Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neeyi yaptircaksin tatlim
3 .gunle
4.gün arasinda olsa fark varmidirmi diyosun?
Doktor yaptırmıştı daha önce yazdım buraya ama kaybolmuş bulamadım
Şöyle diyim Aralık Ocak ayında yapıldı e2im ilk yapılınca düşük çıkmıştı 74 sonrakinde 105 di ilaç verdi düştü mü bilmiyorum şimdi onlara bakıyordum aklıma geldi fark oluyor mu acaba dedim

Olmaz canimmm
Hafta sonuna yada saati bana uymazsa 4.gunde yaptirdim oluyor

Kan sonuçlarınin çoğu çıkmış ama beta HCG çıkmamış karislastiriyorum çoğu normale dönmüş değerlerinin şükür beta talasemi tasiyiciai olduğum için kandaki hemoglobin değerim düşük çıkıyo ezberledim artık hastalığı çok kötüymüş ya kan takviyesi gerekiyomus şükür hastası değilim

Lari bizde nasip olsa keşke, elif kim Ben hatırlamadım. Hangi gün başlamış, günde kaç kere içmiş, ilk aynmı sonuç almış elifi bana yönlendir lütfen müsaitse bi yardımcı oluversin
Canım bu ilacı görüyorum hep içeriğinde folat dışında neler varmış acaba ? Ayseee1987
Bunda pek bişey yok gibi, çok fazla miktarda inositol var. İnfolic toz ve combi olanını pko olmayanlarda kullanıyormuş sanırım. Ve bi topiği tam 145 sayfa okudum, pko olmayanlar bunu kullanınca çoğu ilk ay hamile kalmışVücutta insülin direncin normal bile olsa bazen yumurtalıklarda insülin direnci yüksek oluyormuş, o da gebeliği engelliyormuş. Ve bu hap sanırım en çok o durumda işe yarıyor. Çok fazlada bilgim yok ama inşallah güzel şeylere vesile olur.

Ya iyi bişeye benziyo, ben de mi alsam napsam önümüzdeki aylar, fiyatı ne kadar acaba

Aaa bende de pco yok aslında bu ay olmazsa bende bundan alayım araştırıp,bende insülin direnci var yalnız onun içinde ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…