok aslında bu ay olmazsa bende bundan alayım araştırıp,bende insülin direnci var yalnız onun içinde ilaç kullanıyorum
Sende insülin direnci varsa bu infolic tam senlik canım. Okuduğum kadar İlaçla beraber kullanılıyormuş, senin gibi insülin direnci olanlara çok etki etmiş. İnşallah sanada vesile olur

çayı seçiyorum. Döt işe yaramıyor zaten
Ahahah çılgın yaa
Allah bekleyen isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin bebislerini. Bu aralar cok duygusalim herseye agliyorum ben Durup dururken bunu neden yazdim simdi dimi :)
Aminnn aminnn inşallah canım benim Allah razı olsun Sen de sağlıkla kucağına al
Herkese iyi akşamlar adetin 3. Ve 4. günü yapılan hormon testlerinde farklılık oluyor mu biliyor musunuz
Farketmez canım
Canım değerlerinin daha iyi olmasına çok sevindim inşallah beta hcg n de seni mutlu eder
Tamam beyb

Canım hangi gün başladın? Yumurtlama geçince bıraktın mı?
Ben hsg çektirdikten hemen sonra başladım 5 ci gün yumurtlama oldu günde 1 içtim aç karnına 2 kutu bitirdim 3 cü kutudan 2 tane içtim gebe olduğu mu öğrendim ve bıraktım dr başka folik asit başlattı

Salgından dolayı Bizde yine heryer kapatıldı canım, anneme bile gidemedim bugün. Uyku saatlerim bozuktu hepten bozuldu. Kocada gitmiyor işe hep evde. İyi en azından yumurtlama günlerine evde olursa işe yarar diyorum
Yapma ya.. iyiden iyiye bütün düzen allak bullak oldu hepimiz aynı durumdayız valla.. tek fark benim adam gündüz çalışıyor. peraares senin eşin de mümessil di değil mi? O da çalışıyor şuan değil mi?
Perşembe çağırdı dr kese için
Ah hadi hayırlı haberlerle inşallah canım benim

İnşaAllah kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…