- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.961
Ahah :)) yani zevkine diyosunYok 2 ay infolic sonraki ay advanced plus
Heycan için listem epey kabarık, irana tüp bebeğe gideceğim güne kadar oyalasınlar beni
Kuzuş serüven bitince onu da yazıp bırakıcam buraya aşılama da yaptığım gibi
Sen yine gel olmasam da gelAyyy yap vallasana geliriz
Yaaa sende artık yarılıyosun inşallah ilaçlarıbebeğim pazartesi vurcam onu bugün pazar oldu saat itibariyle , yarın vurcam
Arastirr canim insallah faydasi dokunurHemen araştırmaya başlarım ben onu canım. Teşekkürler
Hee hem denişik bir fantasiaaaBencedee haşmet ısırsin
Dahami heycan olir bize
Ne zevki kız ciddi ciddi her ay içten içe olacak diyorum hemde 3 yıldırAhah :)) yani zevkine diyosun
Kuzuş serüven bitince onu da yazıp bırakıcam buraya aşılama da yaptığım gibi
Sen yine gel olmasam da gel
Canım ben kullandım bu ilacı 21 gün. E2 den dolayı sanırım benim 20 çıkmıştı sanırım düşük senin kaç? Bu östrojen içerikli olduğu için arttırıyorHmm anladım bu hafta gidip baktırcam ilaç verdi doktor düzene girecek dedi ama bilmiyorum siz biliyor musunuz bu ilacı cyclo-progynova diye
Kuzum kaliteli güzel yumurtalarım olsun dondurabilelim bana tutunsunlar ben onları 2 ay da beklerim yeterki tutsunYaaa sende artık yarılıyosun inşallah ilaçlarıinşallah ohssolmazsın transfer olursun hemen canım
Haşmet ısırırken cayimi yudumlucaam derseeHee hem denişik bir fantasiaaa
Tamam canım zaten bu iş böyle olmıcak hatayda gitmediğim insan kalmadıSen yine gel olmasam da gel
Sen nerde kime yaptirdinYazarız tabi canım kazasız belasız atlatalımda
Olur olur canım seninde yumurtayla alakalı sorunun yok o yüzden dert etmeKuzum kaliteli güzel yumurtalarım olsun dondurabilelim bana tutunsunlar ben onları 2 ay da beklerim yeterki tutsun
Allah abla eşim bile bekliyo ikide bir o vikmismi diye soruyo inşallah güzle haberler alırım çok gux3l planlarım var eğer bebeğim varsaAhahahçılgın yaa
Aminnn aminnn inşallah canım benim Allah razı olsunSen de sağlıkla kucağına al
Farketmez canım
Canım değerlerinin daha iyi olmasına çok sevindim inşallah beta hcg n de seni mutlu eder
Tamam beyb
Ben iskenderunda palmiye hastanesinde ozan beye gidiyorum canımSen nerde kime yaptirdin
Ayy uyuyamadim ya
EHmm anladım bu hafta gidip baktırcam ilaç verdi doktor düzene girecek dedi ama bilmiyorum siz biliyor musunuz bu ilacı cyclo-progynova diye
Heray hiç ilişki yokken bile bunu umduk hep ne sabır var bizde de haNe zevki kız ciddi ciddi her ay içten içe olacak diyorum hemde 3 yıldır
Bence bu ay da olacak
Ben de kullandım kuzular ama histeroskopi sonrası kullandım rahmin toparlanmasına yardımcı olarak.. @ugrnrrCanım ben kullandım bu ilacı 21 gün. E2 den dolayı sanırım benim 20 çıkmıştı sanırım düşük senin kaç? Bu östrojen içerikli olduğu için arttırıyor
Haşmet ısırırken cayimi yudumlucaam dersee
Tamam canım zaten bu iş böyle olmıcak hatayda gitmediğim insan kalmadı
Umudum o yönde kuzum bakalım inşallah... antakya yağmurlu mu şuan? Burda feci bir yağmur var.. yağmur başladığından bitene kadar edilen dualar kabul olurmuş rahmet kapıları açık olurmuşOlur olur canım seninde yumurtayla alakalı sorunun yok o yüzden dert etmebende öyle diyorum beklerim diyorum bakalım ne dicek kesin 1 2 ay bekletecekler
Evet canım yağmurlu ve çok rüzgarlıE
Heray hiç ilişki yokken bile bunu umduk hep ne sabır var bizde de ha
Ben de kullandım kuzular ama histeroskopi sonrası kullandım rahmin toparlanmasına yardımcı olarak.. @ugrnrr
biraz da sırtımı ısır filan demesinden korkuyorum
Umudum o yönde kuzum bakalım inşallah... antakya yağmurlu mu şuan? Burda feci bir yağmur var.. yağmur başladığından bitene kadar edilen dualar kabul olurmuş rahmet kapıları açık olurmuş
Hiç adet belirtisi yok di miİns
Allah abla eşim bile bekliyo ikide bir o vikmismi diye soruyo inşallah güzle haberler alırım çok gux3l planlarım var eğer bebeğim varsa
Asemptomatik anne adayıAyy uyuyamadim yabu igne beni bi garip yapti ates falan basiyor bir de fena bir bas agrim var aksamustunden beri ama en ufak bir hamilelik belirtim yok, bu da boyle bir ic dokusumdu
Canım hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan çok varAyy uyuyamadim yabu igne beni bi garip yapti ates falan basiyor bir de fena bir bas agrim var aksamustunden beri ama en ufak bir hamilelik belirtim yok, bu da boyle bir ic dokusumdu
Eşin görevde galiba bugünEvet canım yağmurlu ve çok rüzgarlıinşallah dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?