Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok 2 ay infolic sonraki ay advanced plus
Heycan için listem epey kabarık, irana tüp bebeğe gideceğim güne kadar oyalasınlar beni
Ahah :)) yani zevkine diyosun
Tüp bebek seruveninizi bir postlaa adim adim
İlaclari nie nasul kullandinizi ricaa edicem
LaRisaCca Skrkz17
Kuzuş serüven bitince onu da yazıp bırakıcam buraya aşılama da yaptığım gibi
Ayyy yap valla sana geliriz
Sen yine gel olmasam da gel

Hmm anladım bu hafta gidip baktırcam ilaç verdi doktor düzene girecek dedi ama bilmiyorum siz biliyor musunuz bu ilacı cyclo-progynova diye
Canım ben kullandım bu ilacı 21 gün. E2 den dolayı sanırım benim 20 çıkmıştı sanırım düşük senin kaç? Bu östrojen içerikli olduğu için arttırıyor

İns
Allah abla eşim bile bekliyo ikide bir o vikmismi diye soruyo inşallah güzle haberler alırım çok gux3l planlarım var eğer bebeğim varsa

Hmm anladım bu hafta gidip baktırcam ilaç verdi doktor düzene girecek dedi ama bilmiyorum siz biliyor musunuz bu ilacı cyclo-progynova diye
E
Ne zevki kız ciddi ciddi her ay içten içe olacak diyorum hemde 3 yıldır
Bence bu ay da olacak
Heray hiç ilişki yokken bile bunu umduk hep ne sabır var bizde de ha
Canım ben kullandım bu ilacı 21 gün. E2 den dolayı sanırım benim 20 çıkmıştı sanırım düşük senin kaç? Bu östrojen içerikli olduğu için arttırıyor
Ben de kullandım kuzular ama histeroskopi sonrası kullandım rahmin toparlanmasına yardımcı olarak.. @ugrnrr
Haşmet ısırırken cayimi yudumlucaam dersee
biraz da sırtımı ısır filan demesinden korkuyorum
Tamam canım zaten bu iş böyle olmıcak hatayda gitmediğim insan kalmadı

Olur olur canım seninde yumurtayla alakalı sorunun yok o yüzden dert etme bende öyle diyorum beklerim diyorum bakalım ne dicek kesin 1 2 ay bekletecekler
Umudum o yönde kuzum bakalım inşallah... antakya yağmurlu mu şuan? Burda feci bir yağmur var.. yağmur başladığından bitene kadar edilen dualar kabul olurmuş rahmet kapıları açık olurmuş

Evet canım yağmurlu ve çok rüzgarlı inşallah dualarımız kabul olur

İns

Allah abla eşim bile bekliyo ikide bir o vikmismi diye soruyo inşallah güzle haberler alırım çok gux3l planlarım var eğer bebeğim varsa
Hiç adet belirtisi yok di mi
Ayy uyuyamadim ya bu igne beni bi garip yapti ates falan basiyor bir de fena bir bas agrim var aksamustunden beri ama en ufak bir hamilelik belirtim yok, bu da boyle bir ic dokusumdu
Asemptomatik anne adayı sen de newmoon gibi 2 gün sonra belirti var dersin kuzu benim hiçbir gebeliğimde belirtim olmadı 3 gebelik geçirdim hepsi de semptomsuz arama kendinde belirti dinleme vücudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…