Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi insallah her ay kendime soz veriyorum kendimi dinlemeyecegim diye ama yine her ay ic sesim " kasigim mi agridi? akinti miydi o gelen? belim de agriyo acaba??" seklinde devam eden bir donguye giriyorum. Ben iflah olmam

Canım hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan çok var hadi hayırlısı
Insallah canim ben aslinda agustos ayinda bir gebelik yasadim bos gebelikti eylulde kurtaj oldum. Hic ihtimal vermedigim bir ay hamile kaldigim icin kendimi hic dinlememistim sadece hatirladigim adetimden bir hafta kadar once gogus agrim baslamisti ve cok siddetliydi,normalde adet olmadan bir iki gun once olur. Bir de test yaptigim gun su gibi akintim vardi hastaneye gidene kadar "al iste test yanlis kesin regl oldum" diye soylendigimi hatirliyorum.

Aynen canım genelde kafamdan attığım ayda oldu falan gibi şeyler duyuyorum bi arkadaşımın adeti 20 gün geçti belirtisi hiç yoktu

Aynen canım genelde kafamdan attığım ayda oldu falan gibi şeyler duyuyorum bi arkadaşımın adeti 20 gün geçti belirtisi hiç yoktu
Dogrudur canim bende okumustum hic belirtisi olmadan hamile kalanlari. Ilk gebelikte belirti yasadigimi dusununce sanki yine olmaliymis gibi geliyor ama tabii vucut bu her seferinde farkli tepki verebilir

Kızlar ben savaş vadisini izliyorum, yıllardır izleyecektim bugüne kısmetmiş
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bu ay hepimiz hamileyiz
İyi seyirler ayşoş tatlı rüyalar
Ay hadi insallah her ay kendime soz veriyorum kendimi dinlemeyecegim diye ama yine her ay ic sesim " kasigim mi agridi? akinti miydi o gelen? belim de agriyo acaba??" seklinde devam eden bir donguye giriyorum. Ben iflah olmam
Ahah :)) demekki hepimiz aynıyız
Yok canım evdeydi sıkıldı arkadaşına gitti bana dedi bi beraber şuna gidelim buna gidelim diye baktı ben araştırma peşindeyim oda bekar arkadaşına gitti
İyi yapmış onlar da bunalıyor valla

İyi seyirler ayşoş tatlı rüyalar

Ahah :)) demekki hepimiz aynıyız

İyi yapmış onlar da bunalıyor valla
Bir de sizde sey oluyor mu gece gelen tost perileri gibi bana test perileri geliyor bazen mesele ignenin uzerinden henuz 6 gun gecti test yapsam muhtemelen pozitif cikacak, ama gel gor ki yapasim var lutfen biri bana sacmalama 6 subata kadar bekle desin ya nolur

Yok kız bizim test yapmaya hep bahanemiz var sana yapma demeyiz :)) mesela şimdi yaparsan eğer negatife dönmüşse iğne etkisinin geçtiğini görmüş olursun böylelikle de bir sonraki testte çizgi çıkarsa iğneden mi diye düşünmezsin

Son zamanlarda duydugum en mantikli seydi neyse kendimi tutmaya calisiyorum, ama onumuzdeki hafta her sabah uyanip yaparim cumartesiye kadar kesin

Uyku düzenim öyle bi şaştı ki Lariii gece 3te uyuyorum sabah 12-1 uyanıyorum. Geç uyanınca işler bitmiyoor. Temizlik yap yemek yap çay yap yine saat geç oluyor. Bir kısır döngü
Hakikaten öyle hele hafta sonları tam bir kayıp zaman öğle yemeği saatinde kahvaltı yapıyoruz

Hakikaten öyle hele hafta sonları tam bir kayıp zaman öğle yemeği saatinde kahvaltı yapıyoruz
Öğle yemeğini hayatımdan çıkaralı yıllar oldu Allahım şu pandemi bitse benim koca artık ofise gidip gelse ben de biraz kafamı dinlesem her akşam 6da yemeğin başında olsak düzene girse ne güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…