Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hgs de sende sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum, yani sence de infolic etki etmişimdir. Bende bir umut deyip bugün başladım. Adetimin 7. Günü. Günde 2 adet kullananlarda var, bende mi 1 kullansam bilemedim. Çünkü bana doktor vermedi kafama göre aldım.

Etti tabiki yumurtayı baya hissetmiştim ben etkili bence. Bende kafama göre aldım dr demedi bana da

Etti tabiki yumurtayı baya hissetmiştim ben etkili bence. Bende kafama göre aldım dr demedi bana da
Ayyy böyle örnekler çok var, biride sensin canlı canlı yazıyorsun etki ettiğini ben heyecan yaptım, heyecan yapmak için her ay bir bahanem var zaten bu ayda infolic olacak, inşallah güzel sonuçlanır bilgilerin için çok teşekkür ederim

Sende insülin direnci varsa bu infolic tam senlik canım. Okuduğum kadar İlaçla beraber kullanılıyormuş, senin gibi insülin direnci olanlara çok etki etmiş. İnşallah sanada vesile olur
İnşallah canım teşekkürler
sende faydaısnı görürsün inşallah

Yok canım korkma korkma çatlamaz
İnsanın aklına her şey geliyor
Yeni tetikleyicin de hazır yeni aya bomba gibi başlıyorsun

Harika olurdu vallahi
Bi kız var bizim üst katın karşısında yani çapraz dairem oluyor.. kocası dj lik yapıyomuş gel derim gelmez bütün gece evde bi başına kalır gündüz de öyle.. ben de apt da kimseye gidip gelmem bu kız hep yalnız diye üzülüyorum kendisine ama yabani sanki biraz

Korkuyomu senden acaba

Benim aile apartmani ama bende pek gidip gelmemm
Yakinimda otiran arkadasima daha cok giderimm
Ama suan gelir icerdim sicak cukulatindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…