Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
korona günleri hariç hiç firem yok canım. Hatta bu ay şuana kadar olandan çok yürüdüm. 470bin adım ile tamamlamış olacağım ocağı
Azminin yarısını bana verrr nolur ya benim ekmek olayıma çare bulur musun sen ekmek tüketiyormusun kahvaltıda falan ne yiyorsun

korona günleri hariç hiç firem yok canım. Hatta bu ay şuana kadar olandan çok yürüdüm. 470bin adım ile tamamlamış olacağım ocağı
Maşallah valla tebrik ederim ben mekik çekmekten falan bahsettim, bir iki kalça bacak hareketi bir iki mekik yapim diyorum ama sonra ya döllenme olduysa diye yapamıyorum

Azminin yarısını bana verrr nolur ya benim ekmek olayıma çare bulur musun sen ekmek tüketiyormusun kahvaltıda falan ne yiyorsun
Tambuğday ya da çavdar falan ye bence, onlardan çok yenmiyo zaten, ya da ev ekmeği yapabilirsin, ya da fit pankek tarifleri var, muzlu tam buğday unlu falan, onlar da güzel oluyor

evet yiyorum canım. Ama çoğunlukla yufka ekmek ya da ekşi mayalı ekmek. Bizim burda ev yapımı ekmek satan yerler var. Kadınlar ekmek yapıyor. Kuzenim diyetisyen ona sormuştum. Ekmeği çıkarmayın diyor zaten. Ekmek çok seviyorum

Tambuğday ya da çavdar falan ye bence, onlardan çok yenmiyo zaten, ya da ev ekmeği yapabilirsin, ya da fit pankek tarifleri var, muzlu tam buğday unlu falan, onlar da güzel oluyor
Evet ekmek olayına el atmam lazım bunları deniyim canım bu gebeliğim tutmazsa eğer bende yürüyüşlere başlıcam artık

Herkese iyi akşamlar adetin 3. Ve 4. günü yapılan hormon testlerinde farklılık oluyor mu biliyor musunuz
Genelde adetin 2. Ya da 3. Günü bakıyorlar hormonlara ama 4. Gün de çok bi değişiklik göstermez herhalde
yine de kesin emin değilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…